Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2i.sk
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:00:58
00
Viac miesta na parkovanie => vacsi trafik aut + viac ludi tam dojde na autach, lebo vie, ze uz sa bude dat zaparkovat => vacsi trafik na prijazdovej ceste a kruhaci co tam je => totalna zapcha => budu rozsirovat prijazdove cesty.
Parkovaci dom => stavenisko => rozryte vsetko okolo na dlhy cas.
Parkovisko je ok .. ale nie na tom mieste. Ma byt este pred vstupom, tam kde nenarusi oddychovu zonu a ludia nech tam dojdu peso alebo s MHD.
Bufery, restiky su ok .. rovnako ako su horske chaty, ale pristup autom ok nie je. Slovaci su ale taki .. najradsej by aj na strom vyliezli autom. Chranboh, aby museli prejst o jeden meter viac.
V sucasnosti si parkuju na velkej casti cyklochodnika .. v zakrutach a kadejako.
Inak ked uz hovorime o parkoviskach a oddychovych zonach, minule som siel cez Peknu cestu. Spravil tam male obratovisko a povodne parkovisko zredukovali asi na 1/3. Vyborne .. len tak dalej. A to okolo asi tiez premenia na parkovaci dom :lol:
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:07:56
00
hej, lebo bratislavsky les je presne miesto kde sa budeme hrat na ekologov?? Ja tuto cast bratislavy nepovazujem za cast kde by sme mali davat pozor na zivotne prostredie. Myslim si skor ze cim viac investovanych penazi, tym lepsie.. Konec koncou to pritiahne aj tych co sa chcu ist len prejst po nedelnych snicloch a dnes sa vysmradit nechodi autobusom, sam by som tak nikdy nesiel keby som mal moznost ist autom. To ze by tu bol dobry bufet/restauracia alebo aj viac tak by len prospelo mestu, statu a aj vacsine ludi v BA co nemaju sportove umysly. Viem si predstavit ze podobne podniky by prosperovali tuna ovela viac ako inde v BA.(ak by sa ich ujal normalny) My co sa tadeto vozime na biku mozme mat podlamna tazko uriti, tak ci tak jazdime vzdy dalej kde uz zastavba nehrozi.. Je mi jedno co si o mne myslite, kludne ma pohejtujte, uz mlcim.. ale toto je moj nazor a kym sa tu ludia budu hrat na ochranarov a precitlivelych blbeckou co maju k istym miestam vstah a mali by podla nich ostat tak ako boli postavene tak sa toto mesto nikdy neposunie dalej a budeme stale na tom istom mrtvom bode... :)
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:08:20
00
ten parkovaci dom by mali spravit niekde pri vojenskej s tym, ze od kruhacu normal kontrolovany vjazd ako je napr. v mlynskej doline na intraky
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:10:16
00
cele udolie je tak ci tak zastavane chatrajucimi domami no a prave tych by sa mali chopit sukromni investory.

- amfik a okolie zrenovovalil
- Klepac zrenovovany
- betonova obluda pri domceku MsLeBA bola zastavena uz davno, v sucasnosti podvdne ziskanym neplatnym stavebnym povolenim sa snazia tam nieco postavit, zatial sa im podarilo znecistit potok a zlikvidovat ryby
- MsLeBA zrenovovany
- vedla mlyn je niekoho sukromna budova uz dlho, je to jeho vec
- Rotunda .. prenajmcu vyhodili, su to aj tak len bufety v areali nejakeho stareho amfiku, moze sa zrenovovat, preco nie
- Snezienka-lanovka, kludne nech sa zrenovuje, ale ziaden pristup autom, ziadne parkovisko
- pred sanatorium 2 domy su sukrome, byvaju tam normalne ludia
- sanatorium .. kapitola sama osebe. Namiesto rekonstrukcie a povodnemu ucelo to Nove Mesto predalo /zrejme za pomastenie/, dost mozne aj nelegalne, sukromnemu investorovi, ktory tam chce postavit komplet bytovy komplex. Ak to postavi, tak dovi-dopo. Zelezna studnicka potom definitivne skonci.
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:13:45
00
švejk ty si chodil do pomocnej školy,lebo okrem toho,že si také klasické bolševické decko čo vie o svojom okolí velké hovno tak nevieš vôbec písať.Presne takáto sedlač tu riadi toto mesto.Chod sa pozrieť do rakúska,aby si pochopil o čom je ochrana prírody...
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:14:33
00
kruhovy objazd na Peknej ceste pri horarni som nepochopila ani ja :lol:
uz vidim ako Slovak parkuje v parkovacom dome za peniaze :hai:
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:14:52
00
hej, lebo bratislavsky les je presne miesto kde sa budeme hrat na ekologov?? Ja tuto cast bratislavy nepovazujem za cast kde by sme mali davat pozor na zivotne prostredie. Myslim si skor ze cim viac investovanych penazi, tym lepsie.. Konec koncou to pritiahne aj tych co sa chcu ist len prejst po nedelnych snicloch a dnes sa vysmradit nechodi autobusom, sam by som tak nikdy nesiel keby som mal moznost ist autom. To ze by tu bol dobry bufet/restauracia alebo aj viac tak by len prospelo mestu, statu a aj vacsine ludi v BA co nemaju sportove umysly. Viem si predstavit ze podobne podniky by prosperovali tuna ovela viac ako inde v BA.(ak by sa ich ujal normalny) My co sa tadeto vozime na biku mozme mat podlamna tazko uriti, tak ci tak jazdime vzdy dalej kde uz zastavba nehrozi.. Je mi jedno co si o mne myslite, kludne ma pohejtujte, uz mlcim.. ale toto je moj nazor a kym sa tu ludia budu hrat na ochranarov a precitlivelych blbeckou co maju k istym miestam vstah a mali by podla nich ostat tak ako boli postavene tak sa toto mesto nikdy neposunie dalej a budeme stale na tom istom mrtvom bode... :)

Nestaci ti Polus/Aupar/Eurovea/Avion a 50 dalsich podobnych investorskych huncutstiev ? Preco chces tahat investicie a komercne sracky este aj do kuska doteraz pekneho prirodzeneho a ticheho parku ?

edit: presne aj kvoli tomu Rakusania zakazuju aj bicyklovanie kadetade .. ale my .. my si pustime tam aj auta :x

Naposledy upravil lto dňa 25.02.2013 - 20:17:57, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:15:35
00
švejk ty si chodil do pomocnej školy,lebo okrem toho,že si také klasické bolševické decko čo vie o svojom okolí velké hovno tak nevieš vôbec písať.Presne takáto sedlač tu riadi toto mesto.Chod sa pozrieť do rakúska,aby si pochopil o čom je ochrana prírody...

Nielen riadi ale nechava si presne tymto sposobom zdevastovat uplne vsetko. Hlupym a obmedzenym sposobom odpredat a znicit vsetko pekne, zatial co Rakusan sa len smeje. Toto sa asi fakt da vidiet len na Slovensku :x
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:17:07
00
kurvaa naco parkovisko sak tesco ma dost velke ale to je asi pre tych co tam idu prejst 500m peso vela ..
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:17:28
00
na co ? lebo ten sukromny investor, co to ma prevadzkovat bude ryzovat na parkovnom
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:18:47
00
kurvaa naco parkovisko sak tesco ma dost velke ale to je asi pre tych co tam idu prejst 500m peso vela ..

700m a 30 vyskovych :!: .. ale tak zas v TESCO uz vela miesta na parkovisku nebyva a nema ani na to sluzit .. to je TESCO parkovisko. Ovsem mozu zburat tu staru nemocnicu a tam si postavit parkovaci dom :lol: .. ale skor by som preferoval, nech tu nemocnicu daju dohromady. Ale to je sci-fi.
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:19:41
00
ved ked si to postavi budis. Vzdy lepsie ako BPS co neurobilo pre parkovanie v BA nic, len zabralo volne miesta a ryzuje bez akejkolvek snahy o zlepsenie nejakej situacie.
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:22:11
00
inak práve dnes je presne 65 rokov od bolševického prevratu v čs.keď moc v tomto štáte brebrali bolševickí Gottwaldovi ministri a toto čo tu prežívame je len dôsledok.Žiadne hodnoty,úcta k ničomu len žrať prachy.
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:26:23
00
Chalani, je mozne to nejako zastavit alebo spomalit ?
Zobraziť komentár 25.02.2013 - 20:36:45
00
keyboard_arrow_up