Lokalizácia
Formulár sa odosiela
uff, no snad podozrienie sa nepotrvdi :/ Ked to hentak opuchlo to muselo asi aj pekne boliet. A jazdit s tym superflow si neviem ani predstavit, to som mal dost aj ked mi nic nebolo, fakt fyzicky dost narocne.
Velryba je super inak, ale vystupil som si tam za jazdy tiez, na sekudnu clovek strati koncentraciu a uz to ide..nastatie mam len plastove piny, tak ze stacilo vydezinfikovat a zalepit..kebyze mam kovove, tak mi pekne potrha kozu na pistale a bolo by treba obvaz. Tajemny mi nejako nesadol - ponicil som na nom nove gripy a odskrel o suter kusok predstavca. :/ Kamos tam jazdil na HT Haibike, Scwalbe RaRa, SPDcka a nikde som mu nestacil - ani hore kompcom, ani po trailoch...a tento rok ma najazdene mozno tak 10x menej ako ja. :D
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 00:12:20
00
technika technika technika. trenovať :)
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 06:28:21
02
Silva, kým som ešte jazdil na motorke enduro, tak som dojazdil deň so zlomeným zápästím, kde bola kosť ešte aj trochu posunutá. Adrenalín je sviňa a telo znesie dosť veľa. Lekár čo to potom naprával len krútil hlavou, že som bol vôbec schopný sa ešte na motorke udržať a normálne používať spojku (tiež motorkár ale cestný).
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 07:36:18
01
pokial som nejazdil spd vyskocil som si aj ja pakrat s biku. teraz ked ich jazdim si neviem predstavit ako by som to spravil :D to sa da?
edit: blba otazka. ako sa to robi? :$
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:02:55
00
Velmi jednoducho - vyskocis ;)
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:11:50
00
Keď nie sú príliš dotiahnuté, tak ťa pustia :D. Tak isto ako aj pri polete cez rajdy pustia, osobne otestované veľa krát :D
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:12:53
06
Tak sem pridam aj ja. Vcera prisli SPD pedale :D takze hned prvy pad, ked som vypol lavu tretru a bike ma prevazil doprava :D
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:22:16
07
normalne sa to da vyskocis, to ani nevies ako, to je podvedoma reakcia
ale nesmies tak na hovno doskocit ako ja, a hlavne dole svahom ako ja :(
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:43:06
00
Mlada doktorka si mysli
:tmi:
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:44:48
00
Nohy sa na spd automaticky natočia do strán- pri páde cez rajdy špičkami dovnútra, pri pustení biku pre seba špičkami von. Ešte sa mi nestalo, že by som zostal po páde zapnutý (keď nerátam prvý týždeň s spd :D)
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:49:21
03
large: keby si ju videl, tak by si pochopil, okrem toho sa vyjadrila ze to tak vyzera ale ze nevie presne, vraj za 5 dni to bude vidiet na RTG lepsie :o
inak nemam proti mladym slecnam nic, ale chirurg musi byt chlap , som konzervativna :lol:
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:53:09
00
Silva, podobný názor mám na zubárov. Hlavne keď treba trhať :D
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 08:59:59
00
large: keby si ju videl, tak by si pochopil, okrem toho sa vyjadrila ze to tak vyzera ale ze nevie presne, vraj za 5 dni to bude vidiet na RTG lepsie :o
inak nemam proti mladym slecnam nic, ale chirurg musi byt chlap , som konzervativna :lol:

Ano ano ved tak som to aj myslel. Ved to je kravina ak je to zlomene puknute tak tam ta modrina tolko neurobi. . proste mala povedat ze je sprosta a sa vmtom nevyzna.Skus to odniest dakemu doktorovi na kramaroch co maju ambulanciu urazovu zbytocne sa davat ozarovat znova. A ked nevedela tak sa mala spytat druheho doktora alebo primara. Ale sak popisat by to mal vedet aj ten co tie snimky robi nie len chirurg. A mas ten snimok ci uz je len v pc? Ja idem prave na kontrolu mozno rtg s ramenom lebo ma na dlhom vyjazde s ruksakom boli.
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 09:36:36
00
nemam nic, vsetko je v PC ( a asi aj p*c*) :worried:
nastastie ma to vobec neboli :) ale ta predstava tych 4-6 tyzdnov bez biku je velmi zla
a potom noha jak handra, cize zase nic a je tu oktober
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 10:09:06
00
prezijes to ;) ja som bol 2 mesiace bez biku a ztoho vyse mesiaca len v posteli...tyzden som ani nejedol, infuzie, antibiotika a na pocudovanie to teraz na bajku nieje az take zle ako som si myslel ze bude :D nevinny pad na asfalte, skoncilo to natrhnutou slezinou a krvacanim do brusnej dutiny...
Zobraziť komentár 15.08.2014 - 10:19:32
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up