Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja dam retaz na noc do nafty a potom kefkou vycistim ,vystriekam vodou utrem a namazem. Este som mal taky napad ale netestoval som to , dal by som tu nadobku s naftou na pracku (tatramat) a ono by to tu spinu vytriaslo :lol:

:lol:
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 14:41:34
00
hodit ju niekomu ako zapalnu flasu :twisted:
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 15:13:09
00
...problem bol s tym technickym benzinom...sice krasne cisti, ale este krajsie odmastuje takze si z tej retaze ( hlavne spojek ) vytiahol vsetky tie "ingrediencie" ktorymi sa udrzoval jej zdravy chod :wink: ...asi ti teraz nezostava nic ine ako ju namocit do WD-cka a potom riadne vyutierat...nabuduce pouzi na cistenie radsej naftu...ta tiez pekne cisti, ale aspon nevysusuje...

matt, prosim ta, aky vidis problem vo vysuseni spojek? Ved najma tie treba precistit od vsetkeho toho bordelu co sa do nich dostane. Potom ich staci kvalitne namazat, namazat staci vlastne len spojky.
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 15:14:42
00
ja retaz utieram (minimalne 15 minut) handrickou napustenou tech. benzinom, potom trosku kefka a nakoniec nove mazivo na spoje. zatial no problem
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 15:21:00
00
tiež tvrdím že ju stačí len dobre poutierať a dobre namazať a je hotovo. vsetko ostatné je len zbytočná robota.
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 15:26:26
00
no neviem ci fakt staci retaz len poutierat... to vyzera len naoko cista ale bordel v nej zostane... takze podla mna je tiaz najlepsia moznost ju pekne vykupat v dakom odmastovaci a potom pekne clanok po clanku namazat... na druhy den stasi poutierat a moze sa vyrazit :)
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 16:21:15
00
A čo robíš s prípravkami určenými priamo na čistenie reťaze? Myslím že z chémiou je to podobné ako s naftou, možno ešte horšie :twisted:

no tak tu slepo verim vyrobcovi ze pripravok je zdravotne a zivotnemu prostrediu nezavadny a odburatelny.. 8)
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 16:29:05
00
A čo robíš s prípravkami určenými priamo na čistenie reťaze? Myslím že z chémiou je to podobné ako s naftou, možno ešte horšie :twisted:

no tak tu slepo verim vyrobcovi ze pripravok je zdravotne a zivotnemu prostrediu nezavadny a odburatelny.. 8)

Podľa mňa je to blud, uvádza to len tak aby to dobre vyzeralo, pretože v skutočnosti ani obyčajná Jar nieje odbúratelná a tá nieje nijak extra chemicky agresívna :evil:
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 17:54:22
00
vsak vsetky tieto cistice a idmastovace a riedidla a take humusy, sice su dobre na ciustenie, ale proti prirode su maximalne a skodia,....
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 18:04:23
00
...problem bol s tym technickym benzinom...sice krasne cisti, ale este krajsie odmastuje takze si z tej retaze ( hlavne spojek ) vytiahol vsetky tie "ingrediencie" ktorymi sa udrzoval jej zdravy chod :wink: ...asi ti teraz nezostava nic ine ako ju namocit do WD-cka a potom riadne vyutierat...nabuduce pouzi na cistenie radsej naftu...ta tiez pekne cisti, ale aspon nevysusuje...

matt, prosim ta, aky vidis problem vo vysuseni spojek? Ved najma tie treba precistit od vsetkeho toho bordelu co sa do nich dostane. Potom ich staci kvalitne namazat, namazat staci vlastne len spojky.

a nenapisal som ze teraz to musi preistotu vymacat vo WD-cku...potom ziaden problem nevidim.
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 18:06:28
00
no tak WD-cko by som nevidel ako to prave orechove pre mazanie retaze... hmm, neviem, skor nieco tuhsie...
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 18:11:34
00
co sa vam najviac osvedcilo na mazanie??
ja pouzivam Finish Line cross country - ma to vraj vydrzat vsetko no neni to bohvie co. poradte daco co vydrzi fakt aj to najhorsie...
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 20:18:21
00
ja lejem motorovy olej.vydrzi dost.ale aj lepi dost :)
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 20:40:09
00
no tak WD-cko by som nevidel ako to prave orechove pre mazanie retaze... hmm, neviem, skor nieco tuhsie...

normalne ani ja neodporucam na retaz WD-cko, ale ked ju niekto odmasti "do spiku kosti" tak asi nic ineho nezostava...ja pouzivam Pedros, ale to by bola draha sranda tym premazavat uplne odmastenu retaz
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 22:45:10
00
to rado: vrelo odporucam priskricu, duvilax alebo nieco take..... :lol:
Zobraziť komentár 14.01.2007 - 22:48:29
00
keyboard_arrow_up