Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
ja som teraz kupoval cez net a platil paypalom, stiahli sa mi z kreditky peniaze na paypal dva krat podla vypisu tatrabanky, ale na paypal ucte mam len jednu transakciu. Stalo sa vam nieco podobne? Uz som to preistotu reklamoval v banke, tak uvidim.
stacilo napisat na paypal,peniaze ti spatne vratia aj s 30 dnovym pomylenim,mozes sa to pripisat niekedy aj refreshom stranky,pomalym internetom apod...ale to pocujem 1x za 12 rokov co ho pouzivam,ze na paypale mas 1 prevod a v banke 2x poslana ciastka
no ved prave, ale volal som do banky a do 10 dni musia platbu autorizovat, inac sa zmaze, takze ma uistili ze mozem cakat, a ze urcite sa ta druha platba zmaze, resp sa mi tie peniaze pripisu na ucet. na paypale je aj dnes stale iba jedna.
Treba rozlisovat, ci su to len rezervacie, alebo uz platba naozaj prebehla.
Raz, ked som mal problemy s internetom sa mi stalo, ze PayPal mal na jednu platbu dve rezervacie. Jedna rezervacia sa neskor zmenila na platbu, ta druha bola po par dnoch zrusena.
Ano, chyba meno v osloveni a chyba identifikacia kupujuceho. Zo zasady na PayPal chodim len cez svoju zalozku v PC a nikdy nie cez zaslane linky, nech su akekolvek
Potrebujem poslat kamosovi do USA peniaze na paypal. Dava mi tam 2 moznosti
1. "I'm paying for goods or services" kde je 0 poplatok a
2. "I'm sending money to family or friends" kde si uctuje percento podla toho, ci mam paypal balance, alebo priamo z karty...
Ked ponecham prvu moznost, pride mu plna suma stym, ze ani mne nic nestrhnu?
Ano, uz som na to prisiel, len som nestihol upravit prispevok
Pri tej druhej moznosti pise "PayPal balance and/or a bank account", kde je poplatok uplne smiesny...ako to funguje, prosim? To staci poslat z uctu prachy na paypal a zaplatit to z toho?
Nema niekto z Vas skusenosti s tym ked si od Vas Paypal ziadada volake udaje kvoli "Predpisom Európskej únii na boj proti praniu špinavých peňazí"??? copyrightpostimg.org postimg.org
ano mne sa to stalo asi pred rokom, toto upozornenie som si nevsimal a potom mi zablokovali ucet tak ze sa z neho nedali dostat prachy kym som neposlal kopiu pasu a potvrdenie o trvalom bydlisku (resp. zrejme obciansky preukaz)
da sa to obist tak, ze si urobis novy paypal ucet a ten nechas spinkat kym neprejde rok...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Raz, ked som mal problemy s internetom sa mi stalo, ze PayPal mal na jednu platbu dve rezervacie. Jedna rezervacia sa neskor zmenila na platbu, ta druha bola po par dnoch zrusena.
1. "I'm paying for goods or services" kde je 0 poplatok a
2. "I'm sending money to family or friends" kde si uctuje percento podla toho, ci mam paypal balance, alebo priamo z karty...
Ked ponecham prvu moznost, pride mu plna suma stym, ze ani mne nic nestrhnu?
Pri tej druhej moznosti pise "PayPal balance and/or a bank account", kde je poplatok uplne smiesny...ako to funguje, prosim? To staci poslat z uctu prachy na paypal a zaplatit to z toho?
http://www.computerweekly.com/blogs/it-fud-blog/2008/09/paypal-moneylaundering-nonsens.html
da sa to obist tak, ze si urobis novy paypal ucet a ten nechas spinkat kym neprejde rok...
http://www.nbs.sk/sk/faq/faq-skupina-otazok/_banky-a-ine-uverove-institucie#paypal-europe-s-a-r-l-et-cie-s-c-a-luxembourg
"Spoločnosť PayPal (Europe) S.á r.l. et Cie S.C.A, Luxembourg je úverová inštitúcia, ktorá vykonáva činnosť na území Slovenskej republiky bez založenia pobočky - tzv. cezhraničným poskytovaním bankových služieb, a to na základe písomného oznámenia orgánu dohľadu príslušného členského štátu doručeného Národnej banke Slovenska (zásada jednej licencie). Zoznam bánk voľne poskytujúcich cezhraničné bankové služby je zverejnený na linke: http://www.nbs.sk/_img/Documents/_Dohlad/ZoznamBankSubjektov_Banky.pdf
Dohľad nad spoločnosťou PayPal (Europe) S.á r.l. et Cie S.C.A, Luxembourg vykonáva luxemburský dohliadaci orgán: http://www.cssf.lu/, ktorý v súvislosti s vykonávaním činností spoločnosťou s podobným názvom vydal upozornenie na nasledujúcej stránke:
http://www.cssf.lu/fileadmin/files/Protection_consommateurs/Avertissements/warning_Paypay.pdf"
Už som im poslal aj ja pár dokumenkov...a po troch-štyroch mailoch mi aj odpísali že je všetko OK.
Takže učet mi nezablokuju.