kazdy riesi nieco ine... je to na takom mieste kde sa to rychlo rozpara a ja nie som milionar, aby som kazdy 3 mesiac kupoval nohavice za 40€
tovar sa vracia a ja si kupim tie nohavice u ineho predajcu v kamennom obchode...
a cchel som len poukazat na to, ze v dnesnom svete je vsetko robene hr hr a kvalita nikde, pred 20 rokmi som taketo veci riesit nemusel
HoS bola v Československu legal od 1962 a v globálnom, ba ani európskom meradle sme v tomto smere boli skôr vpredu - čo príkro kontrastuje s kotrbistým katolibanským hovnom, čo sa tu teraz roztiera
ale fakt je, že lycru aj časť fóristov považuje za dosť homo ešte aj dnes asi by potrebovali podobné žihadlo, aké AD 1993 k lycre dokopalo mňa (long story short: išiel som ešte v klasických vlnených (!!!) kraťasoch s jeleňou (!!!) riťou [JoKo je probably lepší pamätník odo mňa čo sa týka bohatierskych stories o ošetrovaní zladeného celku jeleň - riť] a vo voľnom 3ku... oprotiletiaca osa trafila pod tričko... nemocnica bola našťastie asi 1 km a mal som v sebe, starý alergik, antihistaminiká, no nič to nemení na tom, že som chodil ešte týždeň s dvojkou kozou vľavo... len čo som odstavil kozľatá, nabehol som do kšeftu a zaodel sa úmerne letopočtu)
je možne založiť zle zadne koleso pri pevnej osi ?
na naboji je taky zarez mne to pripada ako zarez na kluč ale aj nemusi , ma ten zarez niekde sadnuť alebo je to jedno ?
s TA je podľa mňa neprekonateľným problémom založiť koleso zle, ale keďže ako paidagogos trochu tuším, že studnica blbosti je nevyčerpateľná, pripúšťam, že výnimočne disponované jedince by možno na nejakú dieru v systéme došli...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tovar sa vracia a ja si kupim tie nohavice u ineho predajcu v kamennom obchode...
a cchel som len poukazat na to, ze v dnesnom svete je vsetko robene hr hr a kvalita nikde, pred 20 rokmi som taketo veci riesit nemusel
mozno si len vtedy rozmyslal inak, inak ako teraz - ked ta nikto nechape
neslo nenapisat... prepac
ale fakt je, že lycru aj časť fóristov považuje za dosť homo ešte aj dnes
na naboji je taky zarez mne to pripada ako zarez na kluč ale aj nemusi , ma ten zarez niekde sadnuť alebo je to jedno ?
lapaloma, ano, to bol povodny plan ale asi to bude velmi velmi tesne, uvidime podla pocasia.
asi posledný výkrik nejakého decka pred koncom prázdnin
https://www.mtbiker.sk/foto/topic/28190/338071.html