Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja blúdim pomerne často,proste ma to baví ked sa vyberiem nejakou neznámou cestičkou ktorá vedie bohvie kam,bohvie čo ma tam čaká a bohvie...A ked sa aj stratím a som totálne dezorientovaný mám na to jednu učinnú "medicínku"V tom prípade je najlepšie nájst nejaký potok(ked aj malý pramienok)a íst popri nom(verte že vás to vždy dostane von z neznáma).
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 22:24:21
00
Ja blúdim pomerne často,proste ma to baví ked sa vyberiem nejakou neznámou cestičkou ktorá vedie bohvie kam,bohvie čo ma tam čaká a bohvie...A ked sa aj stratím a som totálne dezorientovaný mám na to jednu učinnú "medicínku"V tom prípade je najlepšie nájst nejaký potok(ked aj malý pramienok)a íst popri nom(verte že vás to vždy dostane von z neznáma).

To je velmi dobra zasada pri pesej turistike. S bikom ta to obcas moze zaviest do peknej dzungle.
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 22:42:15
00
ja tiez chodim skratkami, a to fakt casto.. ale mapu mam vzdy zo sebou, takze kuk do mapy kam to asi vedie a ideme... sice sa stava ze vletim do riadnych sraciek, dzungle a fakt neprejazdny teren ale zasadne sa nevracam. to radsej bike na rameho a slapeme :P
hlavne ja vzdy priblizne viem kde sa nachadzam + mapa + slnko + cas = vzdy sa dostanem von.. najst najkratsiu cestu na znacku neni problem..
Zobraziť komentár 13.06.2006 - 10:47:36
00
ja som minule siel po znamej trase a uz ma to nebavilo tak som tam nasiel nejaku odbocku tak reku ze ju vyskusam. najprv super len potom sa to coraz viac kazilo a po par kilometroch zrazu koniec. akosi tam pri tej odbocke zabudli dat znacku slepa ulica :cry:
Zobraziť komentár 13.06.2006 - 10:51:45
00
:D jj take aj mna dorazia.. normalne ides po vyjazdenej spevnenej ceste, kde ocividne jazdili auta/traktory a zrazu konec, ale totalny.. vtedy kuk mapa a skusam terenom co to da, pripadne to rameno to isti :P
len doteraz som jazdil v turistickych tretrach, teraz mam umelu podrazku tak neviem ci sa mi bude este chcet chodit moc.. :P
Zobraziť komentár 13.06.2006 - 11:18:46
00
Stava sa. Mne sa sice este takym sposobom nepodarilo zabludit ale vsetko je raz prvykrat nie, takze ma to este mozno caka. :lol: Inak tiez zvyknem nosit mapu.
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 13:13:56
00
to Bosorka
ked chodis do karpat chodis tou novou cyklotrasou PK - SC ???
ako to vyzera? znacenie?
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 13:39:35
00
Ja bludim takpovediac nonstop.mam les hned "za dverami".idem stale tam kde sa mi paci vacsinou tam kde som nebol a zatial ma vzdy niekde v dostatocnej vzdialneosti od domu vyplulo.budem skusat stastie aj nadalej
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 14:55:37
00
ak sa vyberiem po nejakej znacenej trase tak nie je sanca zabludit ale ked zacnem vymyslat a experimentovat tak to dopadne vzdy inak ako cakam a dostanem sa z lesa vzdy tam kde to najmenej cakam.
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 16:35:30
00
ja som minule siel po znamej trase a uz ma to nebavilo tak som tam nasiel nejaku odbocku tak reku ze ju vyskusam. najprv super len potom sa to coraz viac kazilo a po par kilometroch zrazu koniec. akosi tam pri tej odbocke zabudli dat znacku slepa ulica :cry:

jasne hento iste sa stalo aj mne raz sme sa vibrali na bicykloch a odbocili sme uplne inou cestou a neviedla nikam a nakoniec sa stratila
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 17:23:55
00
jasne hento iste sa stalo aj mne raz sme sa vibrali na bicykloch a odbocili sme uplne inou cestou a neviedla nikam a nakoniec sa stratila

To sa mi stalo tento týždeň, keď sme si išli po práci pohodovo zabajkovať a uviazli sme niekde v lese kde cestička skončila - takže bajky na ramená a šplhanie do kopca v hustom lese - ramenom som si nechtiac uvolnil z rámu pumpičku a už som ju nenašiel :cry: Temný les ju pohltil a už nevydal.
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 19:20:53
00

To sa mi stalo tento týždeň, keď sme si išli po práci pohodovo zabajkovať a uviazli sme niekde v lese kde cestička skončila - takže bajky na ramená a šplhanie do kopca v hustom lese - ramenom som si nechtiac uvolnil z rámu pumpičku a už som ju nenašiel :cry: Temný les ju pohltil a už nevydal.

no jasne to neni nic prijemne ale ked najdes cesticku kde sa da ist na biku tak je to este v pohode
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 20:07:36
00
to Bosorka
ked chodis do karpat chodis tou novou cyklotrasou PK - SC ???
ako to vyzera? znacenie?

Myslis tu vinnu cyklocestu? To nie ale isiel ju kamarat a hovoril ze nic moc znacene a okrem toho bordel niekde to tusim viedlo cez byvale smetisko ci co. Rozbite flase a tak. Ja zvyknem chodit do PK z SC cez Chorvatsky Grob okolo Tepleho pramena ak to poznas a v PK uh hore najprv cez vinohrad az do lesa
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 20:50:32
00
Okolo tepleho pramena? Fiha, tak to sem tam hodis aj relaxacny kupel. 8)
Zobraziť komentár 17.06.2006 - 21:13:26
00
Ja som isiel zaciatkom tyzdna zo Zbynova do Sulova, znacenie tras mizerne tak som sa netrafil na pozadovanu trasu a trepal som sa kilometer do kopca cez meter vysoku travu kym som sa napojil na tu trasu.
Zobraziť komentár 18.06.2006 - 11:20:25
00
keyboard_arrow_up