Ahoj, dá sa ešte niekde na webe kúpiť dobrý aku skrutkovač 200-300€ aj viac, najlepšie na splátky, taký ktorý nie je vyrobený v Číne?? Modrú Bosch-ku nechcem ani vidieť, čo mám doma pílu, tak tá bola na reklamácií už 2krát!
Ď.
mam jednu z lidla, kupena okolo r.2005 v plastovom kufriku s 2 baterkami. cakal som, ze nevydrzi ani zaruku a ona, potvora, stale funguje. prezila toho tolko a take veci, ze nechapem. iba baterky dosluhuju a nove nikde nekupim. v porovnani s Makitou je konstrukcne omnoho nizsie, ale ovela rychlejsie nabije baterky. chlapi na montazach si tiez nevedeli vysvetlit, ze 50 eurova vec funguje minimalne rovnako ako ovela drahsia Makita. kvalitu sucasnych z Lidla vsak nepoznam.
osobne by som isiel bud do makity alebo do wurth. mali sme jednu wurth ktora vyzerala ako po vojne a fungovala stale super. isiel by som vsak uz do modelov s li-ion pripadne li-pol baterkami...
ved prave. nahradne diely sa bud kupit nedaju alebo daju za taku cenu, ze sa neoplatia. s otvorenim bateriek pocitam, mozno sa vnutro bude dat vymenit. pri rucnom vysavaci mi to islo, funguje uz na akupack od modelarov.
Ja som kupil z lidla za 40 eciek a prezila komplet rekonstrukciu bytu a nasledne poskladala vsetok nabytok. Doteraz funguje perfektne. Dat za taku vec 200 eciek je trosku uletene ...
Nie je to uletene. Mozno ze tie z lidla su vcelku dobre ale ked som ja kupoval z tesca za 40€ kupoval som casto aj dve za rok. Okrem toho to po plnom nabiti baterky zvladalo asi 5 kusov 10 centimetrovych srobov. Na metabe zvladnem teraz 50-70 takychto srobov na jedno nabitie. Okrem toho jedno nabitie netrva cca 6 hodin ale stiha to v pohodicke do hodinky. Pre toto si myslim ze su to neni vyhodene peniaze skor naopak....
Pokial fusujes do stolarciny tak jedine festool. Nepocul som od nikoho pol zleho slova na tuto znacku. Pri kazdej montazi ked sme vytahovali naradie, kazdy len pokyvoval hlavou . Skrutkovace od nich vydrzia neskutocne hrube zaobchadzadnie, comu zodpovedaju aj ceny.
V tomto pripade by som sa nebal ani priplatit. To sa ti vrati na spolahlivosti a vykonnosti tychto hraciek . http://festool.heureka.sk/akuskrutkovace/
..hmmm, no ja ešte uvidím ako sa vyspím, ďakujem vám a čaute...sa mi nechce veriť, dneska nepadalo, dufam že zajtra tiež , už chcem poriadnu bike-túru...Ď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked dosluzia tak skus akupack otvorit, mozno tam budu klasicke DXkove 18650tky alebo nieco podobne.
nemozem posudit este som neservisoval ale pravdepodobne to bude pravda lebo nemci su nemci
juraj inak kolko chces asi investovat
ma ju kamarat a velmi veeelmi dobra masinka
V tomto pripade by som sa nebal ani priplatit. To sa ti vrati na spolahlivosti a vykonnosti tychto hraciek
http://festool.heureka.sk/akuskrutkovace/