Čaves borci.
Tak nakolko som j*bol jak kabela práve včera tak pridám aj ja krátku storku.
Na cesťaku mam už čo to odjazdené a do dnešného dňa som si myslel že som aj dosť ostražitý...
Keďže som z BA jazdim 70% času Rakúsko kôli cestám. Nikdy ma ta naša hrádza moc nebavila ani tie typy cyklistov ktorý sa vozia zo strany na stranu a bezohladné rodiny s detmi sú tiež občas zážitok.
Ale aby som neodbočoval. Išiel som po spodnej hrádzi hned od čističky. A vedel som že pravá strana je dosť rozbitá od koreňov zo stromov. Prešiel som tie najhoršie úseky a bol som už na úrovni tých 2 bufetov vedla seba na Petržálskej hrádzi. Siahol som po flašu na pitie, napil sa a vratil do košíku. V tom momente som nabehol na výmol od koreňa ktorý som v tom tieni akosi nezaregistroval...
Tým že som nedržal
rajdy oboma rukami vyrazilo mi to z ruky a už som sa len šúchal po asfalte...
Orientacne 30km/h som mohol isť...
Nebolo to moc rozumné asi v takej rýchlosti piť. Ale kto z nás čo jazdi na
cesťáku zastaví a ide sa napiť...
Serie ma to nakoľko doliečujem zranenie achilovky z pred dvoch mesiacov ktorú som si natrhol na ligovom zápase v hokejbale. Aby nebolo málo kôli dlahe ktoru som mal dlho som riešil aj trombozu... ?
Už to bolo na vybornej ceste a teraz toto...
Ešte možno doplním. Že prechádzal okolo mňa týpek po krátkej dobe ktorý šiel zamnou čiže si myslím že videl že som švacol. A ak nie tak minimálne videl že som cely od krvi. A nezastavil a šiel prísne ďalej... Neviem. Ak si to všimol prišla mi to prasačina sa aspoň nespýtať či niečo nepotrebujem. Ale nerád by som niekomu krivdil...?
Ponaučenie že asi znížim rýchlosť keď pôjdem piť a na tú spodnú hrádzu už asi nevlezem...Aj keď by sme my ako cyklisti mali jazdiť tú spodnú.
Dávajte bacha . Držte sa.
(Pridám pár foto ak by vadili nech admin zmaže ale videl som tu bárs čo

)
tym spominanym usekom jazdim denne celorocne a uz som tam zazila kadeco, a nielen tie vymoly

kvoli koliziam s ludmi uz jazdim iba po zotmeni, tam sa cez den, ked je pekne pocasie, neda uz vobec bezpecne jazdit
ale ti co tam jazdite, tak bacha, par dni dozadu som si tam rozbila koleno aj laket, lebo mi pod
bike vbehla ondatra/bobor, proste maly tank
je ich tam vela a pendluju medzi ramenom a lesom v spodnej casti co je od bufetu pri poldri az po koniec hradze, po zotmeni je tam dost zivo
ruky mi chranili
rukavice a zvieratu sa nastastie nic nestalo, ale koleno aj s oblecenim na vyhodenie
mne inak pomohol na dezinfekciu septonex, ale ten je skor pre sadistov
takze prajem skore uzdravenie, nech sa to dobre zahoji