presne tak, bladerunner, ... to furt nechápu platí že s prilbou mal väčšiu šancu prežiť a nie že keby mal prilbu tak prežije, napr. ja keby som mal iný mozog napr. iného pohlavia tak pri tých státisícoch kilometroch najazdených za 50 rokov medzi kamionmi, ... tak už nežijem
no vidíš, aj bez prilby nemusel pán zomrieť keby mal iný mozog, lebku lebo by mohol mať úraz iné následky, priebeh - o tom sa bavíme, s prilbou by mal väčšiu šancu prežiť, ale možno aj s iným mozgom, lebkou bez prilby a z toho co píšeš vyššie mohol zomrieť aj ked by mal prilbu, napr. pri individuálnej anomálii orgánu, mozgu teda tvrdenie že prilba bola v tomto prípade hranicou medzi životom a smrťou tiež nemusí byť 100 % pravdivé
Ešte raz.... keď reaguješ na mňa, tak reaguj na to čo píšem a nedávaj mi do úst tvrdenia , ktoré som nepovedal, nenapísal.....
Skoro nič nie je na 100%, okrem toho, že všetci raz zomrieme....a tento pán tomu tak trocha "išiel naproti"...a jednou z veci, je aj to, že si nedal prilbu, aby si lepšie chránil mozog...
a navyše aj ten mozog nie úplne ideálne použil...napr. skôr mohol zabrzdiť, keď videl to dieťa, resp. previesť ten vyhýbaci manéver lepšie,.... Pozor, netvrdím, že všetko bola jeho vina!
Apropo, medicína je nevyspytateľná...lebo je ženského rodu ?
Ahojte, chcel by som sa podelit s neprijemnym zazitkom na cykloceste z Rusoviec smer hradza. Z lesa na cyklocestu my vletel do cesty jazdec na MTB a zrazil ma. Po rychlom skontrolovani bicykla a zisteni ze mam zlomenu vidlicu zbabelo opat usiel do lesa. Mna tam nechal so zranenym ramenom a nepojazdnym bicyklom. Stalo sa to vcera o 15.50. Jazdec bol na celoodpruzenom Canyon bajku ciernej farby. Za vsetky info ak o niekom takom viete budem vdacni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte raz.... keď reaguješ na mňa, tak reaguj na to čo píšem a nedávaj mi do úst tvrdenia , ktoré som nepovedal, nenapísal.....
Skoro nič nie je na 100%, okrem toho, že všetci raz zomrieme....a tento pán tomu tak trocha "išiel naproti"...a jednou z veci, je aj to, že si nedal prilbu, aby si lepšie chránil mozog...
a navyše aj ten mozog nie úplne ideálne použil...napr. skôr mohol zabrzdiť, keď videl to dieťa, resp. previesť ten vyhýbaci manéver lepšie,.... Pozor, netvrdím, že všetko bola jeho vina!
Apropo, medicína je nevyspytateľná...lebo je ženského rodu ?
nie je to AI, je to pad Rogera Vieira na Val Di Sole DH World Cup 2023
https://www.pinkbike.com/news/practice-photo-epic-val-di-sole-dh-world-cup-2023.html
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/elektrohejteri-sem-t47304.html?view=unread#unread