Úplne súhlasím. Nech si robia s telom, čo chcú, ale súťažiť spolu so ženami je vrchol nečestnosti.
Ďalej sa rozpisovať nejdem, nech tu medzi fóristami zachovám mier.
aký mier,ja ho teda nechcem ani s rusákmi ani s úradníkmi ktorí kvôli nejakej gender vyváženosti robia z mužov ženy.ani v plávaní ani v boxe ani v ničom.telo stvorené testosterónom nemá čo súťažiť so ženami.bodka.
Úplne súhlasím. Nech si robia s telom, čo chcú, ale súťažiť spolu so ženami je vrchol nečestnosti.
Ona si s telom nerobila nic, narodila sa ako zena – ma vaginu – len ma geneticku poruchu a zvyseny testosteron.
Tiez ale suhlasim, ze by sa toto diat nemalo. Zena s downovym syndromov na normalne OH tiez nema pristup a pritom sa jedna tiez o geneticku poruchu.
V pripade tej boxerky ju genetika zvyhodnuje.
Imane Khelif, p. wiki 9 vyhier, 5 porazok, nejako nevie vytazit z tej brutalnej vyhody 🤔
hlavne, ze su vsetci pobureni, na cele s ruSSackou IBA
o tom, ze ak by sa aj baba chcela stat chlapom a s nimi sutazit, tak ma smolu, lebo zije v krajine, ktora ostala v stredoveku (nie, nie je to Slovensko), ani nezacinam
Ona si s telom nerobila nic, narodila sa ako zena – ma vaginu – len ma geneticku poruchu a zvyseny testosteron.
Tiez ale suhlasim, ze by sa toto diat nemalo. Zena s downovym syndromov na normalne OH tiez nema pristup a pritom sa jedna tiez o geneticku poruchu.
S tym downovym syndromom si si isty? Narychlo som sa spytal ChatGPT a ze kvalifikovat sa moze ak splni atleticke podmienky.
Kaji dnes nestačilo to čo predtým, lebo ťažila z toho, že súperky veľa kazili. Dnes jej to väčšinou sypala rovno na raketu a vrátil sa jej víťazný úder. Pár zábleskov toho čo by mohlo platiť tam bolo, ale dnes nemala nárok.
Pre Kaju nanešťastie v semi prehrala svetová jednotka, ktorá na tom kurte 3 roky neprehrala. Takže ak sa nestane zázrak tak bude 4. Aj to je mega úspech, ale medaila je medaila...
Ja tiez nemozem ist na sutaz krasy a dokonca ani do sutaze o najlepsi uces. Asi som tiez diskriminovany.
Niekde ta hranica musi byt. A ta boxeristka je uz za nou. Pre nu je to nefer, ale pre spolocnost je to spravne.
Rozumiem a suhlasim. Pytal som sa na teoreticku sancu, ci je napr. v pravidlach, ze ak mas nejaku mentalnu poruchu tak sazucastnit nemozes, kedze tak som to z komentaru pochopil.
Ja budem možno zlý, ale ja som bol zo včerajšieho výkonu Karolíny sklamaný. Vôbec nevedela čo má hrať proti Vekičovej. Tá hrala silový tenis a bila to tam, ale stačilo ju rozbehať a mala problém. Tie Kajine údery nemali ani dĺžku a ani razanciu. Možno to bolo aj o hlave. Dnes ju čaká iná káva. Ale ak sa vráti k hre z predchádzajúcich zápasov a pôjde jej podanie, tak kľudne to môže byť aj prekvapenie...
Nie si zlý, v podstate máš pravdu. Bola tam trochu stratená, Vekić hrala silovo, nebolo na nej vidieť žiadny stres. Naopak, keď kamera zabrala Kaju ako si zaväzuje šnúrky, triasli sa jej ruky. Mala čo robiť, aby odrazila loptičku. To boli šupy hodné chlapov.
Dnes to bude ešte ťažšie. Veľmi jej prajem medailu, budem držať palce, ale nemyslím si, že je to reálne. Súperka je trošku iná liga.
mne prisla ze uz bola uplne pozuta z toho zavodneho tempa kazdy den a tepla
prvy set sa este snazila s tym nieco robit a v druhom uz mozno podvedome setrila na dalsi den kedze o bronz sa hraje dnes a nie ako finale zajtra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sportweb.pravda.sk/oh-2024/clanok/719254-angela-cariniova-box-oh-2024-imane-chelifova/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
hlavne, ze su vsetci pobureni, na cele s ruSSackou IBA
o tom, ze ak by sa aj baba chcela stat chlapom a s nimi sutazit, tak ma smolu, lebo zije v krajine, ktora ostala v stredoveku (nie, nie je to Slovensko), ani nezacinam
S tym downovym syndromom si si isty? Narychlo som sa spytal ChatGPT a ze kvalifikovat sa moze ak splni atleticke podmienky.
Ja tiez nemozem ist na sutaz krasy a dokonca ani do sutaze o najlepsi uces. Asi som tiez diskriminovany.
Niekde ta hranica musi byt. A ta boxeristka je uz za nou. Pre nu je to nefer, ale pre spolocnost je to spravne.
Karolinka dostala slucny naklad
Rozumiem a suhlasim. Pytal som sa na teoreticku sancu, ci je napr. v pravidlach, ze ak mas nejaku mentalnu poruchu tak sazucastnit nemozes, kedze tak som to z komentaru pochopil.
Dnes to bude ešte ťažšie. Veľmi jej prajem medailu, budem držať palce, ale nemyslím si, že je to reálne. Súperka je trošku iná liga.
prvy set sa este snazila s tym nieco robit a v druhom uz mozno podvedome setrila na dalsi den kedze o bronz sa hraje dnes a nie ako finale zajtra
https://sportnet.sme.sk/previews/36e4a9a8-495f-4c45-8f41-0a23e9791c8c/