tak preco sa rok od roku znizuje uroven vedomosti studakov?
preco? podla mna pre to, ze skoly dostavaju peniaze podla toho kolko maju studentov a preto sa snazia nabrat co najviac..z toho vyplyva, ze naberu aj takych ktorych by normalne nenabrali a volalaa mame nizsiu uroven skol kedze deti je menej.
no a vysoke skolstvo degradovalo to, ze otvorili skolu v hornom dolnom kazdom a odbory tipu socialna praca atp...asi je skoda sa vyjadrovat na toto...ale dnes uz ma titul kazdy kto si zaplati a to je to
a aj za personálnu štruktúru (preto sa často nedá vyraziť zaslúžilý, ale už 10 rokov netvorivý senil... v mzdovom fonde to ušetrí menej ako stratíte tým že ho tam nebudete mať) a konečne aj za publikačnú činnosť a ohlasy
"... posielam Vám pár fotiek, co sa mi podarilo na závode Ledville 100 (mil). Takže po 160 km si Lance zapichol asi 16km pred cieľom a došiel to na prázdnom kole. Tak ma pozdravil a ja som slušák, tak som ho cvakol. Tak na zaver majte sa tam vsetci krasne a držím palce vo Vimperku.
tomas ... no dneska od rana pouzivam operu 10.x a celkom sa mi paci ... je dost svizna a bezproblemova .. uvidime ako to pojde pocas dna s papanim pamate a jej uvolnovanim
zatial sa zda ze mi berie menej ako FF... co je pre mna dost prekvapenim .. opera prave mala a setrna nebyvala
čo sa opery týka. používam ju(používala som aj betu), lebo firefox u mňa dosť štrajkuje a žerie strááášne moc veľa ramky. desiatková opera mi beží na kompe už 3dni vkuse(bez reštartu, vypnutia etc) s otvorenými 5tabmi a na jednom je flashovka a bez problému beží, notebook(teda skôr jeho pamäť) nie je vyťažený a zatiaľ žiaden problém jediné čo ma na opere štve a vždy štvalo, bol takmer nepoužiteľný emailový klient
Operu 10 pouzivam, zatial som spokojny, aj ked pomenej, zatazeny som skor na Firefox, aj ked v poslednom case ma tiez stve no mam ju uz prisposobenu na svoj styl pouzivania, vsetko co potrebujem mam po ruke...
Pamati papka veru hodne ale pri mojom pocte tabov som zvyknuty
2 PatrikL: zda sa ze sme susedia a pocul som ze si to tam planujete zutulnik
A ako kukam komunita GymPD bikerov je tu fakt pocetna
už tam máme 2 lavičky, gauč, kreslo, nejaké 2 skrinky Aspoň v tej triede je väčšia šanca že sa bude dať chytiť wifi z námestia
do ktorej triedy chodíš? 3F? (zistil som si to na gympd.sk podľa tvojho mena čo máš na icq )
ja neviem kto má triedu vedľa nás teda teraz už viem
uvidíme - gril asi nie, počítač by sa dal (šrot komponenty má doma asi každý, niečo by sa dalo poskladať ), rýchlovarná kanvica to je samozrejmosť
lio- v tom, že sa moc nedá zálohovať(teda, lepšie povedané- dá, ale je to komplikované a v minulosti som sa raz sekla a bola celá emailová schránka v kanalizácii{a pomohlo tomu klasické defaultne nastavenie, že po stiahnutí do klienta zmazať zo servera}) a interface mi príde zvláštny... neviem. viac mi vyhovuje na ímejl outlook(because má aj kalendár a dá sa synchronizovať s mojím MDAčkom) or thunderbird
doplním pani mangelku - kedysi som Operu používal aj ako mailový klient, ale po pár zážitkoch typu nezvládanie niektorých MIME typov a HLAVNE neexistencia utilitky typu MozBackup (presne výčitka of Bubu) som prešiel do osídiel Foxa + Thunderbirdu + Sunbirdu.
Ďalej ma na nich sralo, že namiesto podpory MathML si dosť dlho vymýšľali, prečo nie, etc. etc.
No a mnohé pluginy do mozilláckych produktov stoja za to.
mangel môj... pluginy vo ff sú veľké ++, ale napr mne komp umieral, keď mal otvorenú stránku vo flashi alebo stránku plnú flashových reklám a teda napr flashblock bol nevyhnutný zatiaľ čo v ópere mi vôbec nechýba, lebo nepočujem skučanie ventilátoru od zúfalstva z toho, že pamäť je 98%zaťažená(a to stačili 4otvorené taby s minimálnym množstvom flashu)... a opera zvláda nejaké widgety ale v podstate mi tu nič okrem screengrabu a počasia(ktoré mám v mirande a v opere sa dá vyriešiť widgetom) nechýba... a do ff potrebujem plugin na otváranie zavretých tabov, zatiaľ čo opera to rieši ctrl+z a taktiež potrebuješ plugin, ak chceš prepínanať medzi tabmi pomocou ctrl+tab a tým opera taktiež disponuje od začiatku, etc,etc... takže konečný verdikt: opera vedie... len tebe chýba MathML... ta čo už ale mne sa niečo marí, že už aj na to bolo nejaké riešenie
plus musím dodať, že posledné dni ktoré bežal u mňa fox to už bolo tak zlé, že mi načítaval výsledky z googlu dlho a nedokázal potom prejsť na vyhľadané linky, zatiaľ čo v opere no problem... ale pokým by neboli tieto problémy s foxom, jednoznačne ostávam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.inet.sk/clanok/7975/finalna-opera-10-je-vonku-prinasa-mnoho-noviniek
inštalujem...
Ondy, ja by som sa urazil
preco? podla mna pre to, ze skoly dostavaju peniaze podla toho kolko maju studentov a preto sa snazia nabrat co najviac..z toho vyplyva, ze naberu aj takych ktorych by normalne nenabrali a volalaa mame nizsiu uroven skol kedze deti je menej.
no a vysoke skolstvo degradovalo to, ze otvorili skolu v hornom dolnom kazdom a odbory tipu socialna praca atp...asi je skoda sa vyjadrovat na toto...ale dnes uz ma titul kazdy kto si zaplati a to je to
"... posielam Vám pár fotiek, co sa mi podarilo na závode Ledville 100 (mil). Takže po 160 km si Lance zapichol asi 16km pred cieľom a došiel to na prázdnom kole. Tak ma pozdravil a ja som slušák, tak som ho cvakol. Tak na zaver majte sa tam vsetci krasne a držím palce vo Vimperku.
Čafte Remšo"
a takto to riesil
http://www.youtube.com/watch?v=8WNIb6Ik2zc&feature=related
zatial sa zda ze mi berie menej ako FF... co je pre mna dost prekvapenim .. opera prave mala a setrna nebyvala
Bubu37: V com presne je nepouzitelny? Ja ho pouzivam uz velmi dlho a so vsetkym som spokojny.
Pamati papka veru hodne ale pri mojom pocte tabov som zvyknuty
2 PatrikL: zda sa ze sme susedia a pocul som ze si to tam planujete zutulnik
A ako kukam komunita GymPD bikerov je tu fakt pocetna
do ktorej triedy chodíš? 3F? (zistil som si to na gympd.sk podľa tvojho mena čo máš na icq
3.F, ved vravim ze sme susedia
Ale pocul som ze planujete aj chladnicku, mozno, do tej malej miestnosti vzadu
uvidíme - gril asi nie, počítač by sa dal (šrot komponenty má doma asi každý, niečo by sa dalo poskladať
No dost bolo spamu, podebatit mozme aj osobne
Ďalej ma na nich sralo, že namiesto podpory MathML si dosť dlho vymýšľali, prečo nie, etc. etc.
No a mnohé pluginy do mozilláckych produktov stoja za to.
plus musím dodať, že posledné dni ktoré bežal u mňa fox to už bolo tak zlé, že mi načítaval výsledky z googlu dlho a nedokázal potom prejsť na vyhľadané linky, zatiaľ čo v opere no problem... ale pokým by neboli tieto problémy s foxom, jednoznačne ostávam