len nech nechodia aspon do juna, lebo teraz je to v karpatoch katastrofalne... lesaci to tam riadne roztocili... znicene tur. chodniky, kopa konarov, stromy cez chodniky, blato po kolena, na miestach, kde bola lucka je teraz ornica... skoda reci...
posledný komentár: 16. 5. 2012 o 16:38
je to bieda, mne to pripada, ze u nas na SR to bude vyzerat ako v tych americkych videach(bikerskych- bikeparky) az o nejakych 10-15 rokov a to este ci nahodou pani ministri nebudu privatizovat slovenske lesy- nakoniec tu budu korejci na kazdom kroku
Dufam ze aj lesaci raz pochopia ze to takto nemoze ist do nekonecna.
to Chris Sharma: oni si to uvedomia, azked bude posledny strom.
keby som mal moc, tak dam zakon, ze kolko stromov vyrubes, tolko aj zasadis, ale nie ze vyrubem a idem dalej - najprv jeden zasad a potom jeden mozes vyrubat... Exclamation
a ked nieco ulovia, tak ziapu na celu dedinu, ale o nahrade skody ani reci
nechybaju... pred tyzdnom som stretol troch exotov na motorkach, samozrejme bez evidencnych cisel, ako sa valia po turistickej znacke...
pointer: odkedy su turisticke chodniky siroke 1m pre lesnikov na traktoroch a nakladakoch? a aj toto vypoveda dost o pristupe k hospodarskej funkcii lesa...
pocuj zenska..potom oznam termin a miesto dopredu
k teme: skoda ze som vam neodfotil vcera nad hornou vsou hned pri ceste, tolko dreva vypileneho a ta cesta, ak sa to tak da nazvat..... otras