PhilJ: jeden urcite nie, zatial sme tu dvaja z troch

a co sa tyka tej 11s, tak vsetci kricali v minulosti ako to staci a je to super, akonahle dosla 12s, tak vsetci padali na zadok, ze ako to je este hyper lepsie. Podotykam, ze ja osobne som s 1x prevodnikom spekuloval (na AM/EN bajku) uz niekedy v roku 2007 /nehovoriac, ze 1x riesenie bolo pouzivane uz v tom case velmi dlho spolocne s napinakom/ .. lenze rohloff ma svoje nevyhody, tak som sa na to vykaslal. A btw, rohloff ma 14 prevodov. Avsak ja som nikdy nikomu nevnucoval svoje potreby, su situacie kedy to staci, bohuzial,mne neustale niekto tlacil kaleraby do hlavy, ako to staci

. No nie, nestaci .. a nielen mne,bolo to krasne vidno pri prichode 12s. A ked dojde 13s a 14s tak sa bude jemnostou odstupnovania argumentovat, to sa neboj
Rovnako ako ked som upozornoval, ze hlinikovy 1x
prevodnik sa bude velmi rychlo nicit a je potrebne ocelovy, tak som bol za blazna, ale realita sa nakoniec ukazala. A o napinaku , ci voditku uz asi pisat ani netreba

Mimochodom, drviva vacsina ludi, ktorym nevadi odstupnovanie
kazety sa vozi autom k trailom, tam si pojazdi a potom sa odvezie domov. A na
biku najazdi za rok mozno tak do 1500km. O idealnom posede v zivote nepoculi, pouzivaju ultrasiroke rajdy, proklate nizke teleskopky a siroke plandave gate