Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftPINY napísala:
Vám to niektorým už dobre prepína z tej politiky. Za každým iným názorom vidíte russákov, smerákov a neviem čo ešte. Mať iný názor ešte neznamená mať základné vzdelanie, hltanie hoaxov a podobne. Niektorí by si mali dať trošku oddych od niektorých tém a nezavzdušňovať sa toľko. Tak ako fixska napísala, je to diskusné fórum, máme rôzne názory na rôzne témy a na mnohé témy názor rovnaký. Nerozumiem tomu zbytočnému hrotenému útočeniu tu.

Narativ o tom, ze to nie je zena, zacala sirit IBA (international boxing association), ktora predtym s nou nemala problem.
O IBA si mozes precitat tu z ozaj nezavisleho zdroja. Ak by som si musel vybrat, ci budem doverovat MOV alebo IBA, vyberam si MOV.
https://www.reuters.com/sports/international-boxing-association-is-stripped-its-recognition-ioc-2023-06-22/
https://www.reuters.com/lifestyle/sports/iba-allows-return-russian-belarus-boxers-with-flags-anthems-2022-10-05/
https://www.reuters.com/sports/olympics/iba-president-kremlev-defends-divisive-prize-money-scheme-despite-ioc-pushback-2024-05-30/
Treba este nejake dokazy o tom, ze tato zalezitost je vecou ruskej propagandy?
Ci je to zena alebo muz neviem, dokazy (ani fotky) som nevidel, IBA odmietla cokolvek zverejnit. Nehnevaj sa, ale to, ze ak ty alebo fixka na beton tvrdite, ze je to muz, je cisto len vec vasho vkusu.
03.08.2024 - 10:25:28
09
Ukáž mi prosím ťa, kde tvrdím to, čo si napísal v poslednej vete, teda, že ja na betón tvrdím, že je tá osoba muž, lebo táto tvoja domnienka je už fakt len vecou tvojho vkusu. Konkrétne poprosím screenshot, kde píšem slovo muž vzťahujúce sa na danú osobu. Napísala som, že diskusné fórum slúži na diskusiu.
03.08.2024 - 10:47:48
00
arrow_leftPolo napísal:
Ale pozor, bez vystudovaneho stredoskolskeho odboru kuchar casnik neviem ci mozes len tak piect kurence. Aby ta nahodou niekto neoznacil za dezolata s proruskym smerovanim a Dunning kruger efektom. :)

aj si uvedomujes aku argumentacnu blbost si napisal?
03.08.2024 - 10:50:50
02
Ano, presne taku istu aku tu pisu aj iny, tak preco nie raz aj ja. :lol: .
03.08.2024 - 10:56:55
00
arrow_leftfixska napísala:
Ukáž mi prosím ťa, kde tvrdím to, čo si napísal v poslednej vete, teda, že ja na betón tvrdím, že je tá osoba muž, lebo táto tvoja domnienka je už fakt len vecou tvojho vkusu. Konkrétne poprosím screenshot, kde píšem slovo muž vzťahujúce sa na danú osobu. Napísala som, že diskusné fórum slúži na diskusiu.

OK, beriem, moja chyba, ospravedlnujem sa. Reagoval som na PINY a highlightla ta, tak si preto. Kedze v tej domnienke je PINY alebo fixska, tak potom PINY :D
03.08.2024 - 10:58:27
10
arrow_leftmirec16 napísal:
juju_pepe prepac, rozumiem co chces povedat, ale upozornovat na hoaxy a dezinformacie, nepovazujem za polarizaciu a zasieranie fora

upozornit je ok, o tom ani nepisem
03.08.2024 - 11:04:26
00
arrow_leftVolodja napísal:
OK, beriem, moja chyba, ospravedlnujem sa. Reagoval som na PINY a highlightla ta, tak si preto. Kedze v tej domnienke je PINY alebo fixska, tak potom PINY :D

Ešte jednu prosbu mám predtým ako ťa hodím na blacklist, netaguj ma vo svojich príspevkoch.
03.08.2024 - 11:14:08
00
Polo tak snad rozumies rozdielu medzi nazorom na pecenie kurata a presviedcanim kuchara o tom, ze ty vies ako sa pecie lepsie
03.08.2024 - 11:31:47
01
PINY nerozumiem ti, minule sme sa v inej teme bavili ohladom rozdielu medzi nazorom a faktami (doplnky stravy), ze to je velmi potrebne rozlisovat a toto je dalsia odborna tema a sme na tom istom

aby sme sa rozumeli, myslim, ze sa zhodneme v tom, ze zeny nemaju sutazit spolu s muzmi, tolko k nazorom, bodka, do detailov teraz nejdem

to co sa ti tu snazim povedat je, ze si “naletela” na prvoplanovy hoax a este si to obhajujes a si na to hrda, je na tom krasne vidiet, ako je sakra tazka niekomu vyvratit klamstvo, ked s nim pride do styku skor, ako s faktami
03.08.2024 - 11:44:52
29
https://dennikn.sk/4128225/to-nie-je-ludsky-mozne-hneval-sa-australsky-trener-cinan-prekonal-svetovy-rekord-v-tieni-dopingovych-podozreni/
03.08.2024 - 12:24:02
01
arrow_leftPINY napísala:
Vám to niektorým už dobre prepína z tej politiky. Za každým iným názorom vidíte russákov, smerákov a neviem čo ešte. Mať iný názor ešte neznamená mať základné vzdelanie, hltanie hoaxov a podobne. Niektorí by si mali dať trošku oddych od niektorých tém a nezavzdušňovať sa toľko. Tak ako fixska napísala, je to diskusné fórum, máme rôzne názory na rôzne témy a na mnohé témy názor rovnaký. Nerozumiem tomu zbytočnému hrotenému útočeniu tu.

neprepina. len nehltame kazdu tupovinu s cielom diskutovat len zato ze mame “nazor”. pritom v tomto pripade je uplne jasne kto (rusaci) tento “skandal” vyvolal. navijak zhlntuny.. pri dalsej hluposti sa netreba na 5 min zastavit a pogooglit si ze tema nie je uplbe jednoducha, ale radsej mat hned nazor a presadzovat ho:) vytvorit si nazor bez dostatocnych vedomosti alebo prehladu nie je hrdinstvo. je to praveze velmi rychle, skratkovite a jednoduche. preto to ludia velmi radi robia.
03.08.2024 - 12:45:53
07
Nerozumiem prečo útočíte akože do mňa. Veď ja som tu žiadny článok nepostla, ani netvrdím, že je to chlap, nikoho slovne neurážam, ani tu nepostujem fotky a meméčka urážajúce iných v tejto téme. Vy čítate vôbec poriadne? Idete tu jeden za druhým svoje a toto nazývate diskusiou?
Snažím sa tu slušne debatu ukončiť, venovať sa LOH, ale vždy príde niekto, kto si potrebuje do mňa kopnúť pre iný názor.
Ja nie som russák, smerák ani šíriteľ hoaxov, overujem si fakty, chápem to, ale nechcem to tu viac pitvať. Je ťažké pochopiť, že to nerobí dobrotu na fóre?
A spojeniu môjho názoru, že muži nemajú pretekať so ženami a russákmi fakt už nerozumiem 🤦🏻‍♀️ môj názor na túto vec nemá nič spoločné s politikou a nejakou propagandou. Držím sa ho už celé roky. Fakt je to také ťažké pochopiť, že mne ako žene, to príde nespravodlivé?
03.08.2024 - 13:09:38
08
Ale uz kasli na nich. Cim viac im budes odpisovat tym viac ta budu provokovat. Im to robi dobre. 😉
03.08.2024 - 13:19:42
07
arrow_leftPINY napísala:
Nerozumiem prečo útočíte akože do mňa. Veď ja som tu žiadny článok nepostla, ani netvrdím, že je to chlap, nikoho slovne neurážam, ani tu nepostujem fotky a meméčka urážajúce iných v tejto téme. Vy čítate vôbec poriadne? Idete tu jeden za druhým svoje a toto nazývate diskusiou?
Snažím sa tu slušne debatu ukončiť, venovať sa LOH, ale vždy príde niekto, kto si potrebuje do mňa kopnúť pre iný názor.
Ja nie som russák, smerák ani šíriteľ hoaxov, overujem si fakty, chápem to, ale nechcem to tu viac pitvať. Je ťažké pochopiť, že to nerobí dobrotu na fóre?
A spojeniu môjho názoru, že muži nemajú pretekať so ženami a russákmi fakt už nerozumiem 🤦🏻‍♀️ môj názor na túto vec nemá nič spoločné s politikou a nejakou propagandou. Držím sa ho už celé roky. Fakt je to také ťažké pochopiť, že mne ako žene, to príde nespravodlivé?

Nie. Reagoval som primarne na trikiho, ktory zdielal clanok, ktory mal niekolko lahko vyvratitelnych klamstiev. Tebe sa ten jeho prispevok len pacil. Takisto som mu dokazal, ze tuto kontroverziu siri proruska propaganda. Vzapati si ty reagovala, ze nam z politiky prepina a za kazdym inym nazorov vidime rusakov a smerakov. Ak netvrdis, ze hento je chlap, tak co je potom nefer? Ze dve nepekne zeny boxovali a ta skaredsia z nich zbila tu druhu? Ta 'muzatka' vyhrala 1 (jeden) zapas na olympiade a nie je nijako vynimocne dominantna v zenskom boxe. Mimochodom ta jej superka zrovna zensky tiez neposobi.
03.08.2024 - 14:35:45
24
Ten kajak cross je parádny, stále sa tam niečo deje, nič nie je isté, paráda, Eliška Mintalová postupuje do osemfinále 😁
03.08.2024 - 16:11:53
12
keyboard_arrow_up