Nie, nepadaj. My týmto spôsobom prejavujeme iba radosť, že je v tejto komunite zastúpenie nežného pohlavia.
Pekná bikerka so zmyslom pre humor, no neviem, ale v mojom prípade patrí do vysnívaných ženských.
1974TGS to ma síce veeľmi potešilo no možno je to len mužské zúfalstvo (neber v zlom) z deficitu žien na soc. sieti tohto druhu Mik98 spevádzanie mi ide je to moja sezónna profesia tak aj na biku by som to hádam zvládla
Veru veru bajkeriek je ako šafranu. Ja by som som baby na biku, ktoré som stretol za 4 roky čo tak aktívnejšie jazdím, spočítal na prstoch jednej ruky.
Na Morave sa občas podarí stretnúť na MTB, alebo treku. Minulý týždeň sme stretli babu na cesťáku, zhruba v mojich rokoch. To už bol veru ojedinelý zážitok.
ženu nedostaneš na bike ak sama nechce a ak sa ti to podarí tak sa na to rovno vykašli lebo ti bude píliť uši a šomrať že nevládze a či je to ešte ďaleko a potom že má svalovicu. Teda neviem či to vždy tak je ale podľa mňa áno. Nechcem uraziť pani manželku ja to len súdim podľa seba. Ja by som šomrala presne takto keby robím niečo z donútenia a nebaví ma to. No nie je nás veľa ale pár sa ich nájde v BA na hrádzi ale tie sú iný level
Na Morave sa občas podarí stretnúť na MTB, alebo treku. Minulý týždeň sme stretli babu na cesťáku, zhruba v mojich rokoch. To už bol veru ojedinelý zážitok.
Aj tu u nás jedna taká chodí zrelá žena na cesťáku ja ju nepoznám ale fakt dupe klobúk dolu
Nasilu by som ani neskúšal, len má stále nejakú výhovorku. Tak neriešim, kým sama nebude chcieť. A keď chce, tak sa urazí, keď jej radím, ako má používať prevody. Ale ináč svätá pravda.
A keď sa jej to smažím láskyplne vysvetliť, zduje sa, že z nej robím blbú. A je dojazdené. Aj tak ju milujem. Chce to cudzieho inštruktora, na neho si netrúfne....
A nie je to fajn, ujsť na chvíľu od ženy a byť sám v lese alebo s kamošmi? Ja som so svojim stavom spokojný, takto sme si s drahou vzácnejší. Byť stále spolu by nebolo najlepšie.
A toto si mi zobral z ust.Presne Som rad,ze niesom sam.
Edit: Toto bola reakcia na prispevok 1974TGS upraveny 21:28.
Inak radsej bez cudzieho instruktora.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale keby som šiel do Štiavnice tak by sa mi zišiel nejaký sprievodca
Pekná bikerka so zmyslom pre humor, no neviem, ale v mojom prípade patrí do vysnívaných ženských.
Aj tu u nás jedna taká chodí zrelá žena na cesťáku ja ju nepoznám ale fakt dupe klobúk dolu
Edit: Toto bola reakcia na prispevok 1974TGS upraveny 21:28.
Inak radsej bez cudzieho instruktora.