ja som to nemyslel tak, že to máš ísť študovať, ale že možno v tej vyhláške píšu niekde či to je medzinárodne uznávané alebo nie.. ale tak úprimne s 21 toho moc nenamútiš, to je pomaly rovné tomu keď si len poučený pracovník.. inak pozor aj na platnosť, na strednej keď sme robili 21 sa tvárili tak že je to už nastálo a potom nám na výške povedali, že to platilo len 2-3 roky, už si presne nepamätám... elektrike sa nevenujem, tak to nesledujem.
yoyomi zial, nepomozem ti. pytal som sa kolegov, ktori robili v Nemecku, ale nikto tam od nich nechel potvrdenie, ze tu vyhlasku maju. a pri praci ktoru tam robili, ju ani nepotrebovali.
ted neviem presne o akej skuske sa bavime, ale viem ze niektore platia iba 2-3roky (mozno 5) a potom prepadnu takze moj prispevok mal asi nulovu hodnotu pre tuto temu
tak uz som si to nestudoval...
Upozornenie - povinnosť absolvovať aktualizačnú odbornú prípravu (v zmysle § 16, ods. 8 zákona č. 124/2006 Z.z.)
osoby, ktoré vlastnia osvedčenie musia AOP absolvovať do 5 rokov od vydania osvedčenia
osoby, ktoré už absolvovali AOP, musia AOP znovu absolvovať vždy do piatich rokov od jej predchádzajúceho absolvovania
poznámka: osoby, ktoré vlastnia osvedčenie o odbornej spôsobilosti vydané pred 30. 6. 2006, museli absolvovať prvú AOP do 30. 4. 2008, inak ich osvedčenie týmto dňom stratilo platnosť
ja som sa zmestil akurát do tej výnimky, že mi to prepadlo, vždy ma postihli všetky zmeny.. 9. ročník, maturita po novom, vodičák po novom atď.. načo prax, aj tak je to celé biznis, na vysokej nás na to jeden lanáril, pretože popri tom, že učil, mal súkromnú firmu na tieto licencie... a chcel aby sme si to obnovili, prípadne že nech si spravíme rovno 22, keď som mu povedal že nemám prax, odpoveď bola, že to stačí hocijaké razítko s IČO... veľa spolužiakov si tak tú 22 spravilo s potvrdenou neexistujúcou praxou... mne to bolo proti srsti..
Si sa narodil v dobrom case .. no pustit elektrikara bez praxe do rozvodne .. to by som nechcel vidiet veru. No a prepadlo znamena, ze ked chces 22ku, tak musis zase 4 roky studovat ? To asi nie, len asi skuska o nieco drahsie, ci ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj, typek to pred par rokmi pustil J&T a teraz si riesi vraj nejaku oboru v Afrike s mega vilami pre nemeckych lovcov
tak ako pise Bikejoring, je to platne len 2 roky, resp. kazde 2 roky si to musis obnovovat
tak uz som si to nestudoval...
osoby, ktoré vlastnia osvedčenie musia AOP absolvovať do 5 rokov od vydania osvedčenia
osoby, ktoré už absolvovali AOP, musia AOP znovu absolvovať vždy do piatich rokov od jej predchádzajúceho absolvovania
poznámka: osoby, ktoré vlastnia osvedčenie o odbornej spôsobilosti vydané pred 30. 6. 2006, museli absolvovať prvú AOP do 30. 4. 2008, inak ich osvedčenie týmto dňom stratilo platnosť