len nech nechodia aspon do juna, lebo teraz je to v karpatoch katastrofalne... lesaci to tam riadne roztocili... znicene tur. chodniky, kopa konarov, stromy cez chodniky, blato po kolena, na miestach, kde bola lucka je teraz ornica... skoda reci...
posledný komentár: 16. 5. 2012 o 16:38
Takže aj keď to formálne nejako zdôvodnia, určite za to niekto dostane po gebuli.
Ja som to však schválne odfotil tak, aby bolo jasné, že strom bol odpílený a zhodený na chodník. Tu je ďalšie foto. Vidno aj, že to tam už leží viac než rok.
jednalo sa o to že v časti nad Pieskami, lesníci horúčkovito pracovali, a všetky konáre, stromy nechavali na turistickom chodníku, ako zvážali stromy tahanim, zanechavali cely chodník rozrytý, najhoršie na tom bolo že odrazili maly potôčik / ktorý tiekol popri chodníku/ a teraz sa vylial na rozrytý chodník, z chodníka bol čistý bahenný kúpeľ, o dlžke 400metrov... len pripomeniem že obec Špania Dolina je obec Európskeho významu, a neviedia si dať do poriadku turistické chodníky, ktoré velmi využívajú hlavne zahraniční alebo aj slovenskí turisti... fotka bola sice robena v máji 07, ale rovnako ak nie horšie to tam vyzeralo aj v júni 06...
česť práci súdruhovia lesníci
ktorý ideš okolo, nezdvihni na mňa ruku, lebo som:
- teplo tvojho domova počas zimných nocí,
- strechou tvojho prístrešia
- kde sa uchýliš pred páliacim slnkom
- a ovocie moje uhasí tvoj smäd
- trám čo drží tvoj dom,
- stôl na ktorom jedávaš
- posteľ v ktorej si odpočinieš
- doska z ktorej si postavíš čln
- dvere tvojho domu
- drevo tvojej kolísky a na konciec i rakvy