Lokalizácia
Formulár sa odosiela
napadlo mi, že jedine za to, že je to po anglicky :)
Zobraziť komentár 09.01.2015 - 12:12:10
02
Hmmm, po anglicky to nie je od Teba, len si prilozil link. Aj aj som Ti dal plusko, aby si to celkovo vyhral :)
Zobraziť komentár 09.01.2015 - 13:06:28
00
Mam dve otazky na tych zbehlejsich. :) Roky som mal v PayPal accounte vzdy zaregistrovanu platobnu kartu, a ta posledna mi teraz expirovala. Za ten cas som vyvoj moznosti v PayPale nejak nestudoval, lebo som to nepotreboval. Ale spominam si, ze by uz malo fungovat aj nieco take, ako prevod penazi z mojho SK bankoveho uctu na PayPal ucet. Po prihlaseni do PayPalu som nasiel funkciu Top Up, co by tomu zodpovedalo (moznost poslat na PayPal 3 az 2000 €). Tzn. je to tak ako pisem a teda uz nepotrebujem zaregistrovat kartu do PayPal uctu a aj tak mozem platit cez PayPal? A ak navysim peniaze na PayPal ucte, je to "instant" ako uvadza PayPal, tzn. do par minut tam pribudnu bez ohladu na to, z ktorej banky posielam? Dik.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 16:17:59
00
Mne sa zda, ze to len predvygeneruje platobny prikaz, ktory potom copy/paste zadas do tvojho internet bankingu.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 16:56:45
00
Siel som na to odtialto https://www.paypal-dobijanie.sk/ nemal som problemy.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:05:12
00
Na https://www.paypal-dobijanie.sk/ ma to samo presmeruje z PayPal accountu po potvrdeni Top Up. Ale ani jeden ste mi neodpovedali na ani jednu otazku. :)

1. Teda uz nepotrebujem zaregistrovat kartu do PayPal uctu a aj tak mozem platit cez PayPal?
2. Ak navysim peniaze na PayPal ucte, je to "instant" ako uvadza PayPal, tzn. do par minut tam pribudnu bez ohladu na to, z ktorej banky posielam?
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:10:03
00
pista
A urobilo to co? Presmerovalo ta do internetbankingu tvojej banky s predvyplnenim prikazom?
Kolko trval prevod penazi?

Z popisu:
Ak máte účet v Tatrabanke, VÚB, Slovenskej sporiteľni, ČSOB, Unicredit Bank, Sberbank, OTP Banke alebo Poštovej Banke budú údaje potrebne k prevodu automaticky predvyplnené v prevodnom príkaze Vašej banky.
V prípade, že máte účet v Prima Banke alebo vo Fio Banke, budú vám zobrazené údaje potrebné k prevodu. Tieto údaje musíte uviesť do prevodného príkazu na stránke svojej banky.

Naposledy upravil Palo TT dňa 22.01.2015 - 17:13:57, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:10:37
00
1. Teda uz nepotrebujem zaregistrovat kartu do PayPal uctu a aj tak mozem platit cez PayPal?

To si podla mna nemusel mat ani predtym, peniaze mozes mat priamo na paypal ucte. Len ich tam nejako musis dostat :)
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:13:12
01
Priznavam, ze si presne nepamatam, ale mam pocit ze to vytvorilo podobny postup ako ked platim cez Tatrapay (mam Tatra banku) t.j. len prejst cez id, heslo, kod a potvrdit pripraveny prikaz a skoro obratom mi prisiel mail o prijati na PayPal.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:19:45
00

2. Ak navysim peniaze na PayPal ucte, je to "instant" ako uvadza PayPal, tzn. do par minut tam pribudnu bez ohladu na to, z ktorej banky posielam?

1: netreba, tiez mi skoncila, dalsiu som neparoval
2: zo slsp to nabehlo prakticky okamzite
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:31:24
01
ale mam pocit ze to vytvorilo podobny postup ako ked platim cez Tatrapay (mam Tatra banku)

To dava zmysel, maju vytvoreny interface na platobne systemy jednotlivych bank (tatrapay,sporopay) = nie je to klasicky prikaz, preto je platba okamzita. Tento system je uzitocny, ak potrebujes neplanovane robit velku platbu cez PP.

Pokial je ale Zuno ucet zadarmo, tak stale ma zmysel ho mat ako "vedlajsi" ucet s kartou naviazanou na PP a mat na nom nejake prostredky.
1. ak neplatis v Eurach pri platbe cez kartu je lepsi kurz (svetla z DX atd,....), lebo prevod nerobi PP ale kartova spolocnost
2. karta sa da nosit a pouzit ako zaloha aj vo fyzickom svete
3. volitelne vyssia bezpecnost voci PP, peniaze nie su v PP, platba kartou sa da v ZUNO IB online realtime povolit, len ked potrebujes
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:48:40
00
Robil som pre tyzdnom:
1. Neviem, mam aj kartu
2. Nabehne okamzite, aj v nedelu, kedy banky nefunguju. Na ucte sa vytvori blokovana polozka (ktora sa potom stiahne v najblizsi pracovny den). Kvoli limitu 2000e sa da dobijat aj opakovane za sebou.
Ak prekrocis na svojom PayPal balance ucte 2500e za rok hoc aj dobitim z vlastneho uctu (napr. v jeden den), PayPal to nerozlisuje (prijem ako prijem), a zablokuje ucet ako bolo popisane vyssie (ked nebola identifikacia spravena predom). Treba spravit kroky na odblokovanie - identifikaciu menom (ID card, passport) a overenie adresy (kopia bank. vypisu, zocne zuctovanie elektiny, vody, a pod). Funguje aj kombinovana platba z PayPal balance (prioritne) a kreditnej karty (zvysok). Vsetko su to overene info.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:51:57
00
A platil si cez platobny system tvojej banky?
Na pozadi budu tie platobne systemy bank technicky fungovat ako platba kartou (=rezervacie) a nie ako prevod na ucet.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 17:58:07
00
Ano, cez CSOB Internetbanking24, udaje boli predvyplnene.
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 18:04:04
00
ano, presmerovalo ma to na stranku vybranej banky
nieco ako dobijanie kreditu :) https://www.o2.sk/moje-o2/dobijanie-kreditu/dobite-si-kredit-online
Zobraziť komentár 22.01.2015 - 18:06:07
00
keyboard_arrow_up