Lokalizácia
Formulár sa odosiela
prave to je na tom focuse to dobre ze je ako rebrinak.... ale nie, nie je az tak tvrdy, este by mohol byt viac :D. A zase taky golfik R32 je podla mna postacujuco rychly
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 12:26:41
00
prave to je na tom focuse to dobre ze je ako rebrinak.... ale nie, nie je az tak tvrdy, este by mohol byt viac :D. A zase taky golfik R32 je podla mna postacujuco rychly

A som presvedceny, ze bude aj primerane pritvrdeny ... i ked aj focus sa robi v takej nadupanej verzii ...
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 12:33:26
00
2 speedy: "andale, andale, arriba, arriba!" ...si mal asi na mysli :?

Moze byt :roll: ...pochopil si o co islo tak je dobre.. :lol: :lol:
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 13:11:29
00
Zaujímavé počteníčko. Jezus, skvelý nápad.

Môj nick vznikol niekedy na prelome ZŠ/SŠ, kedy som si vytvoril prvú mailovú adresu (ktorú stále používam). Nick mal byť max. Takúto prezývku som mal za mladi na skautingu (podľa nanuku Max, ktorý mi veľmi chutil, Max bol taký lev, tuším v žltom cestovateľskom kostýme). No už to bolo obsadené, tak som si hodil pred max ešte t, čo je od môjho mena, Tomáš. Takže tak. A pozor, nick nemá nič spoločné s asociáciami typu: veľký, geniálny, maximálne úžasný atď. :D

EDIT: Pre srandu králikov občas využívam aj "pajoncsek" alebo "hobitovanoha".
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 18:20:21
00
Kedze pri kazdom nicku sa snazim pochopit jeho tvorbu (samozrejme ze pri niektorych mi naozaj nic logicke nenapadne), tak napr. pri Tvojom nicku mi napadlo, ze z nejakeho dovodu sa snazis vyjadrit casovu hodnotu (t max), aj ked logicky by mi k Tebe viac sedelo vmax, teda vyjadrenie nahanania sa (v max). Aspon uz viem, ze tato moja uvaha bola uplne scestna. :)

A ked uz som pri vyjadreniach k mojim logickym pochodom, tak spomeniem aj tych dalsich o ktorych som tuho rozmyslal a logicky som zdanlivo dospel k nejakemu zaveru:
saldi - kedze som vedel, v akej oblasti pososobis, tak som tentokrat vynimocne tipol povod nicku spravne
lapaloma - myslel som, ze to suvisi s krstnym menom (snad aj ano), ale to vysvetlenie o holubici fakt mema logiku, takze uz sa nedivim, ze som sa nedopracoval k rozumnemu vysvetleniu ;)
whiteboss - som rad, ze povod nicku nema nic s rasizmom (mozem naozaj potvrdit kedze Hena poznam), ale je pravda, ze rasizmus bolo prve, co mi napadlo ked som ten nick zbadal (asi ako väcsine)
dotm, Dudo + rastov comment - mate male bezvyznamne plus, dobre som sa pobavil :)
Speedy - vzdy to vo mne evokovalo namakaneho XC dupaca prvej triedy a ahaho co sa z neho vyklulo (mala rychla myska urcite nie) :lol:
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 19:18:09
00
tak k mojej prezývke asi nieje moc čo povedať ... len občas ľutujem že som si práve túto vybral ale už prebehla úpravou .. podaktorí sai ma možno pamätajú ako > Lapierre310 ale číslo som nechal odrezať ... mám ale pocit že táto prezývka sa postupom času mení na jeden druh materiálu (vyrába sa z dreva :D) ale uvažujem o odrezaní "La" :) .. možno časom
prezývku som hodil podľa biku lebo nejakú prezývku som nikdy nemal
*teda mal ale také krátkodobé
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 19:52:39
00
Mna ked niekto stretne, tak 95% z toho ma stretne na bicykli. Z toho mi vznikli vseliake bicyklove prezyvky. Jeden kamos necyklista ma okrem inych prezyviek zacal niekedy v 2004 volat Bikenur (cita sa ako je napisane), ale kratko na to to preslo k originalnej vyslovnosti Bajkonur. V tej partii mi uz nikto inac ani nehovori. Prischol mi Bajkonur a rozsiruje sa :mrgreen: .
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 20:31:28
00
Od malička som túžil byť Indián,mysím,že v minulom živote som aj bol.Vždy som obdivoval spôsob ich života ,spätosť s prírodou, jej zákonmi a Tecumseh bol pre mňa vzorom,nakoniec,narodili sme sa obaja v 68-mom,akurát On o 200 rokov skôr...
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 20:33:37
00
Karty na stol:
Volam sa Jano a vyhovuje mi, ked ma ludia tak oslovuju.
Pouzival som nick Jano, ale ked sa rozmohol interet chceli Janov rozlisovat, lebo nas je vela :)
Pripadalo mi smiesne, ked sa nicknejmovia tvarili, ze toto niesom ja a hento tiez niesom ja, aj ked na zaklade vyplodov ktore plodili bolo jasne, ze ide o jednu osobu s viacerimi prezyvkami.....
Kedze sa rad vysmievam z druhych, tak som si vymyslel taku parodiu v malom.
Ja?No! dve kratke vety, sice v dvoch jazykoch, ale islo mi o vysmech zo zatlkania identity u uzivatelov internetu. Niektore servery nepodporuju ? a ! v nicku, tak tam samozrejme vystupujem pod roznymi inymi menami :D
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 20:39:56
00
ja chcem vediet ci su tmax a stax bratia :mrgreen:
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 22:29:42
00
Nie, nie su. Podobnost pismenok cisto nahodna. Ale na staxove vysvetlenie nicku som stale zvedavy. ;)
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 22:35:20
00
sestry?
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 22:47:00
00
www.bahno.cz
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 22:54:53
00
držte hubu!
inak, stavim sa ze neuhadnete ako vnikol moj nick :-P (teda okrem tych kerym som to uz rikal)
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 23:27:06
00
preklep pri marecek? :lol:
Zobraziť komentár 05.12.2008 - 23:29:48
00
keyboard_arrow_up