práve s plutvonožcom máme tento problém, že sa tu v BA jazdiť nedáááá vôbec v lese(okrem toho, že blato brzdí a znechucuje jazdu, tak popritom nás ***** tie hnusné potvory) a tak sme mysleli, že keďže tu to zhoržuje naša drahá Morava a náš ctený Dunaj, že či by tam nembolo lepšejšie a jazditeľnejšie...
nie, nepomáha nechápeme tomu...ani stečený potom nebol, keďže sme sa nestihli až tak spotiť... tie komárice sú nejaké moc agresívne...ale ak mám dobré info, v pondelok by sa malo začať baviť o postreku proti nim...
Zaujímavé, s komármi problém nemám, keď som na biku (len keď vyjdem z brány ma attakuje stovka tých pliag). Treba pridať. Vo štvrtok som šiel po červenej na Pez. babu, no komáre som nejako neregistroval. A to som šiel výletne s kamošom. S blatom je to tam tiež v pohode, miestami sú riadne bahenné zábaly, no dajú sa obísť, zo 2-3 preskočiť.
blato mi nevadí, pokiaľ sa v ňom nerochním celú jazdu a nebrzdí ma tak príšerne, že si nemôžem užiť jazdu a že ma popritom ***** komáre! vidíš. a tu je ten problém! komáre ma ***** keď idem pomaly, ale v tom blate sa snáď ani rýchlejšie nedá...
nj, lenze my sme mali "bariery komunikacie" hl. v ujasneni si pojmov, vonk. cast a vnutrona cast clanku retaze. Preto ten popis k obr. 3. Inak bezpredmetne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
30 spam správ v mejlovej... na Viagru či čo... od jedného človeka/ spam bota/
Prij*b mu medzi semenníky s oceľovou *****
A nepatrím medzi extrémistických výtržníkov
Je ich požehnane.
btw: blato je klenotnica techniky jazdy. Bohu vdaka zaň. Sneh bezvýnimky.
btw: blato je klenotnica techniky jazdy. Bohu vdaka zaň. Sneh bezvýnimky.
Tak ták, len keby sa blato potom roztopilo na vodu alebo keby bol sneh teplejší.
fuuu, moja trpezlivost dostava zabrat
fuuu, moja trpezlivost dostava zabrat
no ani sa jej nedivim,že nevie ako na to. Ma to byť totiž takto