Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://www.pinkbike.com/news/deviate-cycles-press-release.html

ep1.pinkbike.org
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 14:52:58
02
Shift while Stationary
No need to pedal to engage a gear – select your gear at any time. Never get caught in the wrong gear again!

zabudli dodat, ze can not shift while pedaling :-)
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 14:58:25
00
Pri tom deviate aspon mysleli na prenos hnacej sily z prevodniku na retaz, kedze ma skoro 3/4 zubov kontakt s retazou, nie ako ten commencal supreme SX, kde ma kontakt s retazou ledva 1/4 prevodnika. Aj ked by ma zaujimala strata hnacej sily pri tych vsetkych kladkach.
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 15:00:59
00
Najväčšie straty sú v samotnej prevodovke.
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 15:07:25
00
Kristina Iba tipujes, alebo to bolo niekde merane? Pinion tvrdi nieco ine, ale tak to moze byt len marketing:
What is the efficiency of a Pinion transmission?
The efficiency depends greatly on the load situation (input torque/speed), which in practice varies greatly during riding and therefore a single number for efficiency cannot be calculated. In contrast to hub gears with the usual up to three planetary gears shift in succession, Pinion only has two constant gear stages. And of course the chain or the toothed belt from the transmission to the rear wheel must also be considered. With Pinion they are always straight and there is also no loss of efficiency, which occurs with the use of a rear derailleur with a skewed chain. Thus the efficiency of a Pinion transmission is between a high-quality hub transmission and a new chain shifter running absolutely straight from front to back. If a chain shifter is dirty and skewed, the efficiency of Pinion is better.
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 15:27:06
00
blackman Netipujem. Je to overený fakt. (napríklad tu https://www.cyclingabout.com/speed-difference-testing-gearbox-systems/). Už od výkonu 200W, čo je výkon lepšieho hobby bajkera, je rozdiel 13W oproti single speed reťazovému prevodu. A čím vyšší výkon si schopný točiť tak tým sú straty prevodoviek oproti prehadzovačkám väčšie. Preto sa tento systém nepresadil zatiaľ u pretekárov, pretože tí sú schopní točiť aj cez 400W. K tomu je potrebné si pripočítať straty spôsobené vyššou hmotnosťou.
"Typical best-case efficiency of a drivetrain in the 200 – 300 watt range is 96-97.5%. Above 300 watts typical best-case efficiency is 97-98%."Pinion: 90.5% efficient on average across 18 gears".
Zaujímavé čítanie aj tu http://www.bikeradar.com/road/gear/article/friction-facts-free-speed-from-proper-shifting-44016/
Nie je to však úplne jednoduché pretože je potrebné počítať aj s krížením reťaze. Rozdiely v krížení reťaze a priamou linkou nie sú na druhej strane až také veľké. Cca 1w. Navyše čím väčšie prevodníky a pastorky sú zaradené tým je efektivita vyššia. Napríklad zaradený prevod 53-15z vyžaduje o 1,5W menšiu silu ako napríklad prevod 39-11z ""A 53-15t combination, for example, yields almost the exact same gear ratio as a 39-11t but the latter requires an extra 1.5w to maintain the same speed".
Pinion bude samozrejme tvrdiť svoje, ale ani v tom tvojom texte od Pinion neuviedli žiadne konkrétne fakty. Jazdila som na Rohloff aj na Pinion. Počas polhodinovej testovacej jazdy veľký rozdiel v účinnosti Pionon vs prehadzovačka nepoznáš. Skôr vnímaš rozdiely v tom ako sa systém chová pri radení a že Pinion má tú otočnú rukovať nastavenú tak, že sa mi veľa krát podarilo nechtiac preradiť pri jazde alebo brzdení, alebo pri preraďovaní som prehodila o dva stupne namiesto o jeden. Ale asi by si šlo časom zvyknúť. Avšak myslím, že práve na FR/AM bajkoch to bude trochu problém pretože tam radíš v rýchlosti keď celý bajk skáče v rozbitom teréne. Rozdiely v účinnosti sa prejavia pri vyššej wattáži a dlhších výjazdoch. Čo ale pri jazdení v parkoch a na lanovkách zase nevadí.
Účinnosť štandardnej prehadzovačky a reťaze sa najviac stráca pri zlej údržbe reťaze a prevodov. Suchá a nenamazaná reťaz môže znížiť efektivitu aj o 5 - 6W.
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 16:31:00
05
Pinion moze byt super na ebikoch (keby sa to vhodne zintegrovalo s motorom), ak sa dobre pamatam, keby boli pouzite motorceky aj na radenie, dalo by sa radit aj v zabere.
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 18:59:13
00
Kristina diki za linky :y:
Zobraziť komentár 23.11.2017 - 20:03:25
00
scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net

FINALLY! We hope in the next two weeks when we have more frames in their boxes, to open the purchases of the frames, so if you want to get one of the 25 keep your eyes open. Once purchased the frames will be shipped immediately. The wait has been long, a couple of years longer than we wanted, but it has paid off. This is how our dreams looked 4 years ago!
Zobraziť komentár 24.11.2017 - 13:42:20
017
pekne

polebicycles.com

https://polebicycles.com/machine/
Zobraziť komentár 25.11.2017 - 14:43:02
04
čo je na tom pekné? :D
Zobraziť komentár 25.11.2017 - 15:28:59
04
Nahodou je paradny, vyzera ako karbonovy, dlha a nizka geometria
Zobraziť komentár 25.11.2017 - 16:26:03
00
Pozerám, že Leo Kokkonen ide do sezóny 2018 už len na 29 palcových kolesách (ak nerátame ten 26 palcový hardtail). Pole je sympatická značka a v súčasnosti jedna z mála, ktorá sa nebojí experimentovať a udáva trendy. Môj skromný odhad hovorí, že takáto geometria bude o 5-6 rokov v segmente trail/enduro štandardom.
Zobraziť komentár 25.11.2017 - 19:16:44
00
Ak to nie je kacica a je to fakt z karbonu tak po tomto komentari je to divne, ze predsa do neho sli. Ale je cely bike inhouse?

Edit: Ked na to pozriem z blizka nevyzera to na karbon. Ak to je z kovu, tak klobuk dolu, je to nadherna pracicka. :-)
Edit 2: Tak som si precital clanok a je to z AL, fakt majstrovsky kusok.
Zobraziť komentár 26.11.2017 - 21:27:25
00
Je to hlinik 7005, CNC opracovany
Zobraziť komentár 26.11.2017 - 22:54:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up