kedze madxface je skupy na slovo, tak dodam zanho:
po pade zisla normalne cele superenduro na biku. hzs jej po osetreni tvrdili ze to nema zlomene.Spokojne si dala hranolky a hura na urazovku do ZA, dva dni po ked to odpuchlo tak jej nos napravali. a teraz aj so sestrou pre istotu pozeraju a skusaju integraly
kedze madxface je skupy na slovo, tak dodam zanho:
po pade zisla normalne cele superenduro na biku. hzs jej po osetreni tvrdili ze to nema zlomene.Spokojne si dala hranolky a hura na urazovku do ZA, dva dni po ked to odpuchlo tak jej nos napravali. a teraz aj so sestrou pre istotu pozeraju a skusaju integraly
Zabudol si spomenut jednu podstatnu vec, ktora nebola este zodpovedana. Tie hranolky boli s tatarskou omackou.
A kto sa pyta, ze preco, nech este raz klikne na video...
Na zastavenie krvacania sa predklana, a na diagnostiku zraneni sa naklani do zadu.
samotny pad ale nie je na videu, takze co sa vlastne stalo ?
NA ERE su hned na zaciatku take dva kickeri, a bud to treba skocit cele, alebo tam ist pomalsie, lebo sa to aj zle kopiruje. Isla rychlejsie, vyhodilo ju rovno do tych naukladanych driev, ktore tam asi ani nemuseli byt. Sustredila sa na narocnejsiu strednu cast trate a to bola chyba.
V 12 sekunde to skacem cele Kalnica 2017 5. ERA Prehliadka trate /s komentárom a GPS Live Data/Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
madxface dobra appka vo videu, ten vyskopis, polohopis a aj kmh..,,, jak si to spravil??
Taketo data zbiera najnovsia Gopro alebo Garmin Virb. V ich softwaroch sa to da vytiahnut do videa. + existuju aj neoficialne appky, ktore to zbieraju na inom zariadani, len ta implementacia do videa je potom trosku zlozitejsia.
Ked sme pri tých motorkách tak vcera na Gire jeden motorka zostrelil 5 jazdcov zo Sky. dost neprijemne hlavne ked vies ze sa pripravujes niekolko mesiacov a vies ze mas nato byt vpredu medzi najlepsimi Giro d'Italia 2017: Stage 9 - A Huge Crash Because of A Police MotorbikeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
prvy krat v zivote isli ziletkari po kraji cesty a nie po strede a takto sa im to vypomsti... (sarkasticka poznamka na margo toho, co vsetko som zas videl v nedelu na ceste)
Tak dnes jeden výborný pád na špitálskej pri americkom námestí , koleso šmyklo na mokrých koľajach v zákrute
Výsledok je roztrhnuté tričko, rozbité koleno, jemne narazená hruď a fest narazený lakeť
Domov som už prišiel MHD, len som zvedavý ako odsoferujem zajtra 450km keď mi s rukou nejde poriadne hýbať
A ved motorkar stal na kraji... Stal, takze nemohol nikoho zostrelit.
zostreliť nemohol, no stál na kraji a stáť tam nemal, keď ide taký balík a jazdci čo sú viac vzadu pred seba moc nevidia, potom nastávajú takéto zbytočné pády
Tak dnes jeden výborný pád na špitálskej pri americkom námestí , koleso šmyklo na mokrých koľajach v zákrute
Výsledok je roztrhnuté tričko, rozbité koleno, jemne narazená hruď a fest narazený lakeť
Domov som už prišiel MHD, len som zvedavý ako odsoferujem zajtra 450km keď mi s rukou nejde poriadne hýbať
na tie kolaje mam tiez dobru spomienku. v jedno vikendove dopoludnie som tam zasekol predne koleso a letel cez rajdy. vysledok bola rozbita hlava, krv mi stekala po tvari, tak som sa rovno odobral cez cestu do univerzitnej nemocnice. vratnicka mi odmietla davat pozor na bike tak siel somnou do cakarne. samozrejme s tou krvou na tvari som necakal ani minutu [=
hh to je nejake popularne miesto ja tiez v zime, isiel som od spitalskej k blumentalu, v zime zamrznute kolaje, samozrejme ze nie kolmo ale sikmo na kolaje a vysledok bol na svete
vsetci co stali na semafore mali zabavu a ja som sa ledva pozbieral zo zeme, nikto ani prstom nepohol len kukali a rehotali sa ale nastastie nic zlomene len dva tyzdne som mal lavu stranu rozbitu na kasu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokial viem tak je to mytus, ale keby v soku ratujem frajerku tak jej poviem asi to iste
Zabudol si spomenut jednu podstatnu vec, ktora nebola este zodpovedana. Tie hranolky boli s tatarskou omackou.
A kto sa pyta, ze preco, nech este raz klikne na video...
Na zastavenie krvacania sa predklana, a na diagnostiku zraneni sa naklani do zadu.
NA ERE su hned na zaciatku take dva kickeri, a bud to treba skocit cele, alebo tam ist pomalsie, lebo sa to aj zle kopiruje. Isla rychlejsie, vyhodilo ju rovno do tych naukladanych driev, ktore tam asi ani nemuseli byt. Sustredila sa na narocnejsiu strednu cast trate a to bola chyba.
V 12 sekunde to skacem cele Kalnica 2017 5. ERA Prehliadka trate /s komentárom a GPS Live Data/Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ta ruka je oslabena a staci jej malo ...
jasne, dam pozor, na zaciatok len asfalt, ziaden teren zatial
Taketo data zbiera najnovsia Gopro alebo Garmin Virb. V ich softwaroch sa to da vytiahnut do videa. + existuju aj neoficialne appky, ktore to zbieraju na inom zariadani, len ta implementacia do videa je potom trosku zlozitejsia.
Giro d'Italia 2017: Stage 9 - A Huge Crash Because of A Police MotorbikeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
zostreliť nemohol, no stál na kraji a stáť tam nemal, keď ide taký balík a jazdci čo sú viac vzadu pred seba moc nevidia, potom nastávajú takéto zbytočné pády
na tie kolaje mam tiez dobru spomienku. v jedno vikendove dopoludnie som tam zasekol predne koleso a letel cez rajdy. vysledok bola rozbita hlava, krv mi stekala po tvari, tak som sa rovno odobral cez cestu do univerzitnej nemocnice. vratnicka mi odmietla davat pozor na bike tak siel somnou do cakarne. samozrejme s tou krvou na tvari som necakal ani minutu [=
vsetci co stali na semafore mali zabavu a ja som sa ledva pozbieral zo zeme, nikto ani prstom nepohol len kukali a rehotali sa ale nastastie nic zlomene len dva tyzdne som mal lavu stranu rozbitu na kasu.