Turbi: mal si si vypnut to stahovanie na tento jeden pripad , ale inak s kreditkami banky robia vsetko preto, aby ta odrbali ako sa len da, neplati, ze banka je pre cloveka, ale clovek pre banku, aby ho zodrali z koze. Mam svoje skusenosti z TB. Ovsem druha vec je ta, ze ak nadotujes uverovy ramec na kreditke tymto sposobom cez dany limit, je mozne , aby ti peniaze vratili spat, len sa v tom treba angazovat. To zas v TB vedia spravit. Ak ti to ale nepovedali (a neverim, ze to tam nevedeli), tak klasika - odrbavat.
myslim ze z kreditky je mozny vyber z ATM uplne v pohode, mal si tu sumu navyse vybrat a mas pokoj, aby ti to tam zbytocne trcalo navyse.... len teda neviem ake ktora banka ma poplatky za vybery z ATM
bombtrack: to tak nefunguje .. peniaze ktore posielas na uverovy ucet a presahujuce dlznu ciastku, ktora je po uzavierke , sa zauctuje az v dalsom obdobi, poslanie penazi nad ti ten ramec nezvysi, preto je nutna intervencia osobne, aby to previedli z uctu, odkial sa vykonava zauctovanie.
Poplatky maju vsetky a nemale.Viz. cast o zdierani.
no robil som roky v slsp, a vtedy (neviem ako teraz) to bolo tak ze ak si si poslal peniaze nad tvoj schvaleny limit, tie peniaze boli tvoje mohol si s nimi robit co chces (ci vyber alebo platby), s tym ze sa ti pripisali na druhy den po poslani (po uzavierke).... ten poplatok bol 5 € min. (respektive % z vyberu) za vyber to si pamatam, ale neviem ci to nahodou nezmenili ze ten poplatok ostal len pri vybere z ineho bankomatu, ale z bankomatu slsp je bez poplatku....neviem uz no:-)
bombtrack: to tak nefunguje .. peniaze ktore posielas na uverovy ucet a presahujuce dlznu ciastku, ktora je po uzavierke , sa zauctuje az v dalsom obdobi, poslanie penazi nad ti ten ramec nezvysi, preto je nutna intervencia osobne, aby to previedli z uctu, odkial sa vykonava zauctovanie.
marcej: tak,tak .. asi 5-8e
Ja ked poslem prachy nad ramec na kreditku tak ich mam k dispozicii okamzite
marecej, bombtrack: myslim, ze mate pravdu, v SLSP to tusim ide, v TB svojho casu to neslo, raz sa mi to stalo totiz a nemal som nic naviac ,ponukali mi to vratit No ale je to uz daky cas dlhsi 3-5rokov. Kazda banka to riesi svojim sposobom...ale v podstate by to normalne malo ist vsade, to som si zase spomenul na TB a na nich nemam dobreho slova
kazda banka ma svoje pre a proti, a TB v niecom (hlavne v technickych veciach) su top, ale v niecom zase dost zle....clovek si asi uplne to najlepsie nikdy nevyberie....skoda ze skoncila doba kešu:-)
Tak nie je nikdy zle, dostat len tak cash zopar milionov .. to by clovek mohol zaujat v teme postarka doniesla snad aj viac ako marecej. Aj ked .. asi nie, lebo trendy ma zmaknute dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: do banky pracovat uz nikdy viac:-)
Ja ked poslem prachy nad ramec na kreditku tak ich mam k dispozicii okamzite
https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/428314-bridgestone-air-free-pneumatiky-bez-vzduchu-su-za-rohom/
Pockat ja som slepy debil
Uz chapem tak by som bral 272 a 274