jj,je to moja,z prilieb do 100e mi henta sedela najviac,661 full comp nema vybereatelne vnutro,ma tenku vypln nad hlavou a ma nejake debilne zapinanie,bell mi nesedela ani jedna,tak som zobral hentu....aj macko je s nou spokojny
Tomáš Vokrouhlík se ke svému výkonu s rychlostním průměrem bezmála 35 km/h vyjádřil takto: „Každopádně leteckej den, bylo to po rovině, sucho, nepršelo jako minulý víkend…“
Dnes začalo daľšie, pre mňa už v poradí trináste desaťmesačné utrpenie a trápenie. Koniec neskorému vstávaniu, koniec cyklistike cez týždeň. Len knihy, knihy a knihy
Dnes začalo daľšie, pre mňa už v poradí trináste desaťmesačné utrpenie a trápenie. Koniec neskorému vstávaniu, koniec cyklistike cez týždeň. Len knihy, knihy a knihy
nepáčia sa mi mylné a skreslené predstavy o tom, ako majú študenti stredných škôl kopec času... keď si to tak vezmeme z tohto pohľadu... od 8mej rána sedíme v škole každý deň do 14:45(tí, čo majú 7hodín každý deň ako my- debilizmus na ntú, lebo jeden deň máme 4, ostatné 7 a čakať 20min obedovú prestávku každý deň{nie, nemáme jedáleň}...ble). cesta domov mi trvá hodinu, to znamená, že každý deň prídem o 16tej najskôr domov, do 16:30 sa zaťažujem obedom a zložením vecí.... vtedy aby sa človek začal učiť(ak mám na druhý deň tri veľké písomky a jeden projekt- čo sa mi stalo za jeden rok 3x, tak aj celý večer do nejakej 1-2 v noci) alebo sa mu podarí ísť na chvíľku von a už je potom večer a neviem ako vy, ale počas týždňa po ôsmej moc von nechodím, lebo na ďalšie ráno vstávať o 6tej by bolo o to ťažšie...(+ samozrejme, naši ma ani dlhšie nepustia len tak...)
a čo sa víkendu týka, tak tam sa opäť treba zas trošku venovať škole(ak niekto niečo chce dosiahnuť )... pracujúci majú na 99% voľno celý víkend a celý ho majú len pre seba
Presne tak, škola už nie je taká ľahká aká bola voľakedy, vtedy nebolo tak veľa predmetov, hlavne na strednej škole, na ktoré sa treba sústrediť, a už aj na základnej škole sa učí oveľa viac zbytočností ako ste sa učili Vy "starší" . Pomaly, aby už štvrtáci na základnej škole mali celý týždeň 6hodín
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
3 metre od mojho okna
Na mtb-polmaratón slušný priemer.
http://www.mtbs.cz/Zavody/Bakovsky-maraton-09-cla.html
Presne tak.
tak!
Podla toho, nie je robota ako robota
Úplný súhlas, ale toho času až toľko nie je. A už vôbec nie na sprostosti, je ho málo na bike
Ty si nevyplakával?
a čo sa víkendu týka, tak tam sa opäť treba zas trošku venovať škole(ak niekto niečo chce dosiahnuť