Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
capulo Neviem kde si strávil tohtoročnú zimu, ale ak si tam mal takú NEzimu o akej píšeš, tak len tíško závidím. Dobehni občas na sever tu k nám pod Vysoké Tatry a budeš mať zimy po krk. Však začiatkom roka nafúkalo neskutočne veľa snehu a mrazy padali v noci až na -35 stupňov. O 15:30, keď som sa vracal z práce, zapadalo slnko a teplota okamžite klesla na -15 stupňov, do noci klesla na -25 stupňov a nad ránom to už bolo nad -30 stupňov. A rozhodne to nebolo len pár dní.
winter78: snehu, ladu (no proste kvalitna zima ) bola aj u nas, rozhodne som toho nemal plne zuby, ked sa neda koli snehu bike = je dost snehu na bezky, normalne som nejaky ten mesiac v zime na bike ani nepomyslel
no ved v blave myslim , tu sa nic nedialo, a ani pod -15 som sa nikdy nedostal na bajku, takze z tohto pohladu teplo, ked skrtnem ten jeden chladny tyzden tak skoro ani nemrzlo
ked ma byt zima tak nech je poradna. nech je co najstudensie.Nemam rad taku zimu kedy nepada sneh a teplota je okolo nuly, vsadče sama brecka. To moze byt racej leto. Skoda ze my v nizinach nemame take zimy ako vy v tatrach
Tak našiel som jediné negatívum na tieto súšasné teplá : búrky, ktoré potom nasledujú !! To nie je možné čo sa to tu deje.....jedna sa vybúri, po nej ďalšia z opačnej strany, potom 20 minút kľud a človek si myslí že už je koniec a na to zasa ďalšia a ďalšia a ďalšia. Už minimálne 5. etapa .
Keď ti blesk zapáli dom (alebo "len" odpáli všetku elektroniku v dome ), prívalové vody odnesú auto, padnutý strom rozbije prístrešok, vietor strhne strechu a v garáži budeš mať 20 cm vody, tak budeš inak rozmýšľať a dúfať že ťa to zďaleka obíde .
ja neviem ake su ti burky ale u nas neprsalo uz strasne dlho. Bol by som rad keby nejaky dazd dosol aj sem. V pocasi stale slubuju ze bude prsat ale doteraz ani kvapka
Tu na kysuciach to je tiež poprdeli, po tých 12km čo odbajkujem z roboty domov som mokrý ako by na mňa kýbeľ vody vyliali.. Len sa vyzliesť, šmariť veci do práčky a dať si riadne studenú sprchu. A to mám ešte v čerstvej pamäti ako som pitchoval na to že zase nevidím bránku pod snehom Keď som sa minule zastavil na pošte tak sa na mňa všetci pozerali s hrôzou v očiach že na mieste skolabujem
Odporucam stravit par dni na Sumave, cez den 25 stupno, poobedde prietrz, aspon sa vzduch precisti teplota klesne na 17 stupnov a bez problemov sa da dychat a spat a rano 15 a cerstvy vzduch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď ti blesk zapáli dom (alebo "len" odpáli všetku elektroniku v dome ), prívalové vody odnesú auto, padnutý strom rozbije prístrešok, vietor strhne strechu a v garáži budeš mať 20 cm vody, tak budeš inak rozmýšľať a dúfať že ťa to zďaleka obíde
Ale chcel by som aby prsalo.
EDIT: nic k nam nedoslo
Ale chcel by som aby prsalo.
EDIT: nic k nam nedoslo
Tak neváhaj a cez búrku vytiahni nejaký dlhý 20 metrový roxor