Nemusi to byt paradox. Medzi nulou a stovkou je nieco medzi. Pouzivat veci triezvo a nie ako zavislak. Hlava vkuse v mobile atd. FB mam ale napriklad nemam ani net v mobile.
Zoidberg110mat110 zatiaľ len taká otázka, že keď ste začínali tak aké boli vaše pocity a ako ste sa to naučili, resp. ako ste postupovali pri učení? vďaka
Tak ja som vedel pascal takze C bol len logicky posun dopredu. Najvacsi zaklad je pochopit algoritmu. Vymysliet co a ako chces naprogramovat a ako k tomu tvoj kod ma prist. Kde mas alokovat pamat, kde si musis davat pozor na pretecenia, kde sa ako vetvi a tak. Ked si toto premyslis, v zaciatkoch najlepsie aj nakreslis potom to napisat do kodu dokaze aj cvicena o*****. A samozrejme otravne ; Na zaciatok si stiahni codeblocks a skus take easy ulohy, nakodit kalkulacku napr.
Ja osobne programujem hlavne mikroprocesory (nieco ako arduino ale nepouzivam to ich divne prostredie) tam sa to kusok lisi od klasickecho PC C, ale zaklad je rovnaky.
Zaujimave citanie.
Oni to maju podlozene urcitymi cislami a opieraju sa o sociologicke vyskumi, ale podstatu toho si uvedomi kazdy aj bez toho, staci sa trochu pozerat okolo seba.
Ale ta predstava ze taketo generacie budu raz ovplyvnovat aj nase zivoty, i ked sa to deje uz aj teraz, ale bude to len horsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len mala poznamka ...
Uz tu niekto daval to video ako klip aj s original hudbou.
https://www.youtube.com/watch?v=VASywEuqFd8
Dobre, ale je paradox ze sa to siri prave cez FB.
Daco si este pamatam... Co treba?
Tiez mi mozes preposlat o co ide, nie tak davno som v Ccku pisal cely prekladac
Ja osobne programujem hlavne mikroprocesory (nieco ako arduino ale nepouzivam to ich divne prostredie) tam sa to kusok lisi od klasickecho PC C, ale zaklad je rovnaky.
nieco trochu filozoficky zamerane k teme "generacia z"
http://byznys.lidovky.cz/nesnesitelni-rozmazlenci-jedou-dnh-/media.aspx?c=A141003_142756_ln-media_ace
Oni to maju podlozene urcitymi cislami a opieraju sa o sociologicke vyskumi, ale podstatu toho si uvedomi kazdy aj bez toho, staci sa trochu pozerat okolo seba.
Ale ta predstava ze taketo generacie budu raz ovplyvnovat aj nase zivoty, i ked sa to deje uz aj teraz, ale bude to len horsie.