Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ad k tomu chodniku. isiel som po nom len preto ze odtial byvam minutu a na cestu by som musel ist cez elektrickove kolaje
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 16:37:19
00
Este dodam: ak by ON a aj jeho svedok uviedli, ze si z tej zakruty vyletel ako blazon a vrazil do NEHO, asi z toho lahko nevylezies, iba ak by si nasiel o jedneho svedka viac, ze to bolo inac ako tvrdia ONI.
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 16:38:12
00
nuz ked ti mam pravdu povedat, tak skor by som pripisal vinu tebe. isiel som z prace okolo, tak som si to tam pozrel. je to tam dost neprehladne, mal si asi zastavit, alebo minimalne hoodne spomalit, aby si videl, ci spoza rohu nikto nejde, zvlast, ked si odbocoval za neprehladny roh. isiel si v podstate z "vedlajsej na hlavnu"... oni zase nemali ist traja vedla seba, navyse tiez na bicykloch. prikladam aj foto z google pre ostatnych... zlty je zraneny cyklista, cerveny je "vinnik" odbocujuci doprava...

Prílohy:

mapka.jpg
mapka.jpg 128.02 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.07.2007 - 17:08:47
00
Žiadne strachy kámo. Nič Ti nemôžu. A aj keby mohli, tak mi prosím ukáž, kto by sa takýmto prípadom zapodieval. Mávnu nad tetkou rukou a založia spis do zásuvky...
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 17:49:14
00
ja som sa tak zrazil s jednou cyklistkou na rovnom chodniku sirokom asi pol metra...ja som sa nedival predseba ale na koleso mojho biku a zrazu iba naraz....tiez nechapem co ona robila, to asize ked videla ze sa neuhnem tak isla napriek tomu rovno? ja som skoncil na zemi ona zostala na biku, nieco zamrmrala a odisla..mne sa ale nic nestalo a ani biku.
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 18:19:34
00
OK. vdaka za pomoc. dufam, ze z toho nic nebude. ale nabuduce si dam sakra vacsi pozor
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 18:24:02
00
Na chodniku ziadne prednosti zlava/zprava neplatia, tu je uplne jedno kto odkial isiel proste len musis davat pozor. Tu naozaj plati ten ktoremu sa nic nestalo je vinny, mozu ta zalovat za neumyselne ublizenie na zdravi ale ako tu uz bolo povedane vykaslu sa nato.
Zobraziť komentár 03.07.2007 - 21:24:09
00
ok. ale nie ze by mne nic nebolo, tiez mam odreniny a modriny...ale uvidim. Zatial sa mi nikto neozval...Nastastie
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 11:54:49
00
bud rad ze si tam zvalcoval ciklistu, uz to tu bolo povedane ze ani jeden ste tam nemali co robit.. horsie by bolo nabrat chodca... chodnikom sa snazim vyhybat po tom co mi do cesty chodnika vyletelo auto a ja som preletel cez jeho kapotu, moja chyba nemal som tam co robit.. ale pohoda zivot ide dalej.
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 12:09:14
00
bud rad ze si tam zvalcoval ciklistu, uz to tu bolo povedane ze ani jeden ste tam nemali co robit.. horsie by bolo nabrat chodca... chodnikom sa snazim vyhybat po tom co mi do cesty chodnika vyletelo auto a ja som preletel cez jeho kapotu, moja chyba nemal som tam co robit.. ale pohoda zivot ide dalej.

nieco take aj mne, no skoncilo to trojmetrovym "stopikom" na prednom kolese. nenarazil som. radsej po chodniku ako po ceste, lebo zrazka s autom ma horsie nasledky ako s chodcom..

2tomas14: ked sa tymto bude niekto zaoberat, tak klobuk dole. to uz by tej starej muselo inac z toho ******t :D :D
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 12:14:33
00
no tak stara bola klasicka HYSTERKA. chytila zachvat, ze to cele bola jej chyba, lebo, ze ona chcela ist dnes na bike..blabla...naozaj dufam, ze nebude z toho nic
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 12:19:14
00
no tak stara bola klasicka HYSTERKA. chytila zachvat, ze to cele bola jej chyba, lebo, ze ona chcela ist dnes na bike..blabla...naozaj dufam, ze nebude z toho nic

Podla mna to nebol ziaden umysel, takze za ublizinie na zdravi ta stihat nemozu. To osetrenie zaplati poistovna a ide sa dalej.
Keby sa islo do detailov, tak podla vyhlasky ministerstva vnutra je aj chodnik pozemnou komunikaciou a na bicykli a ani na motorke tadial nemozes ist, iba tlacit. Takze chybu mate obidvaja.
Ak sa samozrejme nezmenila vyhlaska o com zatial neviem.
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 13:54:51
00

A za čo Ťa chce teda žalovať, keď je to JEJ CHYBA?
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 16:30:05
00
ja tiez chodim po chodniku vacsinou, lebo na ceste sa bojim aut
Zobraziť komentár 11.07.2007 - 18:16:30
00
ja by som sa tam s nimi zacal hadat a este ked hovoris ze isli po celej sirke chodnika kde si sa im mal uhnut . :roll: Neznasam takychto chudakov co sa zacnu hadat za hocico mal si ho este preist a ist prec :wink: ale nie teraz normalne pochybujem ze je urcene ze ako sa ma chodit po chodnikoch . Na biku sa ma chodit po pravej strane na ceste ak viem ale viem aj ze niekde je to dost velky risk kôli hustej doprave a ked hovoris ze boli po celej sirke chodnika zacal by som sa tam s nimi hadat ze nemaju pravdu alebo by som odisiel pokial sa tomu T-packovy nestalo nic vazne . :arrow:
Zobraziť komentár 11.07.2007 - 18:49:16
00
keyboard_arrow_up