White lives matter je, okrem par miest na svete ala JAR, ako bojovat za prava muzov v Saudskej arabii, cize v podstate len blbost. Ale teda nevnimam to o nic viac ani menej rasisticke ako Black lives matter.
Prikladom tejto newliberalnej robotizacie je tiez odstranenie prispevku jednoho ceskeho youtubera za vyrok "trefa do cerneho", co si robot prelozil ako "zastrel si cernocha". Nepomohlo ani vysvetlovanie, ze se jedna o cesky ekvivalent anglikanismu "bingo".
Takze “black lives matter” je ok ale “white lives matter” uz nie? zaujimave...
Čo dodať, keď je pre niekoho rasistické aj ,,all lives matter´´ tak z toho ,,white´´ sa môžu aj po....
Svět už v p.r.d.e.l obrátený je a len sa to bude zhoršovať. Rasizmus je tolerovaný, ale len ten ,,správny´´ a samozrejme nezabudnúť kľačať.
a este k politickej korektnosti...
ako otec dorazne protestujem voci pomenovaniu "rodic", ja som nikoho neporodil, nie som ziadny transsexual... navrhujem vhodnejsi vyraz - inseminator...
a na ZRPS zacne triedna ucitelka oslovenim: vazene rodicky, vazeni inseminatori...
Potrebujem poradiť, na aute mi odchádzajú xenónové výbojky a už som bol rozhodnutý pre Philips White Vision.
Viete mi niekto povedať či o mne vyjde článok od nejakého písalka z pravdy že som sa vyznamenal rasistickými kontroverznými výbojkami?
Potrebujem poradiť, na aute mi odchádzajú xenónové výbojky a už som bol rozhodnutý pre Philips White Vision.
Viete mi niekto povedať či o mne vyjde článok od nejakého písalka z Pravdy že som sa vyznamenal rasistickými kontroverznými výbojkami?
Pockal by som si co na to hnutie black bulbs matter. Ak v ramci rasovej rovnosti Philips vyda ediciu Black Vision, s tou neriskujes ze by si bol na titulke nejakeho bulvarneho platku. Pri instalacii nezabudnut poklaknut a vzdat hold vsetkym utlacanym ciernym ziarovkam na celom svete
Nie je cernoch v podstate hnedej farby? Preco ta diskriminacia ciernej? Ja som teraz tiez skor hnedy, ako biely. Este par slnecnych dni a mozem sa postavit po boku ktorehokolvek afroamericana. Tak o com to je? Zase niekto fuka do pahreby do ktorej vsetci pozeraju, ale co sa vari hore v kotli vidia len ti "vyssi".
Ako pise lto, ludia maju uplne ine starosti ale treba prekryt dolezite veci niecim banalnym, zato masivne medializovanym. A virenie na socialnych sietach je ako benzin, ktory strieknes bod ten kotol. Nenadarmo bohati ludia strikne dbaju o to, kolko a akym sposobom travia ich deti na internete. O pouzivai smartphonov ani nehovorim. Lebo vedia co to sposobuje. Ja som pouzivanie FB odstrihol asi pred tromi rokmi. Mam este ucet (nie koli sebe samemu) ale nepouzivam ho. Mladym sa necudujem, ale zavislakov v mojom veku lutujem. O to viac, ak maju vlastne deti.
Nájde sa tu nejaký grafik alebo niekto, kto by mi vedel poradiť? Bratranec rekonštruuje motorky, sem-tam mu rysujem nejaké diely čo treba vyrobiť, vypáliť z plechu atď. To je bez problémov, roky pracujem ako konštruktér, takže s tým nemám problémy. Raz som mu spomínal, že niektoré súčiastky si napr. aj odfotím, nastavím ako pozadie a podľa toho nakreslím a v CAD-e doladím.
Tak si na mňa vymyslel takúto kulehu, že by potreboval dostal do kriviek takéto logo. Bude sa laserom gravírovať na opravovaný diel, lebo tam ho niekto iniciatívne vybrúsil. Skúšal som to v Creo, ale nakoľko to je parametrický CAD, tak to je neskutočná pakáreň to napájať a potom kótovať nech to funguje ako má. Poznáte niekto nejakú jednoduchú možnosť pri ktorej neošediviem a nerozbijem PC . Prípadne možno keby existoval aspoň nejaký podobný font písma, ktorý by šiel jednoducho doladiť.
Konečný výsledok. Myslím, že tá j*bačka s tým stála za to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze “black lives matter” je ok ale “white lives matter” uz nie?
Bez líšky to nie je ono.
VC Rakuska, start o 15:10
-- inak kedy bude v telke zase nejaky etapak? Uz mam abstak :/ kedy bude giro?
https://7sport.sk/program/cyklisticky-kalendar-pretekov-uci-world-tour/
Čo dodať, keď je pre niekoho rasistické aj ,,all lives matter´´ tak z toho ,,white´´ sa môžu aj po....
Svět už v p.r.d.e.l obrátený je a len sa to bude zhoršovať. Rasizmus je tolerovaný, ale len ten ,,správny´´ a samozrejme nezabudnúť kľačať.
ako otec dorazne protestujem voci pomenovaniu "rodic", ja som nikoho neporodil, nie som ziadny transsexual... navrhujem vhodnejsi vyraz - inseminator...
a na ZRPS zacne triedna ucitelka oslovenim: vazene rodicky, vazeni inseminatori...
ked uz, tak uz...
Viete mi niekto povedať či o mne vyjde článok od nejakého písalka z pravdy že som sa vyznamenal rasistickými kontroverznými výbojkami?
Viete mi niekto povedať či o mne vyjde článok od nejakého písalka z Pravdy že som sa vyznamenal rasistickými kontroverznými výbojkami?
Pockal by som si co na to hnutie black bulbs matter. Ak v ramci rasovej rovnosti Philips vyda ediciu Black Vision, s tou neriskujes ze by si bol na titulke nejakeho bulvarneho platku. Pri instalacii nezabudnut poklaknut a vzdat hold vsetkym utlacanym ciernym ziarovkam na celom svete
Ako pise lto, ludia maju uplne ine starosti ale treba prekryt dolezite veci niecim banalnym, zato masivne medializovanym. A virenie na socialnych sietach je ako benzin, ktory strieknes bod ten kotol. Nenadarmo bohati ludia strikne dbaju o to, kolko a akym sposobom travia ich deti na internete. O pouzivai smartphonov ani nehovorim. Lebo vedia co to sposobuje. Ja som pouzivanie FB odstrihol asi pred tromi rokmi. Mam este ucet (nie koli sebe samemu) ale nepouzivam ho. Mladym sa necudujem, ale zavislakov v mojom veku lutujem. O to viac, ak maju vlastne deti.
Aka hneda? Myslis tmavo oranzova
Tak si na mňa vymyslel takúto kulehu, že by potreboval dostal do kriviek takéto logo. Bude sa laserom gravírovať na opravovaný diel, lebo tam ho niekto iniciatívne vybrúsil. Skúšal som to v Creo, ale nakoľko to je parametrický CAD, tak to je neskutočná pakáreň to napájať a potom kótovať nech to funguje ako má. Poznáte niekto nejakú jednoduchú možnosť pri ktorej neošediviem a nerozbijem PC
Konečný výsledok. Myslím, že tá j*bačka s tým stála za to