maju tam blby ssl certifikat, tak si musis odklikat a povolit (pridat vynimku - potom ju zrus, ak tomu webu neveris) : https://rocnikd.sweb.cz/pacifik.pdf
mali by to byť tŕň, oliva a skrutka...len či niekto také brzdy ešte používa
kukol som, tak vyzera, ze vsetky Avid a vsetky SRAM brzdy, ktore maju este starsi typ odvzdusnovania /lebo novsie SRAMy to maju asi inak a mozno aj toto bude inak, neviem, nemal som to v ruke/ maju presne tuto olivu a trn. Takze aj SRAM DB, Guide starsie modely.
triedil som nepotrebné veci a našiel som to, je to zrejme "halierová" záležitosť, ale ak by to niekomu pomohlo viem mu to poslať, len asi o to záujem nebude, staré brzdy majú už ozaj len najväčší konzervatívci
triedil som nepotrebné veci a našiel som to, je to zrejme "halierová" záležitosť, ale ak by to niekomu pomohlo viem mu to poslať, len asi o to záujem nebude, staré brzdy majú už ozaj len najväčší konzervatívci
jasne .. este som si spomenul,ze ta skrutka,ak je to ta zo zavitom do tela paky,ktora zalisovava olivu,tak to bude tiez kompatibilne
inak ja som si vybral elixiry pred 11rokmi,teda konkretne mag cr,lebo sa mi pacili .. odvtedy len maloktore su pre mna pekne a so spravnou /hladkou/ objimkou /este trail/ .. ostatne proste mam,funguju,neriesim. okrem Guide .. tam som podlahol modnym trendom a doplatil som na to
konzervativny som len trochu,len som v niecom dost narocny .. a musi to pre mna predstavovat prinos ,pricom strata nebude vadit.
ostatne,nemyslim si ze akakolvek hydraulika je silnejsia,ucinnejsia ako prva verzia avid code,ani sainty nie
ja ked som robil v UK a na smene bol so mnou jeden slovak a bavili sme sa pocas roboty a obcas sa stalo ze on alebo ja sme nieco povedali a ten duhy ze To Fáákt?? Tak sef vzdy ze nech nenadavame ze nas pocuju zakaznici, on to T na konci nikdy nepocul
Má niekto skúsenosti? Zohnal som si kompresor z chladničky ale asi nebol vždy rovno - pľuje olej. Prestane to niekedy, napr keď dosť dlho postojí? Resp bude to vadiť, keď sa do duší dostane pár kvapiek oleja?
Má niekto skúsenosti? Zohnal som si kompresor z chladničky ale asi nebol vždy rovno - pľuje olej. Prestane to niekedy, napr keď dosť dlho postojí? Resp bude to vadiť, keď sa do duší dostane pár kvapiek oleja?
Mal som voľakedy dávno kompresor z chladničky v dielni, olej z neho nešiel, tak to asi prestane.
Ahojte je to najaktívnejšia téma preto sa pýtam aj tu ak to nebude vhodné kľudne to presunte do príslušnej témy.
Chcel by som sa spýtať možno mi budete vedieť niekto poradiť. Mám taký problém pri mojom tlmiči RS Monarch RT3, že ovládanie lock outu ide strašne tuho a taktiež rebound nastavovanie ide veľmi z tuha. To prepísanie medzi Open, Lock, Pedal je take až zasekane ako keby cez niečo to poriadne drhlo. Proste musím použiť dosť veľa sily. Neviete niekto čím to môže byť ? Tlmič je z bazára.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://rocnikd.sweb.cz/pacifik.pdf
// edit :
alebo tu :
kukol som, tak vyzera, ze vsetky Avid a vsetky SRAM brzdy, ktore maju este starsi typ odvzdusnovania /lebo novsie SRAMy to maju asi inak a mozno aj toto bude inak, neviem, nemal som to v ruke/ maju presne tuto olivu a trn. Takze aj SRAM DB, Guide starsie modely.
src
jasne .. este som si spomenul,ze ta skrutka,ak je to ta zo zavitom do tela paky,ktora zalisovava olivu,tak to bude tiez kompatibilne
inak ja som si vybral elixiry pred 11rokmi,teda konkretne mag cr,lebo sa mi pacili .. odvtedy len maloktore su pre mna pekne a so spravnou /hladkou/ objimkou /este trail/ .. ostatne proste mam,funguju,neriesim. okrem Guide .. tam som podlahol modnym trendom a doplatil som na to
konzervativny som len trochu,len som v niecom dost narocny
ostatne,nemyslim si ze akakolvek hydraulika je silnejsia,ucinnejsia ako prva verzia avid code,ani sainty nie
https://refresher.sk/88341-Zamestnanci-museli-vonat-vaginu-Gwyneth-Paltrow-aby-spravili-autenticku-vonnu-sviecku
to je nejaka zvlastna jednotka ?
neviem - pytam sa
p.s. presunul som to sem nech nespamujeme Vtipkar
https://sk.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4
neviem - pytam sa
p.s. presunul som to sem nech nespamujeme Vtipkar
vcelku podareny film, preto som si to vtedy "nastudoval" https://www.csfd.cz/film/37945-kukuska/prehled/
Mal som voľakedy dávno kompresor z chladničky v dielni, olej z neho nešiel, tak to asi prestane.
Chcel by som sa spýtať možno mi budete vedieť niekto poradiť. Mám taký problém pri mojom tlmiči RS Monarch RT3, že ovládanie lock outu ide strašne tuho a taktiež rebound nastavovanie ide veľmi z tuha. To prepísanie medzi Open, Lock, Pedal je take až zasekane ako keby cez niečo to poriadne drhlo. Proste musím použiť dosť veľa sily. Neviete niekto čím to môže byť ? Tlmič je z bazára.
mozno to bude klasicka rada - rozobrat a vycistit