Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak to je. Su len dve cesty.
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 20:29:18
00
arrow_leftMarinada napísal:
K tym padom celkovo...

Jasne, ja ti to neberiem, no ja ked som sa uvedomil co sa mohlo stat, tak radsej zjazdim o par sekund pomalsie, v konecnom dosledku na maratone az tak natom nezalezi ako na niakom dh zjazde kde ide o sekundy... A tym duplom pokial je to zivotny styl cloveka chodit furt obviazany/osadrovany a jazdit na hrane...
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 20:32:28
00
Ja vidim este tretiu, tu najhorsiu. Bajker padne lebo to prezenie ale vyviazne aj so stastim. Nepouci sa a skusa to znovu a stretne ho to znovu ale teraz uz stastie nema nasledky su tragicke alebo aj fatalne. :(
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 20:34:34
01
JaiubAno, ja to chapem cele. Preto som sa chcel vyjadrit. Kazdy mame svoj svet :)

A kto ma rodinu, ma aj povinnost rozmyslat troska viac.
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 20:36:08
01
Su len dve cesty.
Jedne smerom do kopca a druha smerom z kopca.
Vsetko medzi tym ked sa ma stat, tak sa stane.
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 20:37:16
03
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie a nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť ešte lepšie. Všetko je presne tak ako má byť. Ak nemôžete jazdiť mesiac... Nič sa nedeje. Môžete študovať. Trebárs niečo o cyklistike.
Jaiub: Kde je ten "kamienok"? Jedine ma napadá, že je to zjazd po zelenej od Kýšok na langáčsku cestu.

Naposledy upravil domino dňa 29.03.2017 - 21:35:37, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.03.2017 - 21:09:49
00
arrow_leftJaiub napísal:
Jasne, ja ti to neberiem, no ja ked som sa uvedomil co sa mohlo stat, tak radsej zjazdim o par sekund pomalsie, v konecnom dosledku na maratone az tak natom nezalezi ako na niakom dh zjazde kde ide o sekundy... A tym duplom pokial je to zivotny styl cloveka chodit furt obviazany/osadrovany a jazdit na hrane...

Lenze ja si myslim,ze Maja a napr. ani mna cas za ktory nieco zjazdim nezaujima.Nejazdime zavodne.Skor ide o ten pocit rychlosti,progresu a vyplaveny adrenalin a endorfiny...
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 21:24:29
03
arrow_leftdomino napísal:
Kde je ten kamienok? Jedine ma napadá že je to zjazd po zelenej na langáčsku cestu od Kýšok

Ano je presne tam, da sa tam ist dvojako, napravo po zelenej je to trochu vyvysene, taky uzsi chodnik, chodievaju tade bezci, nalavo je to taky zlab, siroky kamenisty...

Prílohy:

Screenshot_20170329-213604.png
Screenshot_20170329-213604.png 225.89 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.03.2017 - 21:37:10
00
No tam je to naozaj "pekné" a hlavne keď je mokro. Prajem ti skoré uzdravenie.
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 21:41:28
00
Jak sa vravi, blbcovi nevysvetlis ze je blbec... Ale ja uz som to chvalabohu pochopil :fubar:
Diki
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 21:50:39
00
arrow_leftBody napísal:
Su len dve cesty.
Jedne smerom do kopca a druha smerom z kopca.
Vsetko medzi tym ked sa ma stat, tak sa stane.

a tretia po rovine :lol: , chlapi nebláznite a nechajte to tak, tiež som sa pár krát fajne zdr..l, no myslím, že ako väčšina som sa trochu poučil a jazdil aj nejakú dobu opatrnejšie, no aj tak to nie je ono, vždycky to ťahá jazdiť na hrane a posúvať sa v jazdení trochu ďalej, veď aj o tom to je, o dobrých pocitoch a adrenalín podľa mňa k bajku samozrejme patrí, vždy som rád keď si dám nejaký poriadný zjazd, cítim sa potom lepšie, spokojnejšie, samozrejme treba poznať svoje hranice, za tých cca 13 rokov čo jazdím na mtb už viem asi celkom dobre odhadnúť na čo mám a na čo jednoducho nie. Veľkým skokom sa radšej vyhnem, aj keď občas to ľáka, no hovorím si, že to nestojí za to, ak by to náhodou nevyšlo :) . Marinada
súhlasím s tebou, aj keď ty jazdíš určite lepšie ako ja, no myslím že to vnímame podobne :)
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 22:01:07
00
Lepsie, horsie, opatrnejsie...hlavne aby bola radost z jazdy :)
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 22:03:37
03
arrow_leftimro1 napísal:
a tretia po rovine :lol: , chlapi nebláznite a nechajte to tak, tiež som sa pár krát fajne zdr..l, no myslím, že ako väčšina som sa trochu poučil a jazdil aj nejakú dobu opatrnejšie, no aj tak to nie je ono, vždycky to ťahá jazdiť na hrane a posúvať sa v jazdení trochu ďalej, veď aj o tom to je, o dobrých pocitoch a adrenalín podľa mňa k bajku samozrejme patrí, vždy som rád keď si dám nejaký poriadný zjazd, cítim sa potom lepšie, spokojnejšie, samozrejme treba poznať svoje hranice, za tých cca 13 rokov čo jazdím na mtb už viem asi celkom dobre odhadnúť na čo mám a na čo jednoducho nie. Veľkým skokom sa radšej vyhnem, aj keď občas to ľáka, no hovorím si, že to nestojí za to, ak by to náhodou nevyšlo :) . Marinada
súhlasím s tebou, aj keď ty jazdíš určite lepšie ako ja, no myslím že to vnímame podobne :)

už aby si mal deti,, do sa ti cele prekruti :D budeš rad že sa 20km prevezieš aj po rovine
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 22:26:37
04
zihadlo 5 jasné :) , veď o tom písal aj Marinada :) , určite je to niečo iné, máš zodpovednosť aj za druhých a na svet sa pozeráš inak, decká síce nemám, to je fakt, no viem si to predstaviť, aj s tým časom aj s tou rýchlosťou a bezpečnosťou je to určite ako píšeš
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 22:40:24
00
Co sa mi narodil syn jazdim rychlejsie a nebezpecnejsie:) ale na istotu. Pady nejake boli ale tak treba vediet aj padat a taktiez vediet co si mozem dovolit a neprecenovat sa. Naviac je aj umenie ustat ak hrozi pad co sa stava pomerne casto a kto vie taketo situacie riesit ma tych padov menej.
Zobraziť komentár 29.03.2017 - 23:34:24
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up