Ahojte, jedného času (dosť dávno) bola v rámci fóra (neviem ktoré) reč o výrobcoch rámov z Číny aj s linkom na ich stránky. Bolo tam aj prepojenie na nejaké české bikefórum, kde boli aj nejaký ľudia čo už odtiaľ rámy objednali. Neviem to za boha nájsť, kde to bolo. Nepamätáte sa niekto kde to bolo, alebo nemáte ten link ?
To ako sa da? To si myslel tak, ze ked rozoberie klasicky zadny naboj, os+rychloupinak, tak ta os ma priemer 12mm??? ....Myslim, ze v servisoch by na to uz mohli byt pripraveny, pevne osy su tu uz nejaku tu nedelu. Aj predne koleso potrebujem vypliect, tam ide 15mm os..Aj to sa da rychloupinakom??...
Skoda ze si az v Pezinku....uz by som ti ich tam niesol....
JohnySVK mne "zlaty Turbinko" predal kolesa s pevnou osou a k nim bola aj vlozka ktora sa da pouzit ako klasicky rychloupinak. musim to pohladat a mozem ti to pozicat. dam ti vediet snad nezabudnem.
Ahojte, jedného času (dosť dávno) bola v rámci fóra (neviem ktoré) reč o výrobcoch rámov z Číny aj s linkom na ich stránky. Bolo tam aj prepojenie na nejaké české bikefórum, kde boli aj nejaký ľudia čo už odtiaľ rámy objednali. Neviem to za boha nájsť, kde to bolo. Nepamätáte sa niekto kde to bolo, alebo nemáte ten link ?
Myslim ze to sem davala ta Ceska co jazdi priotitne cestu a MTB ma len ako doplnok (ak teda vobec), ale neviem jej nick. Hladaj v Galeria nasich bajkov alebo v Galeria nasich cestakov. Ak si niekto spomenie na nick, pojde to o dost lahsie.
Diky moc za ochotu....Uz som volal do ineho servisu a tam mi povedali, ze nepotrebuju osy...Tak im to zanesiem...Takze uz to nepotrebujem...Teraz som zas zacal riesit, ze by som si spice a niple kupil sam a zaniesol im to tam...Dost by som usetril..na dvoch kolach aj 40eur - dost si tam uctuju za spice....
Bol by niekto ochotny mi skontrolovat dlzku s*****v?.....Udaje poskytnem...
kamos ma radenie 10 speed dura ace a chce do zadu vacsi rozsah kazety bo 12-27 mu nestaci
predpokladam ze na to potrebuje horsky salter
bude to kompatibilne? Raver?
diky
Rozsah 11-30 by šalter mal pobrať bez problémov.
Ja som riešil Ultegru s krátkym ramienkom verzus kazeta 11-32 (11 prevodov).
Po pridaní dvoch článkov na reťazi to radí OK. (Shimano pre krátke ramienko udáva rozsah do 11-28)
11-28 s kratkym ramienkom je v pohode.. na 10sp.
na 9sp som so starou ultegrou (kratke ramienko) mal na chvilu nahodne 12-32 a bolo to sice ltt, ale fungovalo to.
Neviete niekto, ako sa volá tá spoločnosť, ktorá vyrába rámy napr. pre CTM a ostatné značky? Niečo sa mi marí, že je to Astra, ale nepodarilo sa mi nájsť ich web stránku.
Neviete niekto, ako sa volá tá spoločnosť, ktorá vyrába rámy napr. pre CTM a ostatné značky? Niečo sa mi marí, že je to Astra, ale nepodarilo sa mi nájsť ich web stránku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skoda ze si az v Pezinku....uz by som ti ich tam niesol....
JohnySVK mne "zlaty Turbinko"
Myslim ze to sem davala ta Ceska co jazdi priotitne cestu a MTB ma len ako doplnok (ak teda vobec), ale neviem jej nick. Hladaj v Galeria nasich bajkov alebo v Galeria nasich cestakov. Ak si niekto spomenie na nick, pojde to o dost lahsie.
ďakujem
Diky moc za ochotu....Uz som volal do ineho servisu a tam mi povedali, ze nepotrebuju osy...Tak im to zanesiem...Takze uz to nepotrebujem...Teraz som zas zacal riesit, ze by som si spice a niple kupil sam a zaniesol im to tam...Dost by som usetril..na dvoch kolach aj 40eur - dost si tam uctuju za spice....
Bol by niekto ochotny mi skontrolovat dlzku s*****v?.....Udaje poskytnem...
http://youtu.be/dW9aUd8qZ_E
Server má dočasné technické problémy. Ospravedlňujeme sa.
predpokladam ze na to potrebuje horsky salter
bude to kompatibilne?
Raver?
diky
Ja som riešil Ultegru s krátkym ramienkom verzus kazeta 11-32 (11 prevodov).
Po pridaní dvoch článkov na reťazi to radí OK. (Shimano pre krátke ramienko udáva rozsah do 11-28)
na 9sp som so starou ultegrou (kratke ramienko) mal na chvilu nahodne 12-32 a bolo to sice ltt, ale fungovalo to.
ano, ja som to tak chvilu jazdil.. horska kazeta, kratke ramienko.. 32z... ale ltt..
planujes vlastny biznis?
ved to tak asi aj dopadne