Jezus: som ta chcel len podpichnut .. ano, Trnovec to bol. Ako som pisal, tento problem nevadi, ale vrcholovu cyklistiku nemozem. Akurat co je vtipne, ze nikdy mi to nerobilo v case prehliadky, takze som nemohol zatlacit na lekara .. oni su niekedy "trosku" pribrzdeny, len jeden kardiolog rozumel reci kmena cyklistov .. ale toto je len chvilkove preskocenie tepu a tepak mi to zachyti, eto vsjo. Tie ostatne zalezitosti sa netykali tepaku a rozoberat to nehodlam, len zopakujem, ze som mal skusenost z chvilkovym vypadkom , stalo sa mi to raz, nemalo to nic so sportom, ani s namahou , trvalo to velmi kratko, uvedomoval som si to a ten zazitok nebol prijemny. Vysetrenia u kardiologa cas od casu absolvujem, ale ono nie je problem so srdcom ako takym (okrem selestu) ale s tym, co srdce riadi. A to riadenie je ako kosik na mtbiker.sk
Ramon1: dufam, ze ma kryptonit, vsak moznosti na to ma .. ten by mi mohol pomoct , ale ak nie, uspokojim sa aj s kileckom plutonia
iron.hide: ved som maximalne obmedzil prispevkovanie .. a teraz ma este vyprovokovali .. praveze nechcem Jezusa predbehnut. Tak budem musiet nieco pomazat. A btw, mas v prispevku 2 smajle .. Jahman ti udeli zltu kartu. A okrem toh ale rozmyslam, ako to spravit, ked pouzivam normalne emotikony, ako som zvyknuty uz vyse 20 rokov, ale forum ich prerobi na graficke. Aby som sa nemusel potom bat , ze ma tu zbiju graficki hejteri.
lto tak "lockout" na prehadzovaci jazdim uz dlho mal som ho aj na fulle aj na 26"ht aj teraz na 29".... Ale mas pravdu uz som si ani neuvedomil ze kolko roboty odvedie ten lock prehadzovaca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jezus Jason sa takto nabijal... A to nemal žiadne srdce .
Ramon1: dufam, ze ma kryptonit, vsak moznosti na to ma .. ten by mi mohol pomoct
Divná to spoločnosť...