zdravicko vazene osadenstvo tohto fora... tato tema je dizajnovana pre funny prihody z bajkovania...
tak sa cinte ja si zatial idem spomenut na nejaku z mojej bajkovacky
tak teda ja prispejem aspon jednou prihodou. nestala sa sice mne a nesuvisi ani s MTB ale je to sranda. moja starka pouziva bicykel Lady iste ho poznate. starka ma 83 rokov ale nie je to pre nu problem. lenze raz vyfukol jej bicykel moj otec a ona nemala ist na com ku mojej druhej starkej tak vytiahla zo sopy moj stary BMX. presla na nom ku starkej cez dedinu asi tak 1 km. podla mna super vykon na 83 rocnu babku. skoda ze som to nevidel ja osobne. musela to byt sranda.
ja len ze je tu este len jedna kratka prihoda a uz je plna strana ak to takto pojde dalej tak neviem..
btw vtipne prihody si moc nepamatam ale mame kamosa s ktorym ked ideme tak sa musim smiat stale.. lebo ten furt len pit***** na teplo, nato ze je hladny, ze ma makke gumy a uplne to citi, ze ma vytahanu retaz a citi ako mu ocka nedosadaju presne pri kazdom zabere a tak.. nespominam si ze by sme boli nekedy vonku tak aby bol uplne spokojny
ja len ze je tu este len jedna kratka prihoda a uz je plna strana ak to takto pojde dalej tak neviem..
btw vtipne prihody si moc nepamatam ale mame kamosa s ktorym ked ideme tak sa musim smiat stale.. lebo ten furt len pit***** na teplo, nato ze je hladny, ze ma makke gumy a uplne to citi, ze ma vytahanu retaz a citi ako mu ocka nedosadaju presne pri kazdom zabere a tak.. nespominam si ze by sme boli nekedy vonku tak aby bol uplne spokojny
Tak to sme dvaja bo ja tiez mam takeho kamosa co mu furt vsetko vadi ,na biku bol ako za trest... vcera predal bike a ide kupovat auto....to dopadne stavim sa ze mu vodicak zoberu do konca roka ked nie polisi tak jeho foter abo sa dakde zabije hehe....
hh nj.. chlapec asi moc nesestuje.. ale nahodou ten tipek v koseli ma pobavil.. stoji v lese a vypada jak na plazi z havaja keby mal sandalky tak ma to uplne dorazi.. (aj ked uz som videl naslapne sandale, co si enviem predstavit naco je dobre )
Neviem ci to budete pokladat za vtipne ale minulu sezonu som spadol na biku asi zo 10 x, ten vtip je v tom ze som vzdy slapal do kopca. Som si kupil tretry a tak nejak nevydalo casu na vycvaknutie
Neviem ci to budete pokladat za vtipne ale minulu sezonu som spadol na biku asi zo 10 x, ten vtip je v tom ze som vzdy slapal do kopca. Som si kupil tretry a tak nejak nevydalo casu na vycvaknutie
V tej vete nevidim nic vtipne.Su to normalne zaciatky a si myslim,ze najviac sa pada prave v stupaniach,nekonstatna rychlost,narocnejsie na prenasanie taziska...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je vozenie pre babicky
nie som odbornik na BMX, ale tusim sa to vola pegy...
hej a nechces tvojej babke kupit nieaku BMX??? mozno by potom bola este vetsia sranda
ale hovorí sa tomu aj stúpačky.. raz som pozeral na dvojke seriál ako na to, tam hovorili o stúpačkách..
LOL na dvojke niekedy trepu aj pat na osem....
ale hovorí sa tomu aj stúpačky.. raz som pozeral na dvojke seriál ako na to, tam hovorili o stúpačkách..
ahh....co dodat???
btw vtipne prihody si moc nepamatam ale mame kamosa s ktorym ked ideme tak sa musim smiat stale.. lebo ten furt len pit***** na teplo, nato ze je hladny, ze ma makke gumy a uplne to citi, ze ma vytahanu retaz a citi ako mu ocka nedosadaju presne pri kazdom zabere a tak..
btw vtipne prihody si moc nepamatam ale mame kamosa s ktorym ked ideme tak sa musim smiat stale.. lebo ten furt len pit***** na teplo, nato ze je hladny, ze ma makke gumy a uplne to citi, ze ma vytahanu retaz a citi ako mu ocka nedosadaju presne pri kazdom zabere a tak..
Tak to sme dvaja bo ja tiez mam takeho kamosa co mu furt vsetko vadi ,na biku bol ako za trest... vcera predal bike a ide kupovat auto....to dopadne
no.gdr-mattchester.jpg
musi mat extremne tuhy predok pozeram....paradicka lagonda, dobry bol aj ten s tymi aerodynamickymi doplnkami
V tej vete nevidim nic vtipne.Su to normalne zaciatky a si myslim,ze najviac sa pada prave v stupaniach,nekonstatna rychlost,narocnejsie na prenasanie taziska...