prisiel nam mail ktory zacinal "dobry den vasej spolocnosti" ale nebol to spam. to uz ludia pouzivaju AI na napisanie textu, ked si chcu objednat odbornu pracu a nevedia ako povedat co chcu? z toho mailu nevieme ci si clovek naozaj objednava co je v texte.
Héééj chlapci nevie niekto poradiť lepidlo. Zalepiť väčšiu plochu nábytku z umelého ratanu prekrytím novým plátom umelého ratanu. Očakávam rýchle prvotné zaschnutie lepidla s prípadnou dobrou pružnosťou plochy a dobrú životnosť vonku.
pouzivam lepidlo Mamut. Zlepil som nim nabytok a 3x aj odcerujucu sa podrazku na bezeckych topankach. Nabytok drzi uz 7 rokov, topanka vydrzi tak 500km
S Mamutom mam skusenost z ineho lepenia a zatial je v hre. Chemoprén mi tiez presiel hlavou no ideal by bolo nieco rychloschnuce aby som lepenu plochu nemusel extra fixovat a spekulovat. Ale tomu sa asi nevyhnem lebo nepoznam odolne lepidlo pri ktorom by plochy drzali spolu uz po minutke. A ide o to ze lepena plocha bude kludne az 50cmx40cm .
Chcelo by to este nejake tipy na nieco mne zatial nezname. Chvilu som zvazoval aj nieco ako tavna pistol.....
mamut aj ine podobne biele lepidla mi pod UV nevydrzali na spoji drevo keramika ani rok. Chemopren extrem a si zahojeny. Naniest odvetrat mechanicky spojit a pá. pokial to materialove zlozenie umeleho ratanu dovoluje
Chempren a teda aj vsetky podobne lepidla nemusis dlhodobo fixovat, ja ked teda, ak by tam malo nejake pnutie mozno by to nebolo uplne od veci. Ako pisal Izzy, naniest, nechat odvetrat (dlzka odvetrania resp. pocitova lepivost podla navodu), pritlacis a hotovo.
Mozno by este davali zmysel nejake teplom aktivovane lepidla, aj ked to je skor v oblasti tkanina-pevny povrch - nanesies, odvetras, pritlaci, nahrejes a tym sa aktivuje lepidlo.
Kazdopadne by som pozeral aj tepelnu stabilitu lepidla, skusenosti so stropnicami v aute, ktore v lete zase padli su bohate
uz dlhsiu dobu som sa chystal zalepit gumeny cln a niektore navody uvadzaju (pri tych odvetravanych lepidlach) skutocnost, ze su "mechanicke" tzn. rozhoduje sila pritlaku viac, ako dlzka fixacie. Niektori buchali kladivom po drevenych doskach, ktore stlacali zaplatu a gumu dokopy. Nevyznam sa v tom velmi a nie som vodak, takze este stale mam v clne dieru
s chemoprenom som lepil DTD k sebe a fixoval vrtumi pri vyrobe reprobedni a zatial OK. Kvalitne som sa nadychal
skusil som a po 24h sa to odlepilo ako nic, lepidlo vyzeralo ako vytlacene pred 5min. lepil som plosne - lamino na lamino. Nepomohlo ani zdrsnenie, akurat som si ihned odpasol brusne kotuce asi 3. Tak som smutny siahol po hemopréne
skusil som a po 24h sa to odlepilo ako nic, lepidlo vyzeralo ako vytlacene pred 5min. lepil som plosne - lamino na lamino. Nepomohlo ani zdrsnenie, akurat som si ihned odpasol brusne kotuce asi 3. Tak som smutny siahol po hemopréne
Lamino na lamino = foliovana vrstva je celkom lepidlu odolna, tam uz skor toho mamuta. Kazdopadne, veeelmi dobra vec su polyuretanove lepidla, penia ale nie tolko ako PU pena, vlezu do kazdej spary, vyplnia nerovnosti a drzia jak svinn le teda spoj treba dobre fixovat. Ale tiez nie su vacsinou uplne UV stabilne, penove RC modely vyzeraju po roku-dvoch hnusne a postupne sa to aj vydroli.
Od 2020 ideme dole vodou. Len pre zaujímavosť, počet obyvateľov 2019: 5.457.873, čiže na konci marca 2025 cca o 42 tisíc menej. Za päť rokov a čosi "vymrelo" pol Žiliny.
Mne včera zomrel brat, ešte mladý chlap. V hlave nádor ako tenisák, ani nemal čas sa dozvedieť prečo tak odrazu prestal chodiť atď. Rýchly proces, o čosi pomalší ako guľka do hlavy. Pred týždňom sme ešte spolu pozerali MS v hokeji. Nechápem...R.I.P. brácho
Ahojte, nasiel by sa niekto ochotny kto sa zdrziava v CZ objednat mi nieco odtialto https://www.m1project.cz/
A potom by mi to poslal na SK?
Zial nechcu ani po dohode posielat na Slovensko a maju tovar ktory uz nikde inde nie je dostupny...zadarmo to samozrejme nechcem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.instagram.com/reel/DJ86GlEqgbi/?igsh=ODJrdTllZWJxdm42
vhodnejsie bude skôr asi niečo ako chemoprén.
Chcelo by to este nejake tipy na nieco mne zatial nezname. Chvilu som zvazoval aj nieco ako tavna pistol.....
Mozno by este davali zmysel nejake teplom aktivovane lepidla, aj ked to je skor v oblasti tkanina-pevny povrch - nanesies, odvetras, pritlaci, nahrejes a tym sa aktivuje lepidlo.
Kazdopadne by som pozeral aj tepelnu stabilitu lepidla, skusenosti so stropnicami v aute, ktore v lete zase padli su bohate
s chemoprenom som lepil DTD k sebe a fixoval vrtumi pri vyrobe reprobedni a zatial OK. Kvalitne som sa nadychal
Lamino na lamino = foliovana vrstva je celkom lepidlu odolna, tam uz skor toho mamuta. Kazdopadne, veeelmi dobra vec su polyuretanove lepidla, penia ale nie tolko ako PU pena, vlezu do kazdej spary, vyplnia nerovnosti a drzia jak svinn le teda spoj treba dobre fixovat. Ale tiez nie su vacsinou uplne UV stabilne, penove RC modely vyzeraju po roku-dvoch hnusne a postupne sa to aj vydroli.
Tak trochu v tom nazve vnimam politicky podtext. Nahoda?!
Mne včera zomrel brat, ešte mladý chlap. V hlave nádor ako tenisák, ani nemal čas sa dozvedieť prečo tak odrazu prestal chodiť atď. Rýchly proces, o čosi pomalší ako guľka do hlavy. Pred týždňom sme ešte spolu pozerali MS v hokeji. Nechápem...R.I.P. brácho
https://www.m1project.cz/
A potom by mi to poslal na SK?
Zial nechcu ani po dohode posielat na Slovensko a maju tovar ktory uz nikde inde nie je dostupny...zadarmo to samozrejme nechcem