Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Výpredaj -13% Alpinestars Impact Plasma Pro chrániče kolien, čierna/biela
96,99 €
-13%
MOC 115 €
Výpredaj savings Oakley All Mountain D3O Knee GRD chrániče kolien, blackout
od 59,99 €
savings
MOC 99,99 €
a na vine skor ja, treba predvidat aj v lese, ze sa moze zjavit aj nieco v protismere aj ked ide iba o lesnu cestu, kde prejde 10 aut za vikend, aj to len na huby alebo rybari
kotle keby bola sotolina, tak to mozno nie je taky tvrdy pad, inac to je stara lesna asfaltka, uz malo pouzivana, kedysi tam bol tabor, tak tam viedla cesta. inac je to mimo civilizacie
JoKo aj klb zlomeny sa da posrubovat, TEPka je uz najkrajnejsie riesenie
ostatni vdaka za podporu, na bike az ked bude vsetko na 100% ok
To máš pravdu, všetko sa dá priskrutkovať, ale pri niektorých zlomeninách krčku sa prerušia krvné vlásočnice, po zoskrutkovaní sa už neobnovia a kĺb postupne odumiera, degeneruje a po pár rokoch nasleduje TEP-ka.
Vysvetloval mi to bývalý kolega doktor - traumatológ, keď som sa ho pýtal, prečo mojej mame pri prvej zlomenine (pravá noha) okamžite (v podstate druhý deň po úraze) vymenili kĺb a pri druhej (ľavá noha) po dvoch rokoch drátovali.
Ak tým myslíš Floyda Landisa, tak je otázne, či jeho slabšia výkonnosť po pauze vynútenej prichytením na sypanie na TdF, bola spôsobená absenciou sypania alebo výmenou coxy počas pauzy.
http://video.idnes.cz/?c=A150826_101216_tv-zpravy_mad&idVideo=V150826_100828_webtv_mad