No pekné veci nosíte v hlave. 😲 Ja si dirty Sancheza pamätám ako nejakého zabijáka zo starého westernu. Ale toto 😱. Panebože. Zabudnime teda na akékoľvek nové meno radšej
Syn ma detsku verziu, bez ostreho hrotu. Ten zamok mi nepride najbezpecnejsi. Sam pri odomykani,ked je otvoreny, musim davat pozor, aby sa mi nesmykla ruka a neporezal som sa. Po pouzivani ide zamok trocha viac ztuha pootocit.
Chcel som nejaký “spotrebák” na turistiku, čo znesie aj drsnejšie zaobchádzanie, vrátane batonningu. Zvažoval som niečo z ponuky Mora, napokon však vyhral Hultafors OK4. Po niekoľkých týždňoch musím povedať, že ma až udivuje kvalita za pár peňazí.
Elox zo scandi výbrusu som odstránil ja, príjemné prekvapenie je kresanie iskier, tomu prispôsobili o niečo ostrejšiu hranu na chrbte noža, ako je bežné.
Mne sa inak opinel nepaci. Ale vazne. Uznavam konstrukcne kvality a jednoduchost, ale jednoducho sa mi nepaci. Kice a nepreferujes radsej pevne noze ?
Ani ja nepovažujem Opinel za dizajnérsky skvost, ale má svoj príbeh a používam ho ako turistický "kuchyňák". Ľahký a dosť dlhá čepeľ na odkrojenie chleba.
Nože s pevnou čepeľou sa mi viac páčia, ale do batohu treba okrem ťažšieho noža aj púzdro...
Dve strany má aj táto minca. Či dokonaca je to minca viacstranná.
Fire jeden z Huranova nam tu uz vypisoval, ale ten bol asi dost pacifista. Nevedel pochopit, ze niekto ma zalubu v nozoch to asi nebudes ty, inak napis cenu a daj foto noza. Mne sa bezne zatvaraky nepacia, ale tento kabar ma peknu cepel. Este keby bol cerneny... a po kom ma to polske meno ?
Ucel opinelu nebol ohurit technickou dokonalostou ale jednoduchostou vyroby (lacnou vyrobou) a maximalnou praktickostou. Je to taky sedliacky nozik, u nas sa nieco podobne robilo ale malo to cepel nitovanu medzi plechmi a oblozenie drevom co bolo pracnejsie na vyrobu. Pre deti bola rybicka alebo sarajevo, neskor dukla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak riadne mrtve vlakno
Ja často glilujem ryby. Hm, tak neviem....
Elox zo scandi výbrusu som odstránil ja, príjemné prekvapenie je kresanie iskier, tomu prispôsobili o niečo ostrejšiu hranu na chrbte noža, ako je bežné.
Kice a nepreferujes radsej pevne noze ?
Kice a nepreferujes radsej pevne noze ?
Ani ja nepovažujem Opinel za dizajnérsky skvost, ale má svoj príbeh a používam ho ako turistický "kuchyňák". Ľahký a dosť dlhá čepeľ na odkrojenie chleba.
Nože s pevnou čepeľou sa mi viac páčia, ale do batohu treba okrem ťažšieho noža aj púzdro...
Dve strany má aj táto minca. Či dokonaca je to minca viacstranná.
Poľský dizajnér má pekné kúsky. A z Huranova nie som 😀. Cenu sa môžme dohodnúť.
na predaj, prípadnú výmenu...