vobec nie vsade. Fajciari sa len proste presunu na cigu von, a tak budu *****t tam, okrem toho v noci aj hucat na celu ulicu a robit bordel. Je to kratkozrake riesenie.
no, vcera som ten zakaz fajcenia otestoval u zlateho tygra
moje poznatky:
1. pivny syr citit vdaka cistemu vzduchu 1000 krat viac, je to ovela nechutnejsie jak cigy
2. pred hospodou cela cesta ***** vajglami
To sa utrasie. My to tu mame uz dlho - pred vykladmi krciem vznikli lavicky smerom do ulice a funguje to. Dokonca aj Slovaci - fajciari, ktori tu par rokov ziju sa stazovali ked prisli na SK (CZ) a hovorili, ze im zrazu ***** oblecenie a nemozu poriadne dychat a tak
ja som fajciar a v podniku som si uz dobre dlho nezapalil, aj ked maju fajciarske miestnosti, radsej idem von si zapalit....je to uplne normalne....treba dat len popolniky pred hospody a nebudu sa ani vajgle pohadzovat
Robia furt ovacie okolo toho, raz a navzdy zakazem predavat cigarety a bol by pokoj. Lenze to by zas prisli o velke €€€€ z kolkov a dani, takze naveky budu len okolo toho spekulovat ako beta s pi....
neviem, mozno aj hej, najmä to co ma obmedzuje/otravuje, palenie na dedinach uz tiez pomaly ale isto zakazuju, vylievanie sraciek detto, grilovanie na balkonoch, viac ma toho momentalne nenapada...
Tak potom mi z toho jedine vychadza to, ze bud si ty ten co vylieva tie sracky ku plotu suseda, fajci na balkone/verejnej terase kde su mimo ine aj male deti, alebo potom nemas v poriadku cuchove bunky.... To si povedal ty ze vsetko, ja len to co vo vseobecnosti sirsej verejnosti prekaza a vecne veky sa okolo toho len tahaju polemiky ale ziadne riesenie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moje poznatky:
1. pivny syr citit vdaka cistemu vzduchu 1000 krat viac, je to ovela nechutnejsie jak cigy
2. pred hospodou cela cesta ***** vajglami
Myslíš zakázať hovorenie? To by si neprežila ...
zrovna na zakaz hovorenia som nemyslela