Asi tak. Alza ma vyssie ceny (rovnako ako Hey, Mall, Datart, Nay a pod) ale kvalita obchodu sa ukaze az ked sa riesi reklamacia ci oprava. Alza ma nikdy nesklamala, ani pri opakovanych reklamaciach. Pri urcitych produktoch si radsej priplatim a viem ze dostanem super servis. Viac nez polovica eshopov co ti najde v heureke (na beznu elektroniku) su pochybne "jednozamestancove" (zvelicene) firmy dovazajuce hlavne z polska.
Filip80 ma pravdu. Hej je obycajny shitny obchod, len predavaju tovar nic viac, nejaku ochotu pri reklamaciach necakajte. Cakal by som iny pristup. Alza bola uplne v pohode a hned vratili peniaze. Ale Alzu tiez nemam rad, "letne vianoce" a "black friday" v nedelu, uz im to uplne hrabe.
chvilu som robil v Alze a na reklamaciach sme si teda museli dat zalezat, takze ked nieco kupujem snazim sa to prioritne kupit v Alze prave kvoli pripadnej reklamacii
Ja som bral telku z Nay a dorucenie bol porod (5 prac. dni na tovar skladom je dost, o salamunskum ruseni/potvrdzovani objednavky radsej pomlcim) Navyse sa v eshope neda vybrat, ze nechcete vystaveny kus... Keby vyriesili logistiku, tak s tymi predajnami v kazdom vacsom meste by boli najsilnejsi na trhu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z titulku mi vyplýva, že keby ho tam nechali ležať, tak ešte žije...
Ty by si výrobok s oskretym vonkajším krytom kúpil?
Ja som bral telku z Nay a dorucenie bol porod (5 prac. dni na tovar skladom je dost, o salamunskum ruseni/potvrdzovani objednavky radsej pomlcim)