prave som sa vratil z takeho 50km vyjazdu a napadlo ma ze hodim do plena otazku ze na co ste najviac hrdy, na zdolanie nejakeho kopca, vynimocne zazitky, desat defektov, dazd atd atd
hrdy som na seba bol ked som sa prvy krat vy***** az hore na pajtun pod hrad kolmo z borinky.. tusim cervena ci co to je.. ale fest svina kopec.. fakt, to ked som uplne cele vyslapal to bol good pocit
teraz to uz berem uplne klasicky
Ja asi v tom, ze som prekonal lenivost a vytiahol som to na Mincol ( Mala Fatra ) - hore pohodicka, i ked trebalo aj kusok tlacit. Dole to bolo drsnejsie a aj som ocheckoval korene, ale viem krasne padat . Fakt technicky pomerne narocne v zaciatkoch.
hrdy som na seba bol ked som sa prvy krat vy***** az hore na pajtun pod hrad kolmo z borinky.. tusim cervena ci co to je.. ale fest svina kopec.. fakt, to ked som uplne cele vyslapal to bol good pocit
Tak toto Ti uprimne zavidim. Ten hradny kopec dobijam tak 10-15 krat do roka s jedninym cielom - dat to na supu, bez oddychu, bez nohy dole v kuse. Zatial sa mi to nepodarilo. Kondicne aj silovo by to slo, ale vzdy ma dostanu tie korene na zaver a slapnem na zem. I ked hned pokracujem, uz to nie je ono. Moj sparing to uz na supu dal, takze vzdy do toho idem s vedomim, ze to ide. Snad sa to niekedy podari aj mne.
Klobuk dolu pred Tvojim vykonom.
K teme: Ja som najviac hrdy na to, ze som sa na biku vytrepal na Mt. Chaberton (3131m). Tlacil som iba kusky v traverze a asi 300 vyskovych metrov pod sedlom, kde sa fakt ist nedalo. V zaverecnom stupani zo sedla na samotny vrchol som nechal dusu...
Ja som sa citil celkom fajn,ked som si to vyslapal na biku na Zelene pleso,viem,ze pre niektorych nic moc,ale pre mna to bolo a stale je fajn spomienka A tento rok nadrz pri Ciernom Vahu z PP,celkom fajn vylet,pekne prostredie...
No ja poviem uplne uprimne,ze najviac som bol na seba hrdy po prvom sexe s kamaratkou o sedem rokov starsou.A povedala mi,ze sa citila velmi pekne.
Ja som uprimny.Dufam,ze to nikto nezmaze.
Horná nádrž pri Čiernom Váhu je na slušnom kopčeku. Ja som to išiel z Liptovského Jana
tiez sa pripajam-pekna fotka a tiez som tam nedosiel,nakolko som siel sam a az po navrate mi povedali ze sa chodi az na tu hornu...
Ale ja sa tam vratim...
No,co sa sportu tyka...asi ten Mont Blanc - 4810mnm.NIe je to tazky,alebo technicky narocny kopec,ale vydriapal som to do 3900 aj s expedicnym stanom na chrbte a 5 litrami vody (dalsich 5 kg).Niektore useky pod Gouterom boli tucne festovo neprijemne.Kazdopadne ked som rano 10.8.2006 o 8:15 stal na vrchole,plakal som ako maly chlapec...a vobec sa za to nehanbim.Isto idem dalej,vyssie a skusat technickejsie kopce.Inak neverili by ste,ake sa mi zrazu Tatry zdali byt malinke Takze asi tak...no a este to,ze ked jazdime...nikto z mojich kamosov nema sancu
No ja poviem uplne uprimne,ze najviac som bol na seba hrdy po prvom sexe s kamaratkou o sedem rokov starsou.A povedala mi,ze sa citila velmi pekne.
sedem je nic ...
jedenast je teprve machrovina na poprve...
viem o com hovoris... uz som sa tiez zo dva razy snazil ale nejde to a nejde to... este musim vela isostaru s bryndzovymi haluskami spapkat..
Hrdy som stale ked pridem domov z nieakej tury ze som este nazive a tak... ono nieje to dnes sranda chodit po cestach na biku , aj ked obchadzam cesty na Km ale niekedy to nejde a clovek nikdy nevie co moze vybehnut zo zatacky. Dnes napr dve 4kolky takou 50tkou v lese ahh....
Nooo Moc ti neverim že si vyšlapal na Pajštun po červenej hlavne ten začiatok ne od šenku ale od studničky !!! jazdim tade 15 rokou okrem šlapaček a motokrosovych strojov som tič nestretol.Ale opačne v pohode
Nooo Moc ti neverim že si vyšlapal na Pajštun po červenej hlavne ten začiatok ne od šenku ale od studničky !!! jazdim tade 15 rokou okrem šlapaček a motokrosovych strojov som tič nestretol.Ale opačne v pohode
tak ver tomu ze to ide.. da sa doslapat az skoro hore pod branu bez toho aby si dal nohu dole uplne od krcmy.. skoncil som tam v tej poslednej zaktrute pri tom zakernom sutri..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak toto Ti uprimne zavidim. Ten hradny kopec dobijam tak 10-15 krat do roka s jedninym cielom - dat to na supu, bez oddychu, bez nohy dole v kuse. Zatial sa mi to nepodarilo. Kondicne aj silovo by to slo, ale vzdy ma dostanu tie korene na zaver a slapnem na zem. I ked hned pokracujem, uz to nie je ono. Moj sparing to uz na supu dal, takze vzdy do toho idem s vedomim, ze to ide. Snad sa to niekedy podari aj mne.
Klobuk dolu pred Tvojim vykonom.
K teme: Ja som najviac hrdy na to, ze som sa na biku vytrepal na Mt. Chaberton (3131m). Tlacil som iba kusky v traverze a asi 300 vyskovych metrov pod sedlom, kde sa fakt ist nedalo. V zaverecnom stupani zo sedla na samotny vrchol som nechal dusu...
Inak Mt. Chaberton je kopec, ktory bol zaradeny na zaver IRONbiku 2006, o ktorom tak pekne pise vo svojom clanku Vlado Oprencak.
Zdar!
Najväčšia hrdosť: už nie som v každom stúpaní posledný.
Pekna fotka. Bol som len na dolnej. Nebol cas, chceli sme stihat do Helpy. Ale budem musiet.
tiez sa pripajam-pekna fotka a tiez som tam nedosiel,nakolko som siel sam a az po navrate mi povedali ze sa chodi az na tu hornu...
Ale ja sa tam vratim...
k teme: nie som hrdy na nic.
Každopádne mať prvy sex s babou, ktorá je staršia nie je na škodu.
sedem je nic ...
jedenast je teprve machrovina na poprve...
viem o com hovoris... uz som sa tiez zo dva razy snazil ale nejde to a nejde to... este musim vela isostaru s bryndzovymi haluskami spapkat..
Najväčšia hrdosť: už nie som v každom stúpaní posledný.
ked si odmyslite tie tatry tak to vyzera ako saturn s tym jeho prstencom. aspon mne to tak pripada
Fakt pekne foto.
A hrdy? No, asi zjazd z Chaty pri Zelenom plese za dazda. A tiez, ked nie som posledny s chalanmi o mnoho rokov mladsimi.
tak ver tomu ze to ide.. da sa doslapat az skoro hore pod branu bez toho aby si dal nohu dole uplne od krcmy.. skoncil som tam v tej poslednej zaktrute pri tom zakernom sutri..