Mne sa rozhodne lepsie dycha ustami, aj objem vzduchu, ktory dostanem do pluc na jeden nadych je rozhodne vacsi
to je bez debaty ,ale skus sa nadychavat oboma naraz pri vykone a nos je blizsie k mozgu - koncentracia pozornost ,vo vrcholovom sporte uz maju isto nejaku studiu
to je bez debaty ,ale skus sa nadychavat oboma naraz pri vykone a nos je blizsie k mozgu - koncentracia pozornost ,vo vrcholovom sporte uz maju isto nejaku studiu
Si ešte nepočul o aktuálnych objavoch, že vdýchnutý kyslík vraj ide najskôr do pľúc, tam sa okysličuje krv a tá následne zásobuje mozog ?
aj astro-va je tam Akribofóbia – strach, že v napísanom texte sú chyby
Tak z toho ja strach naozaj nemám, ako správny grammar nazi to práve vyhľadávam. Skôr by som povedal, že sa u niektorých členov fóra vyvinula astrofobia
S tym nalepkovanim .. par rokov dozadu mali futbalisti v nose dake roztahovatko, bolo to dost popularne. Toto je asi modernejsie vydanie. Kazdopadne co viem, tak dychanie nosom je lepsie ako ustami /prach,vlhkost,atd.../. Ak to clovek udycha
Nechcem zakladať novú tému. Hnevá ma jedna vec - na mojom HT29 Radon, sa potýkam s tým,že hoci mám origo sedlovku s offsetom 15mm, stále mám tendenciu dávať sedlo dozadu - cca 2 cm za hranicou dorazu. Veľkosť rámu mám správnu 18, TT=600mm. Jazdím s nášlapmi,ktoré sú podl amňa správne nastavené. Predstavec je 100mm , otočený v negatíve,8st.
Jazdiť sa takto dá,ale hnevá ma,že prenášam svoju váhu príliš na zadné koleso.
Teraz moja otázka - posunie môj posed dopredu,ak zvolím dlhší predstavec, ktorý by prípadne mal -17st.?
Tak to veru spravnu velkost nemas, lebo ta sa neurcuje podla sedlovej trubky /ako si mysli vela ludi/, ale podla toptube, resp. efective top tube, alebo top reach. Ale jedina moznost je, ze si proste zozenies daky 120mm predstavec za 10-15e (asi ich bude v bazare dost) a budes skusat. Inak to nezistis, leda ak pojdes na specializovane vysetrenie, kde zaplatis vela-vela euracikov a aj tak z toho vela mat nebudes.
Ale teda , ak jediny problem je, ze sa ti zda, ze prenasas vahu na zadne koleso, tak to by som asi neriesil Ci mas s tym aj iny problem ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veru, z cistej retaze tam neni ale zato je tam Feďova - Venustrafóbia – z krásnych žien
A co tato ?
Antidaktofóbia – strach z pohľadu kačky
Si ešte nepočul o aktuálnych objavoch, že vdýchnutý kyslík vraj ide najskôr do pľúc, tam sa okysličuje krv a tá následne zásobuje mozog ?
a čo takto cyclofóbia, netrpí tým náhodou niekto, čo?
ale mať fobofóbiu, tak to je už aj na palicu...
a kto tu pise o kysliku?! teba este neovieval ventilator co ?! tak naskor sa snazim pochopit ,az potom "som mudry"
Ešte nie je dohodnuté o kolkej vyrazíme. Možno aj pred obedom.
http://www.mtbiker.sk/bazar/ramy-celoodpruzene/277777/novy-ram-kellys-tyke-30-17.html#inzercia-success-277777
Tak z toho ja strach naozaj nemám, ako správny grammar nazi to práve vyhľadávam. Skôr by som povedal, že sa u niektorých členov fóra vyvinula astrofobia
kvakob Skus to prosim ta objasnit, lebo citam tvoje posledne 2 prispevky, dycham nosom a nic
edit: preco som zase na novej strane
Jazdiť sa takto dá,ale hnevá ma,že prenášam svoju váhu príliš na zadné koleso.
Teraz moja otázka - posunie môj posed dopredu,ak zvolím dlhší predstavec, ktorý by prípadne mal -17st.?
Ale teda , ak jediny problem je, ze sa ti zda, ze prenasas vahu na zadne koleso, tak to by som asi neriesil