Nerozumiem prečo útočíte akože do mňa. Veď ja som tu žiadny článok nepostla, ani netvrdím, že je to chlap, nikoho slovne neurážam, ani tu nepostujem fotky a meméčka urážajúce iných v tejto téme. Vy čítate vôbec poriadne? Idete tu jeden za druhým svoje a toto nazývate diskusiou?
Snažím sa tu slušne debatu ukončiť, venovať sa LOH, ale vždy príde niekto, kto si potrebuje do mňa kopnúť pre iný názor.
Ja nie som russák, smerák ani šíriteľ hoaxov, overujem si fakty, chápem to, ale nechcem to tu viac pitvať. Je ťažké pochopiť, že to nerobí dobrotu na fóre?
A spojeniu môjho názoru, že muži nemajú pretekať so ženami a russákmi fakt už nerozumiem 🤦🏻♀️ môj názor na túto vec nemá nič spoločné s politikou a nejakou propagandou. Držím sa ho už celé roky. Fakt je to také ťažké pochopiť, že mne ako žene, to príde nespravodlivé?
Nie. Reagoval som primarne na trikiho, ktory zdielal clanok, ktory mal niekolko lahko vyvratitelnych klamstiev. Tebe sa ten jeho prispevok len pacil. Takisto som mu dokazal, ze tuto kontroverziu siri proruska propaganda. Vzapati si ty reagovala, ze nam z politiky prepina a za kazdym inym nazorov vidime rusakov a smerakov. Ak netvrdis, ze hento je chlap, tak co je potom nefer? Ze dve nepekne zeny boxovali a ta skaredsia z nich zbila tu druhu? Ta 'muzatka' vyhrala 1 (jeden) zapas na olympiade a nie je nijako vynimocne dominantna v zenskom boxe. Mimochodom ta jej superka zrovna zensky tiez neposobi.