Jezus: vtipne , ale pozname to uz dlho, nic nove, ale vtipnejsie je veta "Analytici už dlhšie upozorňujú, že problém s rôznym zložením výrobkov najrýchlejšie a najúčinnejšie vyriešia samotní zákazníci."
voloda33 : sa mi zda, ze to uz koluje netom peknych par rokov, ale momentka fakt dobra.
Apropo dnes som cital, ze aj dnes maju na Tour zakazane flasky, resp. povolene len niekde a niekolko. Proste *bnuty sport .. pit nesmies, ale infuzku po zavode, to je povolene
edit: este k tym drogam. Ak by to nezobral, mozno by zil , ale ak by dokazal prekonat bolest, zomrel by od vycerpania aj bez nich. Naopak, ak by sa nedehydroval, drogy by ho nezabili. Amfetamin sa bral uplne bezne a donedavna snad v kazdom sporte, hlavne teda vytrvalostnom. Je velmi lahke zhodit vsetko na drogy, pripadne na alkohol .. dnesny profi sport je prakticky to iste ako kedysi gladiatorske zapasy. Proti tomu by asi kazdy protestoval, ale proti sledovaniu toho isteho len v inom kabatiku, naopak nikto
Mňa tie kotúčové brzdy zničia, človek nasadí zadné koleso a suchá sa kotúč ako divy, otázka ma nejaky súvis to koľko utiahem rychloupinak na jednej alebo druhej strane?
Zaujimalo by ma aky je pomer predanych prilieb v eshopoch verzus kamennych predajni. Kupili ste niekto uz prilbu cez eshop a boli ste s nou plne spokojni? Ja som to spravil len raz a aj ked som vybral spravnu velkost, nakoniec mi bola privelka, vyzeral som v nej jak zalud. Odvtedy helmu vzdy len v kamennej, nech nevyzeram ako zalud
Prvu som kupil v kamennom a neskor zistil ze je velka, druhu zo zahranicneho eshopu a sedi perfektne, vcera tretiu cez kamenny ale este musim poriadne otestovat.
Bez skusania by som prilbu nekupil, celkovo mam problem najst dobre padnuci plembak ... napr. z tria Bell, Giro, Uvex som este ziadnu nenasiel ... momentalne mam Cratoni a ani od nich mi sedia dobre len dva modeli ...
Dnes ako čerstvý majiteľ cyklovoziku pre deti, som si uvedomil, že akosi nie je prepojená križovatka patrónka cyklotrasou. Od ZOO sa síce da, ale prídem po Patrónku a ďalej už len v premávke. Budem voliť toho, kto to vyrieši. A mimochodom, dnes ma s malou skoro zrazil jeden čurak co šiel autom na červenú pri výjazde od botanickej na lafranconi. Ešteže sme nevkrocili na prechod aj keď bola zelená. Oplatí sa pozerať a neveriť semaforom.
matko - to co je za neskutocne neprehladnu mapku
inak dospel som k tomu, ze novu prilbu nepotrebujem, ta stara drzi aj bez toho upinaca. A to som pri tom cerstvo ostrihany a samozrejme bez ciapky ci satky.
Podľa všetkého sa to bezpečne dá ísť vrchom okolo intrákov, ale nikdy som to neskúšal
no hej.teraz som si kukal mapku...pri benzinke pri botanickej je nadchod s rampou - tento usek sa da tade pravdepodobne prejst....Patronka je ale na*****
Ale cyklocesta je sta fialova ciara, takze nadchod, dalej hore po tej S512, okolo intrakov po cervenej, cez Sitiny a vypluje ta to vzadu pri Tescu. Asi....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
voloda33 : sa mi zda, ze to uz koluje netom peknych par rokov, ale momentka fakt dobra.
Apropo dnes som cital, ze aj dnes maju na Tour zakazane flasky, resp. povolene len niekde a niekolko. Proste *bnuty sport
edit: este k tym drogam. Ak by to nezobral, mozno by zil , ale ak by dokazal prekonat bolest, zomrel by od vycerpania aj bez nich. Naopak, ak by sa nedehydroval, drogy by ho nezabili. Amfetamin sa bral uplne bezne a donedavna snad v kazdom sporte, hlavne teda vytrvalostnom. Je velmi lahke zhodit vsetko na drogy, pripadne na alkohol .. dnesny profi sport je prakticky to iste ako kedysi gladiatorske zapasy. Proti tomu by asi kazdy protestoval, ale proti sledovaniu toho isteho len v inom kabatiku, naopak nikto
inak dospel som k tomu, ze novu prilbu nepotrebujem, ta stara drzi aj bez toho upinaca. A to som pri tom cerstvo ostrihany a samozrejme bez ciapky ci satky.
no hej.teraz som si kukal mapku...pri benzinke pri botanickej je nadchod s rampou - tento usek sa da tade pravdepodobne prejst....Patronka je ale na*****
Ale cyklocesta je sta fialova ciara, takze nadchod, dalej hore po tej S512, okolo intrakov po cervenej, cez Sitiny a vypluje ta to vzadu pri Tescu. Asi....
Ale zase to na 99% bude cez kopec.