presne tak, nie je to rozdiel, bol v nespravnom case na nespravnom mieste, to ci mal bicykel alebo by mal korcule alebo len slapky je asi jedno...
ja som uz videl na lade rybara aj so svojim stanom a dzipom a nic sa mu nestalo...
to sa vazne jednalo o skratku?..ale aj tak..no je mi tazko povedat uvidim do akych situacii sa dostanem ja
Blbosti som uz tiez porobil kopec a za niektore bolo aj zaplatene
@Mike7400
OK beru,ale prostě ta tvoje první reakce byla nepřiměřená.
aj ked aj podla mna bola hento moc velka frajerina...neviem si predstavit preco by som siel jazdit na zamrznutu rieku a nie radsej do lesa
" Tak ti třeba" a šel dál"
V najbližšej dobe v Čechách nemienim bikovať
Ale nie , to bola prdel. Troška som to prehnal ale už dosť prosím
K tomu cos napsal přidám škodolibé přání až ty se někde v lese vysekáš na kole a budeš potřebovat pomoc, aby ti někdo řekl
" Tak ti třeba" a šel dál"
jinak Tadeáše - to je ten co skončil pod ledem je mě líto znal sem ho, ano je to jeho vina a bohužel zaplatil nejkrutější daň, ale označit to takhle ???
Ja to vôbec necítim tak, ako si napísal. Každý má právo na nejaký omyl, alebo chybu v živote a nik pri tom nepomyslí, že tá chvíľka môže mať tragické následky. Bol to moment nerozvážnosti a je mi ho moc ľúto. Keď som čítala tie reakcie českých fóristov, mala som hrču v krku.
Určite by si to nenapísal, keby to bol niekto z našich fóristov.
A na odľahčenie.... Turbi, už skonči s tým gorčuľovaním na Tvojom rybníku, lebo Ti pomaly začína rozmŕzať. Aby sme nenašli Tvoju hokejku trčať z rybníka. A keby predsa, napíš značku hokejky, kôli ľahšej identifikácii.
Dúfam, že sa to nikoho nedotklo.
Mal si vidieť včera..až zle mi bolo..kočík v strede jazera,pri ňom zrejme tatko,ktorý sa tak predvádzal na korčuliach,že Pľuščenko v tomto na neho nemá
aj v horolezectve sa väčšinou ukáže, že všetky vážnejšie nehody nemali len jednu príčinu (a ja som raz urobil megablbosť, o ktorej som na druhej strane nemal ako vedieť, totiž zaštandoval som na OBROVSKOM voľnom bloku [pri poklepe nedunel!] a čo bol zač sa ukázalo až po páde spolulezkyne, keď šiel dolu... aj so štandom... kúsok aj so mnou... a aj tak som to napokon zadržal... ten deň tieklo na Brnčalke dosť vysokooktánového paliva
čo mi na tom zasa raz vadí, je tá adrenalínová rétorika
taky clovek by uz hadam mal mat rozum..
hm skoro som od neho kupil zlte (vtedy uz odfarbene) rooxy, mal by som teraz divny pocit pri slapani.
Zaplatil za blbost nie zvedavost.