Plastová vrtulka je na dutej plastovej rurke, ta sa nasunie na osku v čerpadle. Na tu rurku sa nasadi magnet a na druhom konci sa ulomila plastová poistka, ktorá to držala pokope na minimálnej stycnej ploche. A tak sa teraz magnet voľne otáča ale len sám, bez vrtulky, keďže nie su spojené. Tu plastovu poistku uz neprilepim takze chcem zlepit magnet s plastovou rurkou.
Asi by som to mal odfotit lebo z toho môjho popisu som to nepochopil ani ja
podla toho čo máš rozbité, ale zväčša sa rozbije iba to dotykové sklo, kedysi som to menil, stálo to okolo 30€ aj s prácou.... ale aj tak som ho za krátko znova rozbil... doporučujem si potom kúpiť nejakú fóliu v podobe tvrdeného skla a rovno viac kusov, pri páde popraská len tá, odlepíš, nalepíš druhú a ideš ďalej..
inak tá sa to aj doma vymeniť, na internetoch je k tomu plno videonávodov, ani to nevyzerá nejak strašne zložito, ale určite je istejšie si to dať niekomu kto v tom má prax..
záleží od konkrétneho telefónu ak je displej prilepený na sklo tak si skončil.. to neodlepíš... mal som rozobratú nokiu lumiu 720... teplovzdušnou poštolou som to nahrieval a postupne odliepal.... ale ten displej je velmi krehký a aj tak pukne... telefón sa síce podarilo aj naspäť zložiť dokonca aj fungoval a dali sa prímať hovory ale displej bol komplet biely...
ja som mal lenovo, čo malo byť vodotesné a tam to ledva držalo, medzi sklom a displejom som mal napadaný prach.. takže o vodotesnosti toho mobilu sa dalo silno pochybovať. keď som dal vtedy opraviť to to dotykové sklo, tak v servise tvrdil že už to muselo byť niekedy rozobraté podľa toho ako to vyzeralo po odlepení... ale tak mal som ten mobil nový.. ale nikdy nevieš aj keď som ho praskol zasa tak tam tiež skoro nedržalo a tak isto tam bol prach.
sú mobili ktoré majú sklo lepené len po okraji (tie idú vymeniť docela ľahko) ale akonáhle máš sklo nalepené na celý displej....tak to by som si kukol tú úspešnosť odlepenia skla bez poškodenia....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi by som to mal odfotit lebo z toho môjho popisu som to nepochopil ani ja
http://www.fixservis.sk/lenovo-a536-dotykova-plocha-cierna-p18951
alebo treba toto
http://www.fixservis.sk/lenovo-a536-lcd-displej-p18189
alebo oboje?
prípadne vie to niekto vymeniť ? ak áno,prosím napísať súkromnú správu - telefón nemá ešte ani rok,ale ak je cena opravy cca polovica ceny nového,asi to nemá zmysel-či?
https://www.mobilnyservis.sk/servis.php#!lenovo_a536?61661
Oakley Jawbreaker