Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Inac ja som to riskol a siel ked mali pospali, v lese celkom fajn na vyletne tempo, hore v lese to kleslo aj pod 25 °C... Ale uz bezpecne sedim v krcme pri pive 😀
Zelezna studnicka - Biely kriz sa dneska prekvapivo celkom dalo, asi aj vdaka tomu vcerajsiemu dazdu... ked pri zjazde naspat zaslo na chvilu slnko za mrak tak nastal dokonca aj pocit chladu
Zajtra vraj prejde cez nase uzemie studeny front a prinesie so sebou prehanky a burky. Ale ak by sme od neho ocakavali aj ochladenie, tak to by sme chceli asi prilis vela
V teplom vzduchu bude do našej oblasti naďalej zasahovať od západu výbežok
vyššieho tlaku. Súčasne bude po jeho okraji postupovať cez naše územie
ďalej na juhovýchod studený front.
ja chcem ist na bajk, ale bolo by to zivotunebezpecne, pojdem az po piatej
Tebe asi kuria v praci a z toho Ti uz sibe. Vcera som normalne startoval na vyjazd o 9h rano a uplna pohoda cely den, ziadny extrem. Priemerna teplota pocas vyjazdu 27, klasicky letny vyjazd.
Ano, na vyletnu jazdu sa to dalo, ale vzdy ked som chcel ist rychlejsie, tak mi prislo zle a musel som zvolnit. Inak kde si bol? Zavolaj ma niekedy na vyjazd.
Tak na keru mariu to hrotis, nemas cas ci kam sa ponahlas? Ja chodievam, ked je takto teplo uz o 6-tej a doma som do 10-tej. 40 km v nohach a cely 2 litrovy mechur v sebe. V tomto teple si netreba nic dokazovat.
Jasne, nie je dobre uplne hrotit v tychto teplotach. My sme to ponali ako vylet a strazili pitny rezim. Proste sa treba prisposobit podmienkam. Inak tato sezona je uplne super co sa tyka pocasia minimalne v BA regione. Sa ani nemozem vyhovorit na pocasie, ked sa mi nechce.
P.S. Boli sme na Skale a Pajstune. A jasne, niekedy mozeme nieco dohodnut.
Ani moc nie, az ked bolo 12-14, tak bolo fajn .. ale je pravda, ze keby tam boli take teploty ako v BA, tak by sme asi bajkom vela nepresli. Asi tak akurat k prvej studnicke .. prazilo na horach dost aj cez oblaky. Snad vecer pozriem, ci aj nejaka fotka z toho bude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_tpredpoved_skcele&area=cele&ts=1533427200
V teplom vzduchu bude do našej oblasti naďalej zasahovať od západu výbežok
vyššieho tlaku. Súčasne bude po jeho okraji postupovať cez naše územie
ďalej na juhovýchod studený front.
Tebe asi kuria v praci a z toho Ti uz sibe.
P.S. Boli sme na Skale a Pajstune. A jasne, niekedy mozeme nieco dohodnut.
... dôjdem na jedno chladené