Kedze pri kazdom nicku sa snazim pochopit jeho tvorbu (samozrejme ze pri niektorych mi naozaj nic logicke nenapadne), tak napr. pri Tvojom nicku mi napadlo, ze z nejakeho dovodu sa snazis vyjadrit casovu hodnotu (t max), aj ked logicky by mi k Tebe viac sedelo
vmax, teda vyjadrenie nahanania sa (v max). Aspon uz viem, ze tato moja uvaha bola uplne scestna.
A ked uz som pri vyjadreniach k mojim logickym pochodom, tak spomeniem aj tych dalsich o ktorych som tuho rozmyslal a logicky som zdanlivo dospel k nejakemu zaveru:saldi - kedze som vedel, v akej oblasti pososobis, tak som tentokrat vynimocne tipol povod nicku spravne
lapaloma - myslel som, ze to suvisi s krstnym menom (snad aj ano), ale to vysvetlenie o holubici fakt mema logiku, takze uz sa nedivim, ze som sa nedopracoval k rozumnemu vysvetleniu
whiteboss - som rad, ze povod nicku nema nic s rasizmom (mozem naozaj potvrdit kedze Hena poznam), ale je pravda, ze rasizmus bolo prve, co mi napadlo ked som ten nick zbadal (asi ako väcsine)
dotm, Dudo + rastov comment - mate male bezvyznamne plus, dobre som sa pobavil
Speedy - vzdy to vo mne evokovalo namakaneho XC dupaca prvej triedy a ahaho co sa z neho vyklulo (mala rychla myska urcite nie)