Dnes som mal celkom zazitok. Na v tomto fore uz spominanej trase Skycov - Topolcianky som stretol nasho pana prezidenta Kolona kocov s konmi, v prvom sedel on, zastavena premavka, ja som im vsak s dovolenim policie isiel oproti Zakyval som panovi Gasparovicovi, odkyval mi pekne a obaja sme sa usmiali. Prosim, neriesme tu kvality pana prezidenta. Pridam aj nejake foto
Celkom mi to spravilo radost v tomto chladnom pocasi, tak sa chcem podelit o zazitok.
Ocakaval som, ze sa to zacne uberat tymto smerom Zjavne ste si zobrali moje slova k srdcu. Nepletme sem moc politiku, lebo potom sa budem musiet vyjadrit aj ja
Dnes som mal celkom zazitok. Na v tomto fore uz spominanej trase Skycov - Topolcianky som stretol nasho pana prezidenta Kolona kocov s konmi, v prvom sedel on, zastavena premavka, ja som im vsak s dovolenim policie isiel oproti Zakyval som panovi Gasparovicovi, odkyval mi pekne a obaja sme sa usmiali. Prosim, neriesme tu kvality pana prezidenta. Pridam aj nejake foto
Celkom mi to spravilo radost v tomto chladnom pocasi, tak sa chcem podelit o zazitok.
A nas hlavny feudal si isiel pozriet svoje panstvo ako sa patri na koci. Senilny polovnicky chrapun.
nie nie, ta premavaka bola zastavena iba v smere jazdy...druhy jazdny pruh bol volny Inak, isiel som tadial prvykrat asi 11:20, uz tam boli policajti. Este som sa cudoval, co tu robia..Nikdy tam nestoja, duplom nie na bavoraku. Ked som isiel domov, bolo asi 13:30, a az vtedy tadial prechadzal prezident. Inak, akurat ako som isiel okolo, postavil sa na moju stranu cesty fotograf, s takym dlhym objektivom, a uz som videl, ze kazdu chvilu to ide cvaknut, tak som spomalil (ale len v ramci bezpecnosti, lebo mam nove naslapy, a nie som este uplne 100perc isty na nich (ale prvy pad mam uz za sebou )) a aj tak to nestihol...presne som vletel do zaberu, on ma totiz nevidel, ze prichadzam...riadny flash to bol a skoda, banujem, ze som nezachytil prezidenta presne v momente kyvania, toto je taka fotka, ze ho ani nie je vidno..musim si kupit lepsi fon
teraz citam na www.futbalportal.sk, ze Gasparovic je na Slovane na futbale...celkom peknu sobotu ma, chalan...
nie nie, ta premavaka bola zastavena iba v smere jazdy...druhy jazdny pruh bol volny Inak, isiel som tadial prvykrat asi 11:20, uz tam boli policajti. Este som sa cudoval, co tu robia..Nikdy tam nestoja, duplom nie na bavoraku. Ked som isiel domov, bolo asi 13:30, a az vtedy tadial prechadzal prezident. Inak, akurat ako som isiel okolo, postavil sa na moju stranu cesty fotograf, s takym dlhym objektivom, a uz som videl, ze kazdu chvilu to ide cvaknut, tak som spomalil (ale len v ramci bezpecnosti, lebo mam nove naslapy, a nie som este uplne 100perc isty na nich (ale prvy pad mam uz za sebou )) a aj tak to nestihol...presne som vletel do zaberu, on ma totiz nevidel, ze prichadzam...riadny flash to bol a skoda, banujem, ze som nezachytil prezidenta presne v momente kyvania, toto je taka fotka, ze ho ani nie je vidno..musim si kupit lepsi fon
teraz citam na www.futbalportal.sk, ze Gasparovic je na Slovane na futbale...celkom peknu sobotu ma, chalan...
Ze "chalan" Keby si napisal qqt a pod. tak to pochopim.
to Jezus : zda sa mi normalne napisat na stranku venovanu sportu zazitok, ktory s nim priamo suvisi, aj ked je spojeny napriklad s osobou prezidenta. Samozrejme s tym, ze nemusime hovorit o tom, aku ma hodnotovu orientaciu. Ale ked ma niekto potrebu napisat, co si o nom myslim, ja ho nezastavim
nie je to tak davno, co som aj ja stretol uja na voze tahanom konmi, niesol si hnoj, tiez som mu zakyval a on odkyval naspat, policajti na bavoraku tam neboli a ani premavka nebola zastavena...nenapadlo ma fotit ho a uz vobec som si netrufol kvoli tomu zakladat temu, tak to dam sem, chcem sa len podelit o zazitok, akurat nebol az taky prijemny, ako ten so starym .ujom
inak, ci bol ten ujo vecer na futbale som sa nedozvedel, ale myslim, ze aj on mal celkom peknu sobotu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikto predsa nepochybuje, ze je kvalitny ....(kazdy si moze doplnit vhodne slovo)
Ved mysli a kona narodne a socialne...
Ja tiez nefotim Dzurindu..
A nas hlavny feudal si isiel pozriet svoje panstvo ako sa patri na koci. Senilny polovnicky chrapun.
Ja som optimista. V porovnani s vlakom doprevadzanym bavorakmi a vrtulnikmi je to isty i ked nepatrny pokrok.
Ze "chalan"
upriamte svoju pozornost na to ako nas super-truper ujo setri zivotne prostredie!
inak, ci bol ten ujo vecer na futbale som sa nedozvedel, ale myslim, ze aj on mal celkom peknu sobotu
takze znovu:
siel si na bajku, oproti voz plny hnoja, tahany konmi, ty si zamaval a on ti odmaval...