to ten blikajuci mal take silne strobo ze ta oslepoval uz z dialky? to je asi idiot. fakt milujem takychto diskotekovych strobo-blikacov, na oplatku im vzdy tiez pustim na par sekund hyper-strobo na mojej aurore
iron.hide: nie, to bolo myslene len ako kulisa na dotvorenie predstavy temnoty .. proste popis situacie. Bol daleko, neblikal mi do ksichtu. Strobo-blikac-10tisic lumenoveho experta som stretol utorok, za bieleho dna mal zapnute vpredu asi 5 milinovo luxov, len tak-tak som sa mu vyhol, kedze na 2 sekundy som nevidel nic, len tmu. Teda svetlo .. vsimol som si akurat, ze mal divne sirkove gumy a nejake cirkusove rafky. Asi nejaky fatbiker z fora podporujuci globalne osvetlovanie.
Fiha, tak to sme dobri .. ale nejako to zjavne nestaci .. pozeral som ten novy uz tusim schvaleny sadzobnik pokut, mam strach vyjst bajkom do ulice , neviem ci sa da este aspon peso chodit bez pokuty
teraz fesi v radiu hovori ze musi nabrat 1000policajtov lebo ich ma malo
Dámy a páni , pamätáte sa na galeriu našich bikov keď som tam pridal svojho Jekyll-a a následne sa rozpútala debata na tému nedostatočne zjazdené kotúče u Shimano bŕzd...Na a tak som si dnes prečítal komenty na môjho nového Stumpa a tam peter1976 napísal , že si ho teda pôjde kuknúť do Kaktusu... Tak som ho " trošku " prelustroval a našiel som v jeho príspevkoch - fotkách jednu analógiu...fotku nezjazdeného kotúča , presne ako som mal-mám na mojom Jekyll-e / a aj na Geniuse a aj na Scalpel , všade , kde mám Shimano brzdy / . Pri tom sa jedná o originálne adaptéry Shimano...asi to je skutočne "Šitmano" aspoň , čo sa bŕzd týka. XTR najvyšší model , čo som dával na Scalpel, opakovane zavzdušnené - ***** ich z okna a bude pokoj a namontujem tam pôvodné Avid-y Elixir 9
Obdobný problém som , ale nezaznamenal na brzdách , kt. mám na ostatných bikoch : Tektro Draco na Fatboy-ovi, Avidoch Juicy 3 ScoTT Genius / pôvodné , keď som ich menil za SLX - problém so nezjazdeným kotúčom tiež.../ , Avid 5 Scott Scale , Avid 9 Scalpel , Tektro HDM291 na detskom Cube KID 240 2015, Magura MTS na Stumpovi
Tak ako píše AdMich. Nové Shimano platničky majú zrazenú spodnú hranu aby sa lepšie nasadzoval kotúč do strmeňa. Chvíľu trvá kým sa oderú a potom dosadajú celou plochou.
Po koľkých km to asi je? Mne to robili platničky na začiatku, no postupne si to sadlo, teraz je to cca na celú šírku (je tam asi 1mm - možno menej)
...jekyll 300km , 250 km Garda a strmé zjazdy, 50km Ke okolie ...a hovno zatiaľ sadlo
...Genius 350km Garda a nič nesadlo...XTR na Scalpel 350 a je to ako bolo po nasadení...
U mňa Shimano zatiaľ ťahá za kratší koniec...Asi budem Avidista, aj ten brzdný účinok mi viacej vyhovuje, dokonca aj tie nové Magury na Stumpovi sa mi zdajú lepšie ako SLX a XT teda určite...No dám im ešte šancu, XTR dám zoservisovať, XT na Jekylle zajazdím na Garde a až tak ich " vyšmarím " ak si " nesadnú"...
Napisal si vyssie, ze aj po 1000 km je tam stale este 1 mm. Tomu nehovorim sadnute. Sadnute je, ked je vyuzita cela brzdna plocha kotuca. To asi sadne az ked to zoderies na kov...
350km na bikoch? kks sak to tu maju niektori Xmani za par dni
Robím , čo môžem...Ak boh dá doklepem to do konca decembra do 5000 km...Viacej fakt neviem pri 300 hodinách mesačne a rodine . Ta asi tak, gro mojich výjazdov je na Pinarelle - 2500 km a potom Scalpel 1500 km...ostatné zbytok
Tak to je praveze v pohode asi som to nejako zle pochopil z toho co si napisal lebo mi to vyznelo ze scalpel mas len 350km a pretomti nesaadli brzdy este ...
drony by sa mali konecne zacat prisne regulovat, teraz si ich kupi hocijaky gramblos a potom s tym ohrozuje ludi a lieta tam kde nema. Po vianociach takych iste este pribudne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moze byt .. esteze neotvoril ten kufrik
teraz fesi v radiu hovori ze musi nabrat 1000policajtov lebo ich ma malo
link na Petrov príspevok: xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057-16830.html
môj Jekyll: post995734.html#p995734
Obdobný problém som , ale nezaznamenal na brzdách , kt. mám na ostatných bikoch : Tektro Draco na Fatboy-ovi, Avidoch Juicy 3 ScoTT Genius / pôvodné , keď som ich menil za SLX - problém so nezjazdeným kotúčom tiež.../ , Avid 5 Scott Scale , Avid 9 Scalpel , Tektro HDM291 na detskom Cube KID 240 2015, Magura MTS na Stumpovi
Čo si o tom myslíte, podebatujme
Jezus pamätáš?
Po koľkých km to asi je? Mne to robili platničky na začiatku, no postupne si to sadlo, teraz je to cca na celú šírku (je tam asi 1mm - možno menej)
http://www.hlavnespravy.sk/podla-kalinaka-na-slovensku-pribudne-okolo-2500-novych-policajtov/715322
...jekyll 300km , 250 km Garda a strmé zjazdy, 50km Ke okolie ...a hovno zatiaľ sadlo
...Genius 350km Garda a nič nesadlo...XTR na Scalpel 350 a je to ako bolo po nasadení...
U mňa Shimano zatiaľ ťahá za kratší koniec...Asi budem Avidista, aj ten brzdný účinok mi viacej vyhovuje, dokonca aj tie nové Magury na Stumpovi sa mi zdajú lepšie ako SLX a XT teda určite...No dám im ešte šancu, XTR dám zoservisovať, XT na Jekylle zajazdím na Garde a až tak ich " vyšmarím " ak si " nesadnú"...
Robím , čo môžem...Ak boh dá doklepem to do konca decembra do 5000 km...Viacej fakt neviem pri 300 hodinách mesačne a rodine . Ta asi tak, gro mojich výjazdov je na Pinarelle - 2500 km a potom Scalpel 1500 km...ostatné zbytok
drony by sa mali konecne zacat prisne regulovat, teraz si ich kupi hocijaky gramblos a potom s tym ohrozuje ludi a lieta tam kde nema. Po vianociach takych iste este pribudne.