na PC je hore okienko "kategoria". po kliknuti nan sa otvori roleta s temami ako v starom fore. po rozkliknuti konkretnej kategorie to vyzera velmi podobne ako v starom fore.
len ta uvodna strana moze posobit chaoticky a chce zvyk
iba tipujem, ze @Dudo@Turbi (a zopár (mnoho?) dalších sú podobné 'konzervy' (pardon za vyraz a zaskatulkovanie) ako ja, a okrem zmien vo funkcnosti (pridanie fičur, ktoré mozu byť v princípe dobré, no neboli uplne vyziadane a komunikovane) je primarnym dovodom vizualna stranka, na prvy pohlad viac farebných grafickych prvkov, ikon, guličiek, ... 'preplácanosť', preikonovatelnost, okolita grafika prebijajuca obsah/text (o ktorý by hlavne malo ist, imho;))
Zvyknúť sa na to (asi) da, no skor to chce trening a nie pauzu. Alebo pauzu iba nateraz, do odstranenia chýb, no potom častým pouzivanim dostat do krvi - ak sa nestretneme na nejakom flat BBSlike oldschool fore;)
@mtbikersss neberte prosim negativne, iba moje 2 centy, prudko osobny pohlad (a velmi možné, ze extremne menšinový...)
ps, edit piatok rano:
pridávam @PINY a @fixska do zoznamu...a pre tych, co este nezlomili palicu, dovolil som si vlastný návod (švestičky z vlastní zahrádky;)) o par prispevkov nižšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečo?
hlboku logiku by som v tom teraz v piatok nehladal
Mám info i dôkaz, že Dudo by ťa vedel aj na oceľovom vtáku preniesť do Prešporku. On vie totižto jeho dravcom dvihnúť auto!
ale so Srsnom a Izzym uz dlho snivam o pive... not bad idea
Poprosím predložiť
Tak tymto sa s vami vsetkymi na fore (asi) lucim. Lidé, měl jsem vás rád, bděte.
Tento novy svet aktualne nedavam, snad niekedy budem mat cas na aktualizaciu mojho mozgu a zorientujem sa v novom fore.😥
howgh
Nebuď labuť.
Spoločne to zvladneme!
Pripájam sa. Či vlastne odpájam sa.
skus to brat ako cvicenie pre mozog, novy podnet, ktory trochu rozhybe zavity :)
na druhej strane, kupujem si knizky, na ktore si nejako neviem najst cas. tak mozno prave prisiel ten spravny impulz...
Neboj, vyspis sa na to, nieco sa doladi, nieco sa dorobi a bude to fajn :)
na PC je hore okienko "kategoria". po kliknuti nan sa otvori roleta s temami ako v starom fore. po rozkliknuti konkretnej kategorie to vyzera velmi podobne ako v starom fore.
len ta uvodna strana moze posobit chaoticky a chce zvyk
iba tipujem, ze @Dudo @Turbi (a zopár (mnoho?) dalších sú podobné 'konzervy' (pardon za vyraz a zaskatulkovanie) ako ja, a okrem zmien vo funkcnosti (pridanie fičur, ktoré mozu byť v princípe dobré, no neboli uplne vyziadane a komunikovane) je primarnym dovodom vizualna stranka, na prvy pohlad viac farebných grafickych prvkov, ikon, guličiek, ... 'preplácanosť', preikonovatelnost, okolita grafika prebijajuca obsah/text (o ktorý by hlavne malo ist, imho;))
Zvyknúť sa na to (asi) da, no skor to chce trening a nie pauzu. Alebo pauzu iba nateraz, do odstranenia chýb, no potom častým pouzivanim dostat do krvi - ak sa nestretneme na nejakom flat BBSlike oldschool fore;)
@mtbikersss neberte prosim negativne, iba moje 2 centy, prudko osobny pohlad (a velmi možné, ze extremne menšinový...)
ps, edit piatok rano:
pridávam @PINY a @fixska do zoznamu...a pre tych, co este nezlomili palicu, dovolil som si vlastný návod (švestičky z vlastní zahrádky;)) o par prispevkov nižšie
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/pieskovisko--15340?open=2147419#post2147419
@Dudo mozno najdeme ine forun, alebo si nieco vyrobime sami.
Ja to tiez davam velmi tazko.
Je to hnus, co tu spravili.
Kua ja som chcel len pokracovat vo vlakne na Dudov prispevok.. nie napisat odpoved Marlimu.
Neviem to ovladat.