Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Kandidát pre pitevňu... To môže byť srdce. Mne to takto začalo pred cca dvomi rokmi. V kopci zrazu rozum vypol elektriku, iba srdce a pľúca fungovali. Nemohol som pretočit, len tak-tak ze som sa stihol vycvaknuť a neustlal si. Po cca 30 sekundach sa pulz trochu upokojil a mohol som pokračovať v jazde. Na pulz som si daval pozor - neprekračoval som svoje maximum. Avšak maximum sa prudko znižovalo.
Dnes som už 1,5 mesiaca po repasácii srdca, výmena aortálnej chlopne... https://www.mtbiker.sk/forum/post1395682.html#p1395682
Srdce nikdy nebolelo, akurat pred repasaciou som mal problem vyjsť do 2. poschodia bez zadýchania. Človek by si povedal, ze už je v rokoch, že je to normálne. A zrazu z ničoho-nič si srdce povie, že stačilo a človek zdochne...
To je nahlavu chodit okolo obeda na bike natoz nejake mesto a vysoka intenzita. Inak mi celkom vyhovuje taketo pocasie neviem co sa kazdy na vsetko stazuje.
Cyanóza bude skôr znakom odkrvenia extremít, kedy sa telo bráni kolapsu tak, že krvou primárne zásobuje životne dôležité orgány, čo pery určite nie sú. Áno, v chlade sa to deje tiež, ale v tomto prípade ide určite o iné príčiny. Ešte by bolo zaujímavé odmerať okysličenie krvi, ale oximeter bežne ľudia so sebou nenosia, na niektorých hodinkách je.
JoKo : zacala sa ti znizovat maximalna tepovka ? / o kolko za aky cas ?/
Neznižovala sa - ja som ju znižoval... Pred dvomi rokmi som jazdil do pulzu 160, keď začali problémy, tak do 150. Keď mi pred rokom na kardiológii zistili, že problém je v chlopni, tak som znižil maximálku na 130. Ak som ju prekročil, tak som zvesil nohy a počkal, kým pulz padne pod 130.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som už 1,5 mesiaca po repasácii srdca, výmena aortálnej chlopne... https://www.mtbiker.sk/forum/post1395682.html#p1395682
Srdce nikdy nebolelo, akurat pred repasaciou som mal problem vyjsť do 2. poschodia bez zadýchania. Človek by si povedal, ze už je v rokoch, že je to normálne. A zrazu z ničoho-nič si srdce povie, že stačilo a človek zdochne...
Neznižovala sa - ja som ju znižoval... Pred dvomi rokmi som jazdil do pulzu 160, keď začali problémy, tak do 150. Keď mi pred rokom na kardiológii zistili, že problém je v chlopni, tak som znižil maximálku na 130. Ak som ju prekročil, tak som zvesil nohy a počkal, kým pulz padne pod 130.