ak si ponechali playlist, tak nič pre mňa, t.z. počuješ určitý song a vieš koľko je hodín
Naj rádio (FM) bolo Jazz radio toho je škoda a ešte Rocková republika.
K Rockovej republike mam taku geekovsku prupovidku, urobil som scrapper ktory stahoval z internetoveho vysielania nazvy vysielanych songov a placal to do databazy, nad tym bezal count uniq a ked sa po mesiaci pocitadlo zastavilo na 634 zacal som riesit co sa pokazilo. Ale nic sa nepokazilo ...
K Rockovej republike mam taku geekovsku prupovidku, urobil som scrapper ktory stahoval z internetoveho vysielania nazvy vysielanych songov a placal to do databazy, nad tym bezal count uniq a ked sa po mesiaci pocitadlo zastavilo na 634 zacal som riesit co sa pokazilo. Ale nic sa nepokazilo ...
takto funguje viac rádií že točia rovnaký play list viac krát za deň......myslím že VLNA hrá iba 1x tú istú pesničku za deň (aspoň tak sa prezentujú znelkou)
ja neviem kedy to ludia pocuvaju ale ja pocuvam radio len v aute a to vacsinou su jazdy do 30 min a par krat za rok mozno par hodin ale ze by som niekde pocuval cely den radio tak to asi ne
ja pocuvam hudbu takmer vzdy a vsade (okrem bajku samozrejme) kde sa da, hlavne internetove radia (bez reklam), ale ked uz musim zapnut radio, tak radsej rock ako tie ostatne srackove radia ala fun, expres, europa a podobne
Caute, ti co pouzivate datovku (slovensko.sk), neprisla vam v tychto dnoch niekomu posta z min. vnutra? Ci to je len nejake oznamenie o konci platnosti certifikatov alebo ma niekde cvakli…Nemam pri sebe citacku a som momentalne mimo SK.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
WTF?
To mi pripomína ten vtip...
"Sir, vonku sú ľudia a protestujú aby mohli osoby rovnakého pohlavia žiť spolu"
*A kto im to zakazuje?"
"Nikto"
*Tak prečo protestujú?"
"Lebo sú to *****i "
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naj rádio (FM) bolo Jazz radio toho je škoda a ešte Rocková republika.
No stále je to asi 6 x viac ako Antena Rock
asi tak.. Antena Rock bol jeden priemerny Spotify playlist co hravali 24/7, nechapem ako mohli skrachovat, ved nemuseli zamestnavat ziadneho cloveka
radio fm(alternativna muzika)
devin (dost casto klasika, jazz)
https://www.facebook.com/events/1251380488975601
To mi pripomína ten vtip...
"Sir, vonku sú ľudia a protestujú aby mohli osoby rovnakého pohlavia žiť spolu"
*A kto im to zakazuje?"
"Nikto"
*Tak prečo protestujú?"
"Lebo sú to *****i "
(Od slova buzerovať)
)...