Lokalizácia
Formulár sa odosiela
najvacsia hrdost? Tak asi za posledne tri dni som spravil 480km 8) :P Najdlhsia trasa bola 216km (MT - BA)

...a naozaj som na seba celkom hrdy...

Ty kokso to si šiel kade? Snád nie po cestách. Ak áno tak ti patrí prvenstvo v slovenskej knihe rekordov, ovšem dúfam že si tento príspevok nepísal z nemocničnej izby :shock:

Alebo skôr zo spalne :P
Zobraziť komentár 13.09.2006 - 23:34:10
00
najvacsia hrdost? Tak asi za posledne tri dni som spravil 480km 8) :P Najdlhsia trasa bola 216km (MT - BA)

...a naozaj som na seba celkom hrdy...

Ty kokso to si šiel kade? Snád nie po cestách. Ak áno tak ti patrí prvenstvo v slovenskej knihe rekordov, ovšem dúfam že si tento príspevok nepísal z nemocničnej izby :shock:

Povedz mi v ktorej nemocnicnej izbe maju net? :D :D :D

nedela: Martin - Prievidza - Novaky - Partizanske - Topolcany - Hlohovec - Trnava - Senec - Bratislava
pondelok: Bratislava - Trnava - Piestany - Nove Mesto - Drietoma(Brusne)
utorok: Drietoma - Trencin - Dubnica - Povazska Bystrica - Zilina - Martin

Ale usek PB - ZA vyzaduje naozaj kvalitne sustredenie sa na cestu, lebo lahko moze clovek pri tolkej premavke a arogancii niektorych vodicov prist prinajmenej k urazu....

Bol som na crossovom biku znacky CTM :wink: :P
Zobraziť komentár 13.09.2006 - 23:52:09
00
Skuste pani vysliapat Makovicu...na VS bez prestavky a v takom slusnom tempe....Ked som hore dosiel myslel som ze mi "rozstreli" pluca od bitia srdca... :lol: fakt supa a ked si to das na Makovicu z KE celkom zaujimavych 60 km..... :o
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 09:34:01
00
Som spravne na MTBikersk? :twisted: Hahahah to je nič ale čo tak prvi sex so staršou babou na bicykli ? to by bolo čo. :idea: Ja som najslabši z Vás ja iba sex alebo bike. 8)
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 10:14:38
00
Ja som na seba hrdy zakazdym, ked zdolam nejaku prekazku o ktorej som si myslel, ze sa mi ju zdolat nepodari ... ci uz vyslapat nejaky kopec, urobit radost priatelke, rodicom, alebo uplne cudziemu cloveku, alebo aj v praci, ak sa mi podari vyriesit nejaky problem, naprogramovat nieco, co sa mi predtym nedarilo ... clovek by mal byt hrdy na kazdy dobry skutok, ktory v zivote spravil, na kazdu drobnost, co sa mu podarila a tesit sa z nej ... rovnako by mal niest nasledky za vsetko zle, co spravil :wink:
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 11:20:11
00
Ja som na seba hrdy zakazdym, ked zdolam nejaku prekazku o ktorej som si myslel, ze sa mi ju zdolat nepodari ... ci uz vyslapat nejaky kopec, urobit radost priatelke, rodicom, alebo uplne cudziemu cloveku, alebo aj v praci, ak sa mi podari vyriesit nejaky problem, naprogramovat nieco, co sa mi predtym nedarilo ... clovek by mal byt hrdy na kazdy dobry skutok, ktory v zivote spravil, na kazdu drobnost, co sa mu podarila a tesit sa z nej ... rovnako by mal niest nasledky za vsetko zle, co spravil :wink:

Veľmi krásne napísané, plne súhlasím. 8)
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 12:14:22
00

Uz som chcel namietnut, ze to nie su ziadne extra vzdialenosti, ale zas cross a ziletka je predsa len rozdiel.
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 12:24:56
00
Skuste pani vysliapat Makovicu...

Zajtra ju skúsim z Prešova cez Kecerovský Lipovec.
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 16:27:22
00

Uz som chcel namietnut, ze to nie su ziadne extra vzdialenosti, ale zas cross a ziletka je predsa len rozdiel.

Snad este doplnim, ze som bol bez SPD, bez cyklistickych kratasov :shock: a co je najhorsie, uuuplne sam... 8)
Zobraziť komentár 14.09.2006 - 20:42:52
00
Bez cyklogati? :shock: Chcel si si navodit atmosferu prvych rocnikov Tour? Frajerka z teba asi nemala radost po takomto "vykone".
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 09:57:23
00
Hmm možno sa z jeho frajerky po tomto stala len jeho bývalá :)

Srry, nemyslím to nijak zle :twisted:
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 11:41:30
00
nie, nemusis sa ospravedlnovat, ja viem pochopit kazdu srandu.. ;)

ale nesiel som vtedy za frajerkou :P
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 12:53:52
00
nie, nemusis sa ospravedlnovat, ja viem pochopit kazdu srandu.. ;)

ale nesiel som vtedy za frajerkou :P

Fíha, tak za kým sa ti chcelo podstúpiť takúto smrteľne nebezpečnú akciu? :shock:
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 15:12:43
00
A hrdy? No, asi zjazd z Chaty pri Zelenom plese za dazda.

...Ako vyzera povrch? Akosi zacinam nerad padat.

Asi 2/3 trasy prevazne pevne kamene, v hornej casti suvisle a vacsie, ale da sa vyjst aj zist.
takze dnes som tam bol.ako si napisal:da sa vyjst aj zist ale je to o drzku minimalne na hardtaily.cestou hore som 3 krat vystupoval ci 4?kvoli tomu ze bol narocny teren.a cestou dole?uzival by som si to mozno na FR biku ale na mojom teda nie.ruky mam vytrasne a to ostatne tiez.ale bolo super az na ten defekt cestou dole.ak nemate zvladnutu techniku tak vazne je to o zivot.a s tymi pevnymi kamenmi nesuhlasim.tie kamene su prevazne pouvolnovane cize jazda zo sedla nie je velmi mozna.
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 16:21:08
00
Ale usek PB - ZA vyzaduje naozaj kvalitne sustredenie sa na cestu, lebo lahko moze clovek pri tolkej premavke a arogancii niektorych vodicov prist prinajmenej k urazu....

Z Povazskej si mohol ist po starej ceste do Ziliny a potom cez Teplicku az do Varina, v Nezbudskej Lucke prejdes cez Vah do Strecna a zostava ti dvacka po hlavnej ceste do Martina. Vyhnes sa asi 50 km hlavnej cesty. Alebo ak budes mat nabuduce vela sil, z Povazskej chod do Rajca, potom cez Fackovske sedlo, Klastor pod Znievom a za chvilu si v Martine :lol:
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 19:47:11
00
keyboard_arrow_up